BlackVPN

 • Árazás

  Tól től $ 5.11
  / hónap

A BlackVPN 2009 óta működik. Eredetileg az Egyesült Államokban volt székhelye, azonban azóta Hongkongba költözött. Ez hatalmas előrelépés, mivel az amerikai cégek opciókkal és gag megrendelésekkel lehetnek kitéve.

A fekete VPN különféle előfizetési terveket kínál, amelyeket a video streaming, a magánélet és a torrenting szab. Nem naplózott VPN szolgáltatás, jól megvalósított titkosítással, ami azt jelenti, hogy biztonságos. Ez szintén ésszerű sebességet biztosít, és lehetővé teszi a peer-to-peer (P2P) letöltéseket a legtöbb szerveren (nem az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban)..

ProPrivacy.com Pontszám
7.1 tízből

összefoglalás

A közelmúltban a BlackVPN nem rendelkezett egyedi ügyfelekkel, ami azt jelentette, hogy hiányzott bizonyos funkciók (például egy gyilkos kapcsoló). A BlackVPN kifejlesztett egyedi klienseket Windows, Android és iOS rendszerekhez. Sajnos ezek a béta-ügyfelek tele vannak hibákkal, és nem fognak sok szerverhez csatlakozni. Még az Android kliensnél is - amely nem béta állapotban van - hiányzik egy gyilkos kapcsoló, és nem kapcsolódik sok szerverhez. Vessünk közelebbről ...


Gyors statisztika

 • igazságszolgáltatás
  Hong Kong
 • Egyidejű kapcsolatok
  7
 • Országok
  18
 • ProPrivacy.com SpeedTest (átlagos)
  0 Mbps

Árképzés és tervek

A cég három különféle csomagot kínál az előfizetők számára. Az első a "Magánélet" csomag, amely hozzáférést biztosít 16 ország szervereihez, és lehetővé teszi a P2P letöltését. Ez a terv jó - de hiányzik az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság szerverei - ami valószínűleg sok ember számára kizárja azt.

Az "tévé" A csomag az előfizetőknek csak az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban biztosít hozzáférést a kiszolgálókhoz. 75 dollárnál ez némileg drága, mivel az Egyesült Királyság és az USA szervere még mindig nem használható torrentinghez. Mindazonáltal azoknak, akiket csak a tartalom ebből a helyről történő streaming érdekel, érdekes lehet.

A globális csomag egyesíti a TV és az adatvédelmi csomagokat - és alapvetően pontosan ugyanaz, mint az alapértelmezett terv a piacon lévő legtöbb más VPN esetében. Ezért ebben a felülvizsgálatban a globális tervre összpontosítunk.

BlackVPN árképzés

Az összes csomag megvásárolható havi, három hónapos vagy éves alapon. A globális terv egy hónapra 11,60 dollárra, három hónapra 33,02 dollárra és egy évre 121,08 dollárra szól (havonta 10 dollárnak felel meg). Ezek az árak meglehetősen drágák, összehasonlítva a VPN-csúcsok többi kategóriájával - amelyek közül több mint 60 ország közül lehet választani.

Ezen lehetőségek megtekintéséhez kattintson a Kiválasztás a Globális (vagy a többi terv közül, ha tetszik) elemre. Ezután lehetőséget kap az előfizetés hosszának megválasztására. Furcsa módon a BlackVPN árait csak euróban adja meg. Megpróbáltam csatlakozni egy amerikai VPN szerverhez, hogy megnézem az árakat dollárban, ám ez még mindig euróban volt, ami elég ritka. (Ezt az áttekintést az Ön kényelme érdekében magam dollárra konvertáltam az árakon.)BlackVPN globális árazási csomagok

Ne feledje, hogy bár a globális csomag tartalmazza a cég összes szerverét, az Egyesült Királysághoz vagy az Egyesült Államokhoz csatlakoztatva még mindig nem engedélyezi a torrent készítést.

A felhasználók három napos ingyenes próbaverziót kaphatnak a Globális csomagról, ha telepítik az alkalmazást az Androidra vagy az új béta iOS VPN kliensre. Sajnos nincs ingyenes próbaverzió a Windows vagy az OS X esetén. A BlackVPN azonban teljes 14 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál: így tesztelheti a szolgáltatást kockázatmentesen..

