b.VPN

 • Árazás

  Tól től $ 7.50
  / hónap

ProPrivacy.com Pontszám
8 tízből

összefoglalás

Ebben a b.VPN áttekintésben egy holland székhelyű VPN szolgáltatót találok, amely professzionális szolgáltatást kínál. A 24 órás ügyfélszolgálat és a hatékony cenzúraellenes technológiák a legfontosabb pontok. Javításokat lehetne végezni (nincs napló, gyorsabb a teljesítmény és a csatlakoztatott eszközök sokkal tágabb száma megengedett), de összességében elégedett vagyok a szolgáltatással.

Gyors statisztika

 • ProPrivacy.com SpeedTest (átlagos)
  33 Mbps
 • Egyidejű kapcsolatok
  2
 • Országok
  11
 • igazságszolgáltatás
  Hollandia

Jellemzők

 • A VPN székhelye Hollandiában található
 • 18 országban 18 szerver érhető el
 • Két eszközt egyszerre csatlakoztathat, de csak egyet OpenVPN és egy L2TP használatával
 • OpenVPN SSH alagúton keresztül
 • „SMOKE alagút”
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • P2P megengedett

OpenVPN SSH alagúton keresztül

Ez a szolgáltatás lehetővé teszi az OpenVPN kapcsolatok elrejtését egy TLS / SSL alagútban. A TLS / SSL a HTTPS által használt titkosítás. Az ezeken a TLS / SSL alagutakon átmenő VPN-kapcsolatokat ezért a szokásos HTTPS forgalomtól eltekintve nagyon nehéz megmondani. Ennek oka az, hogy az OpenVPN adatok a TLS / SSL titkosítás egy további rétegébe vannak csomagolva. Mivel a Deep Packet Inspection (DPI) technikák nem képesek áthatolni a titkosítás ezen „külső” rétegén, ezért nem képesek felismerni az „OpenVPN” titkosítást „belül”. Ez egy nagyon hasznos szolgáltatás, mivel képesnek kell lennie a VPN sokféle formájának legyőzésére. Blokk.

SMOKE alagút

Amellett, hogy elrejti az OpenVPN-t egy SSH-alagútban, a b.VPN egy másik technológiát kínál a VPN-blokkok legyőzésére. „SMOKE” elnevezésű, ez az egyéni protokoll, amely minden egyes csomaghoz extra elmosódást eredményez. b.VPN azt állítja, hogy a SMOKE megszerezheti ezt a VPN-t Kínában, Iránban, Ománban, Törökországban és Oroszországban. További részleteket kértem a b.VPN támogatási csoportjától:


„Ez egy polimorf UDP-alagút, amelynek sokkal szélesebb lehetősége van a DPI-en való áthaladáshoz. Ez az egyetlen dolog, amely Kínában stabilan működik, ellentétben az Obfsproxyval, amely már csaknem egy éve nem működik. A Smokenek védelmi taktikája van a GFW (Kína Nagy Tűzfala) ellen, amely gátolja a csomagokat, és megszakítás nélkül átugorhatja a hálózati IP-k és portok széles skáláját. Ezenkívül csomagmentési mechanizmussal rendelkezik a sérült csomagok visszaállításához a GFW által. Nagyon bízunk benne, hogy csak a stabil működés lehetséges, mivel ott van egy tesztcsoportunk. ”

b.VPN hozzáférést adott a TeamViewer számára egy Kínában található számítógéphez. Tehát megerősíthetem, hogy a SMOKE-n keresztül tudtam csatlakozni, és olyan weboldalakat tudtam elérni, amelyeket ott általában cenzúráztak.

Látogassa meg a b.VPN webhelyet »

Sebesség és teljesítmény

A teszteket egy brit 50 Mbps / 3 Mbps optikai kapcsolat alkalmazásával végeztük. Az OpenVPN UDP kapcsolatot választottam ki a b.VPN „Strong” titkosítási szintje alapján.
Letöltés

A grafikonok az egyes kiszolgálók és helyek legnagyobb, legkisebb és átlagos sebességét mutatják. További részletekért lásd a teljes sebesség-teszt magyarázatát.

Néhány tesztet is elvégeztem a különféle kínált protokollok teljesítményének összehasonlítására. Ezek az eredmények elég tisztességesek, de nem egyeznek meg a legmagasabb szintű VPN-szolgáltatók által kínált eredményekkel.

A b.VPN Windows kliens használatakor nem találtam IPv4 DNS-szivárgást vagy WebRTC-szivárgást. Hurrá! Vegye figyelembe, hogy az ISP (Virgin Media UK) nem támogatja az IPv6-ot, tehát nem tudom tesztelni az IPv6 szivárgását. Amint az a fenti képernyőképről látható, a b.VPN kihasználja a Google DNS-t a DNS-fordítás végrehajtásához.

Az összes DNS-kérelmet a b.VPN közvetíti, tehát a Google nem tudja, ki készítette őket. Ezért nem gondolom ezt problémának. Az USA Netflix észlelte, hogy proxyt használtam, és megtagadta a játékot. Ez magában foglalja azt is, amikor az SSH alagúton keresztül vezettem a kapcsolatot. A BBC iPlayer azonban nagyon jól működött, amikor egy brit szerverhez kapcsolódott.

