Box.com

ProPrivacy.com Pontszám
8 tízből

összefoglalás

Aaron Levie főiskolai projektje, Box alapul
a kereskedelemben kapható eredeti felhő-tároló megoldások egyike. Azóta exponenciálisan nőtt, több mint 41 millió személyt és 92 000 szervezetet szolgál fel, ezért mélyebben nézzük meg, miért olyan népszerű.

Kedveltek

 • Az első 10 GB tárhely ingyenes
 • Jó biztonsági intézkedések
 • Felhasználóbarát
 • Részleges 2-tényezős hitelesítés
 • Fájlmegosztás

nemtetszések

 • Az Egyesült Államok egy öt szemű tag
 • Néhány észrevehető hiba és hiányzó szolgáltatás
 • Az alkalmazások nem nyílt forráskódúak
 • Nincs Linux támogatás

Árazás

A Box lehetővé teszi a „Magánszemélyek” számára, hogy kipróbálhassák, mielőtt teljesen ingyen 10 GB tárhelyet vásárolnának, de érdemes megjegyezni, hogy a feltöltések maximális értéke csak 250 MB / fájl. Ez növelhető úgy, hogy havonta 10 dollárt fizet a Personal Pro csomagért, 100 GB tárhelyet és 5 GB fájlt feltöltési korlátot biztosít.

Az üzlet az, ahol a Box valóban ragyog, az emberek csoportjai számára kialakított szintek sorozatával. A Starter, Business és Business Plus csomagok megkövetelik legalább három felhasználó vásárlását, havonta felhasználónként 5, 15 és 25 dollárba kerülnek. A nagyobb cégek felhasználhatják az vállalati terveket kormányzással vagy anélkül, de közvetlenül kapcsolatba kell lépniük a Box-tal az árak tárgyalása érdekében.


A box vállalkozás által kínált szolgáltatások

Fontos figyelni arra, hogy az egyes rétegek milyen különbségeket kínálnak, beleértve a tároló méretét, az API hívást és a szolgáltatások testreszabását. Szerencsére, amint azt a fentiekből láthatjuk, a Boxnak van egy összehasonlítási útmutatója a potenciális ügyfelek számára annak összehasonlítására, hogy mely szolgáltatások szerepelnek az egyes csomagokban, és mire használhatók fel felár ellenében.

Jellemzők

 • Offline megtekintés
 • Box megjegyzések
 • Harmadik féltől származó alkalmazások integrálása
 • Korlátozott fájlverzió
 • Fájlmegosztási támogatás
 • Operációs rendszer integrációja
 • 2-tényezős hitelesítés

Offline megtekintés & Szerkesztés

A Box Notes lehetővé teszi munkafolyamat létrehozását naptárak, tervek és dokumentumok megosztásával, de ez messze van a Google és a Microsoft által kínált átfogó csomagoktól. Szerencsére a Box integrálást biztosít olyan népszerű alkalmazásokkal, mint a Google Docs, az Adobe Sign, valamint a Microsoft Office Suite online és offline verzióival egyaránt..

Ezek bármelyikének első használatakor megkérdezi tőle, hogy ez az alapértelmezett platform - e az adott fájltípus szerkesztésekor, és figyelmezteti Önt, hogy külső alkalmazások használata azt jelenti, hogy elfogadja a harmadik fél szolgáltatási feltételeit. Az alapértelmezett beállításokat könnyen megváltoztathatja, ha belép a Fiókbeállításokba, és rákattint az „Integrációk” szakaszra.

A böngészőalapú szerkesztőeszközök automatikusan megjelennek egy új ablakban, amelyet a hirdetési blokkolók időnként megakadályozhatnak. Az én esetemben maga a Firefox megakadályozta az ablak megnyitását, de ezt könnyen meg lehet oldani az „Opciók” gombra kattintással és az app.box.com felbukkanó ablakok engedélyezésével..

A fájl szerkesztése után a dokumentum automatikusan elmentésre kerül, és az eredeti Box ablak felszólítja az oldal frissítésére, értesítéssel, hogy új verzió áll rendelkezésre. A bal felső sarokban lévő számból meg lehet mondani, hogy egy fájl melyik verziójában van jelenleg, a „V3” pedig a 3. verzió számára áll.