Az előfizetők dönthetnek úgy, hogy hitelkártyával, PayPal-nal, Bitcoin-nal és UnionPay-vel fizetnek. Ugyanúgy, mint banki átutalással és ajándék kártyákkal.

Érdemes megjegyezni, hogy a Bitcoin általi fizetés növeli az adatvédelmet - de nem teszi anonimává, mert a VPN továbbra is képes megismerni a valódi IP-címét bármikor, amikor csatlakozik (valós időben), még akkor is, ha nem jelentkezik be egyszer az ülés befejeződik. Ez igaz minden napló nélküli (és naplózási) VPN-re.

Jellemzők

A BlackVPN jellemzői a következők:

 • Szerverek 18 országban (a globális terv alapján)
 • 14 napos pénz-visszafizetési garancia
 • Nulla naplózási politika
 • A P2P megengedett a legtöbb szervernél (nem Egyesült Királyság vagy USA)
 • OpenVPN, L2TP és PPTP titkosítási lehetőségek
 • Hét egyidejű kapcsolat engedélyezése
 • Nincs adatfelhasználási vagy sávszélességi korlátozás
 • Elosztott szolgáltatásmegtagadás (DDoS) védelem

A BlackVPN szerverhálózat meglehetősen kicsi a többi hasonló árú (és még olcsóbb) VPN-hez képest. A globális csomagnak szerverei vannak az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, Ausztráliában, Brazíliában, Kanadában, a Cseh Köztársaságban, Észtországban, Franciaországban, Németországban, Japánban, Litvániában, Luxemburgban, Hollandiában, Norvégiában, Romániában, Spanyolországban, Svájcban és Ukrajnában..

Hogy őszinte legyek, ez egy nagyon szép szerver-eloszlás, amelyben a legtöbb ember elégedett lesz.

Biztonság

Az előfizetők a BlackVPN használatakor három különféle VPN-protokoll közül választhatnak. Ezek a PPTP, az L2TP / Internet Protocol Security (IPSec) és az OpenVPN. Ezek közül az OpenVPN-t ajánljuk, mert ez a legbiztonságosabb. Ezen felül általában arra buzdítjuk a felhasználókat, hogy tartózkodjanak a PPTP-től, amely elavult és bizonytalan protokoll.

Örömmel jelentjük be, hogy a BlackVPN OpenVPN-re vonatkozó végrehajtási szabványai az iparág egyik legerősebb. 256-bites kulccsal fejlett titkosítási szabványt (AES) használ. 4096 bites RSA kézfogást hajt végre - ez rendkívül biztonságos. Az adat- és a vezérlőcsatornák egyaránt rendkívül magas színvonalúak, ezt jelentik Ez a VPN biztosítja a biztonságot.

Magánélet

A BlackVPN nem rendelkezik naplókkal. A cég törli a munkamenet összes rekordját, amint a felhasználó kijelentkezik. Nem vezet tevékenységi és kapcsolatnaplókat. A BlackVPN az Egyesült Államokból Hongkongba is költözött, hogy elkerülje az olyan opciókat és gag-utasításokat, amelyek nyomást gyakorolhatnának a valósidejű hozzáférésre a számlákhoz (vagy akár a naplók titkos vezetésének megkezdéséhez). Ez valóban jó hír. Az irányelvből:

A BlackVPN Szolgáltatási feltételek

Egy érvényes kérdés veszi körül, hogy a BlackVPN nem engedélyezi a P2P-t az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok szerverein. Ha semmilyen naplót nem tart, úgy tűnik, hogy a BlackVPN nem tudja, hogy a felhasználók valóban megsértik-e ezeket a szabályokat. Beszéltem egy BlackVPN ügynökkel és ők mondták a következőket:

"Ahelyett, hogy kapcsolattartási naplókat vezetne a visszaélések elkerülése érdekében, a beérkező visszaélésekről szóló jelentésekre reagálunk, és ideiglenesen blokkoljuk a visszaélésnek kitett webhelyekhez és szolgáltatásokhoz való hozzáférést..

