Blockless


 • Árazás

  Tól től $ 4.16
  / hónap

UPDATE: Úgy tűnik, hogy a Blockless jelenleg nem fogad új ügyfeleket.

ProPrivacy.com Pontszám
4.5 tízből

összefoglalás

A Blockless egy kanadai SmartDNS szolgáltató, amelynek célja, hogy nagyszerű streaming-sebességet érjen el Önnek, a használat egyszerűségével. Noha vannak néhány problémás dolog, összességében jó ár-érték arányú szolgáltatást nyújtanak.

Jellemzők

A kanadai Blockless alapja a fő működése a SmartDNS szolgáltatás körül, tehát előbb ezt tárgyaljuk. Jól lekerekített támogatást és beállítást nyújtanak ehhez, és amint az alább látható, gyakorlatilag nincs sebességcsökkenés. Nagyszerű szolgáltatást nyújt, ha folyamatosan csatlakozni szeretne egy streaming szolgáltatáshoz, bár (mint a legtöbb SmartDNS-hez) kissé kellemetlen lehet, ha vissza akarja váltani a szokásos internetes beállításokat és tulajdonságokat. A SmartVPN szolgáltatás (amelyet útközben javasolnak) segít megkerülni a fent említett problémákat, de sajnos nem mindig működik - bár úgy tűnik, hogy a kérdéseket a BBC iPlayer fenntartja. A Blockless szerencsére a Hulu még nem blokkolta szolgáltatásaikat (mint sok más szolgáltatónál), és ha VPN-t keres a Netflix, Pandora stb. Számára, ez jó választás. A Blockless szolgáltatás 17 különböző országból biztosít streaming-et. Bár nincs ázsiai vagy afrikai kapcsolat, ezek a helyek egyértelműen jól átgondoltak, és azok az országok, ahol a fő streaming szolgáltatások alapulnak, és ahonnan elérhetők. Lehetővé teszik 1 IP használatát a SmartDNS szolgáltatáshoz és 1 kapcsolat használatát a SmartVPN számára.

Sebesség és teljesítmény

A Blockless-hez megadtuk a szokásos teljesítménytesztünket, hogy megnézhessük, hogyan működik ez. Nem meglepő, hogy sem a SmartDNS, sem a PPTP kapcsolattal alig volt sebességcsökkenés. Az IP-tesztet illetően mindig megszereztük a saját IP-jünket, mivel egyik rendszerben sem valósítanak meg biztonságot. A DNS-eredmények nem voltak pontosan azok, amelyeket vártunk, mivel az idő nagyrészt az USA / Kanada és Németország felé mutatott, de a szolgáltatás és azok rendszere működött, így nem kell aggódnunk.

Ár

1 hónap

$ 4.16
havonta

Mint minden más VPN, a Blockless három különféle tervet kínál, növekvő árengedményekkel, minél hosszabb ideig feliratkozik. A hagyományos VPN-szolgáltatásokhoz képest olcsók, ám a SmartDNS-hez és a streaming szolgáltatásokhoz [a célpiacukhoz] viszonyítva hasonló árakon vannak. Kissé idegesítő módon nem jelenítik meg ezeket az információkat, amíg nem regisztrál egy fiókot. Regisztrációkor 7 napos ingyenes próbaidőszakot kap (anélkül, hogy bármilyen hitelkártya-adatot kellene megadnia), amelyet 10-re lehet hosszabbítani, ha tetszik a Facebookon..

Támogatott fizetési platformok

Vevőszolgálat

A Blocklessnek kétféle támogatása van: GYIK és jegy-támogatás. GYIK kiterjed az alapvető kérdésekre, miközben a jegyek támogatása elérhető a bonyolultabb problémák megoldására. A jegyek támogatása ésszerű időn belül válaszolt, és jól tájékozottnak és barátságosnak tűnt. Sajnos nem tudták megoldani a problémánkat a SmartVPN-vel, de nem fogjuk ezt ellenük tartani, mivel a lehető legjobbat próbálták ki, és végül is a fejlesztők hibáját, nem pedig a támogatási csoportokat..

Adatvédelem és biztonság

Mivel a Blockless célja a csúcsminőségű streaming biztosítása és a SmartDNS technológiát használja, ez nem sokkal nagyobb a biztonság szempontjából, de megérti ezt, és erre semmiféle igényt nem nyújt be - ami nagyszerű. A SmartDNS nem nyújt semmiféle biztonságot, ám ez azt jelenti, hogy a lehető legjobb adatátviteli sebesség érhető el. Nekik van egy SmartVPN nevű szolgáltatás is, de úgy gondoljuk, hogy ez a megfogalmazás kissé félrevezető, mivel a valóságban nem magánhálózat. A vélemény indoka a következő:

 • PPTP-kapcsolatot használ, amelyet, mint már korábban már sokszor említettünk, nem túl biztonságos.
 • A PPTP-kapcsolathoz használt beállítások azt is jelentik, hogy az semmilyen módon nincs titkosítva.

Adatvédelmi irányelveik és használati feltételeik világosan megjelennek a webhelyen. Sajnos, bár tisztában van az információk weboldalán keresztüli gyűjtésével és felhasználásával, nem említ semmilyen információt a szolgáltatásukon keresztül történő naplózással kapcsolatban. Támogatásuk nagyszerű volt e hiányosság kitöltésekor, és azt mondták nekünk, hogy az egyetlen dolog, amit naplóznak, a kapcsolódási hibák. A Blockless a DNS-beállításukon keresztül egy Ad Blocker szolgáltatást is kínál, így nem kell aggódnia mindazokért a webhelyén rejtőző zavaró hirdetések miatt. Bár számos VPN ezt megteszi, amennyire tudjuk, ők az egyetlen a SmartDNS kapcsolatukban..

Végső gondolatok

Összességében, bár vannak dolgok, amelyeket ki lehet oldani, a Blockless egy jól lekerekített szolgáltatás. Rengeteg kullancsot talál a megfelelő dobozokban, és kiszolgálásuk jól célzott, és jól teljesíti ezt a célpiacot. Van néhány nagy versenytárs, akikkel a Blockless összehasonlítható, de alacsonyabb árazásuk és elszántságuk miatt jól állnak a földön.

Tetszett nekünk

 • Nagy sebesség
 • Fantasztikus támogatás
 • Megéri az árát

Nem voltunk benne annyira biztosak

 • A szabadalmaztatott alkalmazások nem túl lenyűgözőek

Utáltuk

 • Nem sok

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me