A fájl verziója

A fájl éppen megtekintett verziójának nyomon követése mellett; A Box lehetővé teszi az újabb fájlverziók manuális feltöltését és a verzióelőzmények ellenőrzését. Sajnos a verziótörténet funkciót folyamatosan „szerverhibával” tapasztaltam a tesztelésem során, amely arról tájékoztatta, hogy a „fájl verziók nem állíthatók be” annak ellenére, hogy a bal felső sarokban megváltoznak az iteratív számok..

Bocsánatot kap, ha azt gondolja, hogy a Microsoft Word és a Google Docs itt menthet, mivel mindkettő rendelkezik beépített fájlverzióval. Sajnos, a Box integrációja e funkciók sokát eltávolítja, így támaszkodhat a tárolási szolgáltatásra; jobb vagy rosszabb.

Fájlmegosztási támogatás

A Box hihetetlenül egyszerűvé tette a fájlok megosztását, lehetővé téve a tagok számára, hogy e-mailen vagy linkkel meghívják a felhasználókat. Míg a vendégeknek fiókot kell létrehozniuk a Box segítségével, hogy elfogadják az e-mail meghívókat, a linkkel rendelkező emberek ugyanazon korlátozás nélkül férhetnek hozzá a megosztott mappákhoz és fájlokhoz, bár a linkek a korábban meghívottakra korlátozódhatnak..

A rendszergazdák több korlátozást is bevezethetnek más emberek meghívásakor. Például egy másik szerkesztő meghívását e-mailben kell megtenni, engedélyezve számukra, hogy feltöltsenek, letölthessenek, megtekintsenek, megosszanak és szerkeszthessenek bármit, amelyhez hozzáférnek. Alternatív megoldásként az e-mailes meghívók letöltésre, előnézetre és megosztásra is korlátozhatók, ha nézőként csatlakoznak. A linkek kissé eltérően működnek, csak lehetővé teszik az emberek számára, hogy fájlokat megtekinthessenek, illetve megtekinthessenek és letölthessenek.

Az egyik dolog, amit különösen szeretek a Box kapcsán, az a képesség, hogy egyszerű kattintással lezárhatják a fájlokat. Miután egy fájl zárolva van, a többi szerkesztő nem fog változtatni a dokumentumokban, amíg nem oldja fel, így teljes ellenőrzést biztosítva az együttműködés felett.

Cross-platform

A Box a legtöbb platformon böngészőn keresztül érhető el. Javasoljuk, hogy használjon Chrome-ot, Firefox-ot, Safari-t, Microsoft Edge-t vagy Internet Explorer-t, minden választása pedig a lehető legfrissebb legyen. Meg kell jegyezni, hogy míg a Microsoft Edge lehetővé teszi a dokumentumok felhőalapú szoftverrel történő szerkesztését, ez jelenleg nem támogatja a Box Tools fájlok szerkesztését asztali alkalmazások segítségével.

A Box Sync alkalmazás letölthető az Android elmúlt három évben kiadott verzióira, valamint a macOS és iOS legújabb két verziójára. A Windows 7, 8, 8.1 és 10 mind támogatják a Box Sync programot, azonban nem támogatják az NTFS adatok deduplikációját.

OS integráció

Azok, akik letöltik a Box Sync alkalmazást, észreveszik az integrációt a felhővel az operációs rendszer szintjén.

Az asztalon a Box megjelenik a Windows Intéző és a Mac Finder bal oldalán, lehetővé téve a fájlok böngészését, ha csatlakozik az internethez. A Box megjelenik a Windows tálcán is, amelyhez a Ctrl, Alt, Shift és B egyidejű megnyomásával lehet hozzáférni. Ha az egér jobb gombjával kattint egy fájlra az Intézőben és a Finderben, új lehetőségek jelennek meg, ideértve a webhelyre mutató parancsikont, valamint a fájlok zárolásának és megosztásának képességét. Ezt nem szabad összekeverni a OneDrive megosztási lehetőségeivel a Windows rendszeren, amely tovább jelenik meg.

Fájl megosztása a dobozban a Windows fájlkezelőből

Jelenleg nincs hivatalos támogatás a Linux számára, de vannak elérhető alkalmazások Android és iOS eszközökre. A mobil eszközökön a felhőhöz hozzáférést biztosító hordozórakéta mellett a Box akkor is megjelenik, amikor a képeket és a fájlokat közvetlenül meg kívánja osztani, lehetővé téve az azonnali feltöltést.