"Figyelemmel kísérhetjük a visszaélésszerű IP-kkel való kapcsolatokat is a visszaélő személyek felkutatása és betiltása érdekében. A megfigyelést addig tartjuk a helyén, amíg a visszaélés megszűnik, általában csak néhány napig."

A BlackVPN nem naplózási házirendjével kapcsolatos további információkért kattintson ide.

A weboldal

A BlackVPN weboldal nagyon hűvös, élénk animációs háttérrel jelenik meg, amikor megérkezik a honlapra. Az oldal lefelé görgetésével rengeteg információt szerezhet a szolgáltatás főbb jellemzőiről. Ez magában foglalja még a csupasz fémszerverek megemlítését és azt, hogy nincs "tényleges" VPN helyek, ez magas szintű részlet.

A webhelyet szintén Cloudflare védi, miután 2016-ban DDoS támadást szenvedett. Ez jó, és azt jelenti, hogy a webhely valószínűleg nem válik egy másik támadás áldozatává, amely kizárhatja a felhasználókat. Ez azt jelenti, hogy időről időre felkérést kaphat a rögzítésre.

A BlackVPN weboldalnak megfelelő fekete fejléce van a menüjéhez. Ez a menü látható marad, amikor az oldalt lefelé görgeti, ami hasznos. A webhelynek valójában kevés oldala van, de ennek oka az, hogy az értékesítési információk nagy részét a honlap tartalmazza.

A BlackVPN webhely képernyőképe

A cég blogjára mutató link Mediumre mutat - ahol a blog üzemelteti. A blog számos érdekes cikket tartalmaz, de nem olyan, amelyet rendszeresen frissítenek. Ehelyett úgy tűnik, hogy itt van, ahol a BlackVPN bejelentést tesz új szerver vagy szolgáltatás hozzáadásáról a szolgáltatáshoz, és elmagyarázza a már meglévő szolgáltatásokat. Néhány VPN a digitális adatvédelmi kérdésekről is híreket szolgáltat - a BlackVPN ezt nem zavarja.

BlackVPN blogbejegyzés

A BlackVPN weboldal láblécében linkek találhatók a webhelytérkép különböző részeire is. A különféle csomagok itt megtalálhatók annak érdekében, hogy átkattintsanak és további információkat szerezzenek. A Szolgáltatási feltételek, a visszatérítési politika és az úgynevezett szakasz "jogait" itt is megtalálható. Az "lépjen kapcsolatba velünk" link megtalálható a láblécben.

Végül van egy link a "Olvassa el és írja" egy ingyenes online eszköz, amelyet a BlackVPN működtet, és amely lehetővé teszi az emberek számára, hogy egyszeri privát üzenetet küldjenek, amely automatikusan önpusztít, miután hozzáfértek hozzá..

A BlackVPN weboldal lábléce

Első pillantásra csalódásom volt, hogy a Szolgáltatási feltételeket felvették a láblécbe, de a VPN adatvédelmi politikáját nem. Amikor rákattintottam az ToS-re, rájöttem, hogy tartalmazza az adatvédelmi irányelvet, ideértve a nulla naplózásra vonatkozó politikával kapcsolatos fontos részleteket..

Támogatás

A BlackVPN webhely támogatási oldala linkeket tartalmaz egy GYIK oldalra és a támogatási jegy létrehozásának űrlapjára. Ezekhez a felső menü Súgó gombjára kattintva férhet hozzá.

BlackVPN élő chat támogatás

A tudásbázis eljuttatja Önt a GYIK oldalra. Sajnos a GYIK szakasz meglehetősen csupasz. Tehát nyitnia kell egy jegyet, hogy a legtöbb problémához megfelelő segítséget kapjon.

Van egy élő csevegés funkció a webhelyen, és az élő csevegő ügynök azt mondta, hogy ez 24 órás. Tapasztalataim szerint azonban hajlamos napi 16-18 óráig tartani. Ez még mindig nagyon jó.

BlackVPN élő chat támogatás

Ha a képernyő jobb alsó sarkában lévő csevegőmező azt mondja, hogy élő segítség van online, kattintson rá, hogy hozzáférjen az élő csevegőügynökhöz. A beszélgetés megkezdéséhez be kell írnia a nevét és a kérdését.

Amikor elérhetővé válik egy támogatási operátor, a beszélgetés megkezdődik.

A folyamat

Feliratkozás

A BlackVPN-hez való feliratkozás egyszerű. Kattintson "Vásárolj most" a képernyő jobb felső sarkában, majd "választ" az Ön számára érdekes csomag alatt. Kipróbáltam a prémiumot "globális" fiók - tehát ezt választottam.

Úgy döntöttem, hogy fizetni kell a Paypal segítségével a könnyű használatért, és ténylegesen hamis e-mail fiókot használtam annak érdekében, hogy valamilyen rejtélyt vásárolhassak, amikor egy támogatási jegyet nyitottam meg..

Ezután el kell döntenie a fizetési módról. A könnyű használat érdekében a PayPal szolgáltatást használtam. Ha kedveled, választhat Bitcoint vagy boltkártyát a magánélet fokozása érdekében.

Az előfizetőket felkérjük, hogy erősítsék meg "vállalja, hogy NEM tölti le vagy ossza meg semmilyen szerzői joggal védett anyagot az Egyesült Államok vagy az Egyesült Királyság VPN szerverei segítségével." Következő kattintás "Tovább a fizetésre". Miután kitöltötte a szükséges hitelesítő adatokat, és a fizetés törlődik, böngészőjében megerősítő képernyőt fog látni.

Ezt követően két e-mailt fog kapni a BlackVPN-től. Az első tartalmazza a felhasználónevet és a jelszót. A második linkeket tartalmaz a telepítési útmutatókhoz és az alkalmazás letöltése oldalhoz.

A BlackVPN Windows VPN kliens

A BlackVPN csak a harmadik fél OpenVPN GUI kliensének használatával működött. A felhasználók továbbra is használhatják ezt az ügyfelet (és ehhez szükségük lesz ahhoz, hogy csatlakozzanak bizonyos kiszolgálókhoz).

A jó hír az, hogy a BlackVPN-nek most van egy egyedi Windows VPN kliense, amely bétaverziós. A gombra kattintva érheti el "VPNSetup" a topnav menüben. A Windows kiválasztásával számos lehetőség közül választhat. Ez a kívánt:

BlackVPN app

A szoftver letöltése és telepítése után automatikusan elindul. Az ügyfél jól néz ki, ez egy szórakoztató és vonzó ügyfél, amely úgy tűnik, hogy funkciócsomagolt.

Az első dolog, amit meg kell tennie, az, hogy megadja a hitelesítő adatait a jobb felső sarokban. Ezek az első üdvözlő e-mailben vannak.

A BlackVPN alkalmazás beállításai

A tetején lévő gömbre kattintva eljuthat a szerver opcióihoz. A VPN alapértelmezés szerint Hollandiába van beállítva. Kipróbáltam néhány szervert és megállapítottam, hogy ez a béta-ügyfél nem fog csatlakozni egyetlen amerikai szerverhez sem Kanadához, Brazíliához, Ausztráliához, Spanyolországhoz, Csehországhoz, Norvégiához vagy Japánhoz. Az összes többi európai szerver azonban jól működött a béta-kliensen.

Emiatt, továbbra is használnia kell az OpenVPN GUI klienst elég sok fontos szerverhez kapcsolódni (míg ez a béta-ügyfél még fejlesztés alatt áll).

A BlackVPN szerver kiválasztása

A jobb oldali szív jelenleg nem tesz semmit.

A beállításokban néhány OpenVPN titkosítási opciót válthat. Alapértelmezés szerint UDP 443 és AES-256-CBC értékre van állítva. Ezek a beállítások a legtöbb ember számára rendben vannak, ezért nem kell ezeket a beállításokat frissíteni. Jelenleg nem kínálnak további protokollokat. Mivel azonban az OpenVPN a legjobb, ez nem jelent problémát.