2-tényezős hitelesítés

Míg mi inkább az univerzális 2-es tényezőt (U2F) fizikai USB-kulcsokon keresztül részesítettük előnyben, amelyet a nagyobb cégek már támogatnak, a Box a 2-tényezős hitelesítést SMS-üzenetküldés révén is magában foglalja a fiókok további védelme érdekében. Amikor először jelentkezik be egy új eszközbe, akkor be kell írnia egy kódot. Miután az eszközt regisztrálták, be fog jelentkezni anélkül, hogy kéri a két tényező ellenőrzését. Ez kényelmes, de megköveteli, hogy különös figyelmet fordítson a Box eléréséhez használt eszközökre, mivel nincs lehetőség a 2-tényező érvényesítésére minden egyes bejelentkezéskor.

Adatvédelem és biztonság

igazságszolgáltatás

A Box székhelye Redwood City, Kalifornia, azaz meg kell felelnie az Egyesült Államok megkérdőjelezhető adatvédelmi politikájának, valamint a Nemzeti Biztonsági Ügynökség (NSA) által vezetett Five Eyes spyware szövetségnek. A társaság még nem találta meg magát olyan címsorokban, mint a Google és a Microsoft, de ésszerű feltételezni, hogy az NSA és más tisztviselők valamilyen irányítási kísérletet kezdeményeztek..

Zero-tudás

Amikor az NSA és a CIA biztonsági kivitelezője, Edward Snowden 2013-ban rávilágított a tömeges megfigyelésre, Box megfogalmazta azon módszereket, amelyek segítségével megkerülheti a kormány beavatkozását. Mivel a Box továbbra is naplózza a tevékenységeket, nem egészen teljesíti a nulla tudással kapcsolatos politika ígéreteit, de a Box KeySafe segítségével végrehajtja saját protokolljait.

Műszaki biztonság

A Box titkosítása a legtöbb versenytárshoz tartozó megjegyzés nagy részét érinti, átmenő SSL-titkosítással, 256-bites AES-titkosítással nyugalmi állapotban, sőt fegyveres biztonsági őrökkel is, akik védik a fizikai kiszolgálókat. A biztonsági opciók szűkebbek, annál többet fizetnek, ha a Data Loss Prevention (DLP) az üzleti csomagoktól felfelé és a Box KeySafe segítségével elérhető, többletköltség mellett a Business Plus vagy Enterprise szintre.

A Box KeySafe egy olyan típusú kulcskezelő szolgáltatás (KMS), amely megkísérel arra, hogy a magánéletének irányítására a kényelme szokásos költségei nélkül kerüljön a kezébe. Amit hardverbiztonsági modulokkal (HSM-ek) végeznek, amelyek a vállalatok számára nagyobb ellenőrzést adnak a titkosítási kulcsok kezelése felett, ám ezeket továbbra is az Amazon Web Services (AWS) tárolja. A megváltoztathatatlan naplókövetés nyomon követi, hogy ki fér hozzá a szerverhez, e-mailt küld az adminoknak, ha valaki nem ismeri fel, és végső megoldásként tartalmaz ölési kapcsolót, de továbbra is megköveteli, hogy a kulcsokkal bizalommal bírjon egy vállalat. Ez a szolgáltatás szintén nem tartozik az alapcsomagok egyikébe, hanem inkább külön költségek ellenében használják fel.

Problémák

Böngésző kriptográfia

Az internet gyakran a JavaScript változataira támaszkodik a tartalom kivágására, ellenőrzésére és titkosítására, amelyet fragmentált és instabil kezelőfelületük miatt az egyik legrosszabb programozási nyelvnek tekintünk. Ezt nem segíti az a tény, hogy a felhasználóknak nincs beleszólásuk ahhoz, hogy elfogadják a frissítések során beküldött kódot vagy az ellenőrzési eszközöket annak biztosítása érdekében, hogy a szándék az, amit a fejlesztő állít.

Zárt forráskódú

A Box minden verziója zárt forrású, ami azt jelenti, hogy nincs mód függetlenül ellenőrizni, hogy a fájlok megfelelően vannak-e titkosítva, vagy hogy a vállalat nem pumpál rosszindulatú vagy önkiszolgáló kódot szolgáltatásaiba. Noha nincs ok arra, hogy rosszul gondolkodjunk a vállalat szándékában, mindig inkább inkább azt a képességet részesítjük előnyben, hogy ellenőrizzük magunkat, ahelyett, hogy egyszerűen a bizalomra támaszkodnánk..