Az Auto-Connect jó kiegészítés, különösen, ha egy kapcsolóval együtt működik. A jó hír az, hogy a béta-kliens DNS szivárgásvédelemmel és kill kapcsolóval rendelkezik. Ezeket a funkciókat nem lehet kikapcsolni: a kapcsolat létesítésekor mindig be vannak kapcsolva. Mindkét felhő zöldre vált, amikor a kapcsolat létrejön. A P2P-t vörös jelöli, mert csatlakoztam az Egyesült Királyság szerveréhez.

BlackVPN kill kapcsoló

Kipróbáltam a kill kapcsolót az internet leválasztásával, majd az újbóli csatlakozással, és azt tapasztaltam, hogy nincs internet, amíg a VPN kapcsolat nem jött létre. Tehát úgy tűnt, hogy jól működik. A BlackVPN azonban beismerte, hogy a killswitch funkció nem "még teljesen megvalósítva" a Windows bétaverziójában. Tehát ez lehet kissé hibás.

A VPN-t is célból összeomtam, hogy ellenőrizzem a kill kapcsolót, és azt találtam, hogy egy alkalmazás-alapú szolgáltatás, amely nem működik tovább, ha a VPN valamilyen okból összeomlik. Ugyanakkor a BlackVPN bétaverziót 16 órán át szilárdan futtattam, és soha nem ütköztem össze.

Végül a felhasználóknak lehetősége van arra, hogy a Stunnel segítségével bekapcsolják a VPN-álcázást. Ez egy kiváló szolgáltatás, amely lehetővé teszi az emberek számára, hogy tűzfalakon mozogjanak olyan helyeken, mint Kína, Egyiptom és Irán (ahol a VPN használatát az internetszolgáltatók gátolják). Úgy működik, hogy elrejti a VPN-forgalmat, így nem észlelhető.

Teljesítmény (sebesség, DNS, WebRTC és IPv6 tesztek)

A BlackVPN-et teszteltem szerver-alapú, tudományos sebesség-tesztelési módszertanunk segítségével. Az OpenVPN konfigurációs fájlokat használtuk a sebesség ellenőrzésére az ajánlott protokollunk segítségével.

A BlackVPN letöltési sebessége

Mint láthatja, a négy másik népszerű VPN szolgáltatáshoz képest a BlackVPn nagyon jól teljesít. Az átlagos letöltési sebesség 30,3 Mbit / s, a maximális sebesség: 71,7 Mbit / s. Ezek az eredmények azt mutatják, hogy ez a VPN feltétlenül elég gyors HD formátumban történő streaminghez.

A BlackVPN DNS keresési ideje

A DNS keresési ideje sajnos rosszabb volt. Ezek az idők valódi hatást gyakorolhatnak az oldal betöltési idejére, és amint láthatja, a BlackVPN regisztrálta a legversenyképesebb 5 versenyképes VPN-céget..

A VPN csatlakozási idejét illetően a BlackVPN nagyon jól működött. Az átlagos csatlakozási idő 3,3 másodperc volt. Sokkal hosszabb kapcsolattartási időket tapasztaltam, amikor a béta-ügyfeleiket használtam. ezeket az eredményeket az OpenVPN konfigurációs fájlokkal értük el, tehát reprezentatívak annak, amit elvárhat a harmadik fél OpenVPN felhasználói felületének kliensével.

Összességében ezek a sebesség-teszt eredmények nem szörnyűek. Azonban, amit fizet, nem olyan gyorsak, mint a piacon lévő többi versenytárs.

Ezután IP címet és DNS szivárgást teszteltem az ipleak.net segítségével, miközben csatlakoztam a londoni BlackVPN szerverhez, a WebRTC hibát is ellenőriztem. Egyáltalán nem találtam IP-szivárgást vagy DNS-szivárgást. A teszthely csak a VPN IP-címét és DNS-kiszolgálóját jelenítette meg. A webhely olyan internetes valós idejű kommunikációról (WebRTC) számolt be, amely nem volt releváns az aktuális tartózkodási helyem szempontjából, tehát ez is zöld fény volt. Ezeket a teszteket a Windows béta kliens alkalmazásával hajtották végre - ami azt jelenti, hogy az ügyfél biztonságosan használható magánélet céljából.