Egyszerű használat

A Box elsősorban a kényelemre összpontosít, a dolgok egyszerű és könnyen használható felületre történő lebontásával minden hivatalosan támogatott platformon. Ez esztétikájában megmutatkozik, de természetesen nem olyan intuitív, mint a mainstream társaik, mivel figyelmen kívül hagy néhány egyszerű lehetőséget és kétségtelenül megbízhatatlan..

Asztali számítógép (Windows és macOS)

Az alkalmazás letöltése a Windows rendszerre és a Mac rendszerre a szolgáltatást közvetlenül az Intézőbe, illetve a Finderbe tölti be. Minden ügyfél automatikusan szinkronizálásra van készítve, így a fájlok bárhol elérhetők lesznek, de a kényszerű szinkronizálás furcsa módon egyirányú. A böngésző verzióját szinkronizálhatja a használt eszközzel, de ez a lehetőség nincs fordítva. Hasonlóan zavaró, hogy az egyes fájlok nem elérhetők offline módon. Ehelyett létre kell hoznia egy almappát, be kell helyeznie a fájlt, és magát a mappát elérhetővé kell tennie.

A doboz szinkronizálása a Windows rendszerrel

Számos problémám merült fel a Windows operációs rendszer integrációjával kapcsolatban, amikor letiltottam a programot az Indításkor. Érthető, hogy ha a program nem tud indulni, akkor nem tud szinkronizálni a felhővel, és így megakadályozza a hozzáférést az Intézőn belül, de még az alkalmazás kézi indítása után is a Box offline állapotban maradt. Ezt részben orvosolta a Box indításakor történő újbóli engedélyezése, de néhány probléma továbbra is fennállt.

Mobil (Android és iOS)

Az Android és iOS alkalmazások sokkal elenyészetebbek, egyértelműen definiált lehetőségekkel. A plusz szimbólumra kattintva számos választási lehetőséget kínál, kezdve az új mappák, dokumentumok és jegyzetek létrehozásától a fényképezésig és a felhőbe történő feltöltésig.

Az asztali verziótól eltérően az egyes fájlokat offline módban is elérhetővé teheti, és push értesítéssel visszaigazolást is kaphat arról, hogy egy fájl sikeresen feltöltődött, bár egynél több feltöltés feltörheti azt, és azt jelezheti, hogy „készít” a befejezés ellenére. a feltöltési percek előtte.

A Box mobil alkalmazásának leginkább csalódást okozó képessége a teljes mappák feltöltésének és szinkronizálásának képessége ahelyett, hogy új mappát kellene létrehoznia a felhőben, és több fájlt manuálisan kiválasztania..

böngésző

Mint általában, a webportál tűnik a Box legmeghatározóbb verziójaként. Teljesen tiszta felülettel rendelkezik, olyan opciókat biztosítva, amelyek másutt még nem láthatók. A böngésző segítségével nyomon tudja követni, hogy kik aktívan együttműködnek, módosíthatja profilod adatait, és akár ki is használhatja a Box gyors ügyfélszolgálatát..

milyen a Box a böngészőben

Végső gondolatok

A Box kétségkívül az egyik legszélesebb körű felhőszolgáltatás, amelynek dicséretes összpontosít a biztonság és a kényelem kiegyensúlyozására. Árképzése meglehetősen széttagolt és az egyének számára a versenyhez képest potenciálisan nem kívánatos, ám ennek tökéletesen illeszkednie kell a vállalkozásokhoz, lehetővé téve számukra a kívánt tapasztalatok testreszabását..

Az ügyfélszolgálat abszolút öröm volt a kapcsolatfelvétel során, gyorsan megválaszolva a kérdéseket olyan jártassággal és professzionális szinttel, amely miatt a pályázóknak fel kell ülniük és tudomásul kell venniük. Sajnos az út során tapasztalt csuklás nem olyan, amit elvárhatunk egy prémium szolgáltatótól. Nem tudunk segíteni, de úgy érezzük, mintha az amerikai működési alapja kérdés nulla tudás nélküli politika nélkül, még akkor is, ha a Box's KeySafe megkísérelné enyhíteni a csapást azok számára, akik nem bánnak extra fizetéssel.

Összességében valószínűleg érdemes másutt egyénileg keresni, ha a mennyiség a prioritás, vagy ha valódi szinkronizációt keres. Mint üzleti vállalkozás, a Box valószínűleg pontosan az, amit keres.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me