Internet szolgáltatóm (ISP) nem használ IPv6 címeket, ezért nem tudtam tesztelni az IPv6 szivárgását.

Streaming szolgáltatások

A teszteim során megpróbáltam csatlakozni az amerikai keleti és kanadai szerverhez, hogy megnézhessem-e a Netflixet. Megállapítottam, hogy a Windows béta alkalmazás nem fog kapcsolódni az Egyesült Államokhoz vagy Kanadához. Ezért költöztem át az OpenVPN felhasználói felületre, amelyet letöltöttem a BlackVPN webhelyről (az előre telepített kiszolgálókkal érkezik). A Netflix USA és a Netflix Canada egyaránt blokkolt engem.

Felvettem a kapcsolatot a BlackVPN-rel, és azt mondták nekem, hogy az USA West szerverrel kell hozzáférnem a Netflix USA-hoz. Sajnos a Windows béta kliensben ismét teljesen képtelen voltam csatlakozni az USA West szerveréhez (azt mondta, hogy végtelenségig csatlakozik). Ezért ismét az OpenVPN GUI klienshez fordultam tesztelés céljából.

A jó hír az A Netflixet néztem a TV-USA-West szerverre az OpenVPN GUI alkalmazás használatával.

Az amerikai keleti szerver segítségével (továbbra is az OpenVPN GUI-n) hozzáfértem a CBC-beli show-hoz. A TVA szintén elérhető volt. Az ABC.com ezzel szemben észrevette, hogy VPN van használatban, és nem engedte, hogy semmilyen adatfolyamot figyeljek. Az NBC.com feloldása sikeres volt a VPN használatával.

Az Egyesült Királyságbeli szerver jól működött a Windows béta-kliensen - de nem tudta becsapni a Netflix UK proxy-észlelési rendszert. A BBC iPlayer - amely jól blokkolja a VPN-ket - engedte, hogy nézzek. Ugyanez igaz az ITV Hub-ra és a Channel 4-re is, amelyek mind elérhetőek voltak a béta Windows kliens segítségével.

Egyéb platformok

Telepítheti a BlackVPN klienst Windows, Mac OS X, macOS és Android rendszerekre. A BlackVPN az iOS VPN kliens fejlesztését is befejezte, és benyújtotta az Apple App Store-ba. Jelenleg azonban jóváhagyásra vár. A jó hír az, hogy továbbra is használhatja a béta verziót, közvetlenül kapcsolatba lépve a BlackVPN-rel.

A Mac VPN kliens csak az Tunnelblick átnevezett változata. Ezenkívül az Tunnelblick verziója, amelyet a BlackVPN szállít, még a legfrissebb sem. A Tunnelblick legújabb verziója killswitch-rel rendelkezik, tehát azt javasolnám, hogy szerezzem be és a .ovpn konfigurációs fájlokat manuálisan adjam hozzá..

A BlackVPN beállítható Linux és DD-WRT, pfSense és OpenWRT útválasztókra is. A BlackVPN .ovpn konfigurációs fájlokat biztosít, így bármely platformon a felhasználók visszatérhetnek a harmadik fél hivatalos OpenVPN kliensébe, ha.

Az Android VPN-ügyfél az egyetlen ügyfél, amely ténylegesen nem béta-egyéni ügyfél. Ez elérhető a Google Play áruházban. Az ügyfél lehetővé teszi az emberek számára, hogy válasszanak az OpenVPN UDP és a TCP között a 443-as porton. Ezenkívül rendelkezik egy automatikus csatlakozás funkcióval is, amely kiválaszthatja, hogy kapcsolódjon-e ismeretlen és ismert nyilvános WiFi hotspotokhoz..

BlackVPN automatikus csatlakozás

Az Android kliensnek szintén nincs ölési kapcsolója. Ezenkívül nem engedném, hogy csatlakozzak az Egyesült Államok, Kanada, Brazília, Ausztrália, Spanyolország, Csehország, Norvégia vagy Japán szerveréhez. Pontosan ugyanaz a probléma, amit a Windows béta platformon tapasztaltam. Nagyon kiábrándító.

Plusz oldalról, az Android Nougat 7 vagy újabb verziójától kezdve az Android OS egy külön VPN killswitch kapcsolóval érkezik, amely minden VPN alkalmazás számára használható. Tehát képes lesz megvédeni Android-kapcsolatait ezzel a funkcióval, ha a Nougat 7 vagy újabb verziója van. Ha azonban az összes VPN-kiszolgálót használni akarja, akkor be kell szereznie a harmadik féltől származó OpenVPN klienst az Android-hoz..

BlackVPN áttekintés: Következtetés

A BlackVPN olyan szolgáltatás, amelyet biztonságosnak tekintünk az erős titkosítási megvalósítás és a nulla naplózási politika miatt. A gyorsaság ésszerű, és mivel a legtöbb szerverén lehetővé teszi a P2P-t, általában a Torrenting számára jónak tartják. Azonban az egyéni ügyfelek hiánya a gyilkos kapcsolóval olyasmi, ami elhárította az embereket a múltban (és továbbra is ezt teheti). Természetesen egyetlen gyilkos kapcsoló sem messze ideális a kínzáshoz.

A jó hír az, hogy a BlackVPN-nek van egyedi ügyfelei a munkákban, bár az iOS és a Windows ügyfelek még mindig bétaverzióban vannak és nagyon hibásak. Sajnos a Windows béta sok szerverhez csatlakozott. Ezenkívül a támogató csoport arról tájékoztatott, hogy a gyilkos kapcsolót még nem hajtják végre teljesen. Ezért javasolnék egy kis óvatosságot.

Az Android kliens teljes mértékben működőképes - még mindig hiányzik a kill kapcsoló. Ezenkívül nem csatlakozna sok fontos szerverhez. Így valószínűleg jobban ragaszkodsz a harmadik fél OpenVPN klienséhez. Az egyik előnye az, hogy a felhasználók választhatnak az OpenVPN UDP és a TCP között - nagyszerű, ha nem kell használni a kiszolgálókat, amelyek nem tudnak csatlakozni.

Nem kétséges, hogy a gyilkos kapcsolóval rendelkező egyéni ügyfelek akkor lesznek hasznosak, amikor tökéletesítésre kerülnek, de egyelőre azt tapasztalhatja, hogy a harmadik fél OpenVPN kliensének és a béta ügyfeleknek a kombinációját kell használnia ahhoz, hogy a legtöbbet hozza ki a szolgáltatásból.

Kedveltem:

 • Jól kialakított weboldal
 • 14 napos pénz-visszafizetési garancia
 • Szigorú adatvédelmi politika naplók nélkül
 • Privát DNS és nincs szivárgás
 • Hét egyidejű kapcsolat engedélyezése
 • Útmutatókon működik, és rendelkezik telepítési útmutatóval
 • Feloldja a Netflix USA-t az USA West szerverén (az OpenVPN GUI használatával)
 • Feloldja az iPlayer blokkolását (még a bétaverzión is)

Nem voltam benne annyira biztos:

 • A Mac kliens csak az Tunnelblick, és nem rendelkezik kill kapcsolóval
 • Az élő csevegés támogatása nem érhető el a nap 24 órájában
 • A sebesség gyorsabb lehet
 • A fiók megosztása nem engedélyezett
 • A Killswitch a Windows bétaverzióján még mindig kissé hibás
 • Nincs Killswitch az Android kliensen

Utáltam:

 • Az Android kliens nem csatlakozik sok szerverhez
 • A béta Windows kliens nem kapcsolódik sok szerverhez

A BlackVPN jó VPN azok számára, akik nem bánják a harmadik fél OpenVPN kliensének használatát. Az árakat tekintve azonban kissé hiányzik a többi csúcskategóriás VPN-szolgáltatáshoz képest.

Sok szerencsét kívánok a BlackVPN-nek a béta-ügyfelek megvalósításának befejezéséhez, és várom, hogy újra áttekintsék a szolgáltatást, amikor sikerült kiegyenlítenie a felmerülő komplikációkat. Egy jó VPN, amely sok potenciállal rendelkezik.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me