Egyéb platformok

Árképzés és tervek

b.VPN kínál egy egyszerű „minden méretre alkalmas” tervet. Ez havi 9,99 dollárnál kezdődik, és havi 7,50 dollárra csökken, ha egy éves előfizetést vásárol.

b.VPN árképzés

Mivel a webhely minden oldalán nagyon idegesítő és meglehetősen nem egyértelmű felbukkanó szalag próbál mondani, a b.VPN jelenleg kedvezményt kínál. Ezzel éves előfizetést kap mindössze 36 dollárért (havonta 3 dollár). A szoftver letölthető és egy órán keresztül teljesen ingyenes próbaverzióra használható. Ehhez nincs szükség fizetési adatokra. Ez nem túl hosszú, de ennek elégnek kell lennie annak megerősítéséhez, hogy a szolgáltatás működik az Ön számára, és ha erre hajlamos, végre kell hajtania néhány teljesítmény-ellenőrzést. Az ingyenes próbaverzió alatt számos, de nem mindegyikhez hozzáférhet a b.VPN-kiszolgálókhoz.

Biztonság és adatvédelem

Az OpenVPN felhasználók kétféle titkosítási szint közül választhatnak: Normál (Blowfish-128 titkosítás SHA-1 hash-hitelesítéssel) és Erős (AES-256 SHA-256 kivonat-hitelesítéssel). Minden OpenVPN kapcsolat az RSA-2048 és a Perfect Forward Secrecy szolgáltatást használja. Kérjük, olvassa el ezt a cikket a VPN titkosítási feltételek teljes megbeszéléséért. A tl; dr verzió az, hogy a b.VPN által használt titkosítás jó. Különösen akkor, ha az Erős titkosítást választották. A b.VPN székhelye Hollandiában található. Hollandia Kilenc Szem NSA kémkedés partner, és a holland kormány tisztességes mennyiségű saját felügyeletet hajt végre.

A holland VPN-szolgáltatóknak azonban nem kötelesek naplókat vezetni. Sajnos, bár nem tárol használati naplókat, a b.VPN bizonyos csatlakozási naplókat is tart: „A felhasználói tevékenységről semmilyen naplót nem tartunk fenn (nem vizsgáljuk meg és nem naplózjuk a felhasználói forgalmat), az infrastruktúrához szükséges naplókat tartjuk fenn, amelyek (Connection IP, idő, időtartam, sávszélesség-felhasználás). ”Általában nem zavar az ilyen naplózási szint. De az igazán paranoiának tisztában kell lennie azzal, hogy legalábbis elméletileg az ilyen naplók felhasználhatók egy ismert internetes viselkedésű személy azonosítására „végpontok közötti időzítési támadás” révén. B.VPN-nek nincs gondja a torzítás a szolgáltatás használata közben..

Egyszerű használat

A webhely elég okosnak néz ki, és minden szükséges információt tartalmaz a csatlakozáshoz és a szolgáltatáshoz való kapcsolódáshoz. A b.VPN éves kedvezményes ajánlatát megjelenítő minden oldalon megjelenő felbukkanó szalaghirdetés azonban nagyon bosszantó. Szeretném, ha további technikai információk állnának rendelkezésre, és hogy az adatvédelmi politikában („Megállapodás”) egyértelműen megfogalmazódott, hogy bizonyos kapcsolati naplókat vezetnek. Ehelyett elsősorban azt mondja meg, hogy mi nem engedélyezett a szolgáltatás használata közben. A weboldalon használt angol nyelvet gyakran egyértelműen nem anyanyelvi személy írja, hanem érthető.

Támogatás

Az élő csevegés támogatása 24 órán keresztül elérhető. A válasz gyors, barátságos és segítőkész volt. További technikai kérdésekre e-mailt kellett küldenem a b.VPN műszaki csapatának, de általában körülbelül fél óra múlva tájékozott választ kaptam..

Feliratkozás

Mint korábban megjegyeztük, letöltheti a VPN-ügyfelet és egy órán keresztül tesztelheti a szolgáltatást, mielőtt regisztrálnia kellene. Ez elég fájdalommentes eljárás, bár nem hagyom jóvá a kért személyes adatok mennyiségét. Csak az e-mail címnek kell érvényesnek lennie (és az egyszer használatos is meg fogja tenni), de én még inkább azt szeretném, ha ne kérdezzenek rá.A szokásos fizetési módokon kívül a b.VPN elfogadja a potenciálisan anonim fizetést a Bitcoinon keresztül. Ez nagyszerű, de ne feledje, hogy a VPN-szolgáltató egyébként ismerni fogja a valódi IP-címét.

A b.VPN Windows VPN kliens

Az egyéni Windows kliens csak OpenVPN. Ennek potenciális problémája az, hogy egyszerre csak egy VPN-kapcsolat engedélyezett. Úgy néz ki, hogy elégtelen, de elvégzi a munkát. A Speciális beállítások menüben kiválasztható a titkosítási szint, az OpenVPN az SH alagúton keresztül és a füst alagút. Sajnos a gyilkos kapcsolót nem tartalmazza.

Az egyedi OpenVPN alkalmazások elérhetőek Mac OSX, iOS és Android rendszerekhez (+4.0.3). Ezekre a platformokra manuális L2TP / IPsec és / vagy OpenVPN beállítási útmutatók is rendelkezésre állnak, és néhány más elemhez hasonlóan (például az L2TP Linuxhoz és a Windows telefonhoz). A testreszabható .ovpn fájlok bármilyen rendszeren használhatók, amelyek támogatják az OpenVPN klienst.

Az Android App

Az Android alkalmazás az OpenVPN-t használja. Mint az asztali kliensnél, több sima megjelenésű alkalmazást láttam, de ez jól működik. Az OpenVPN kapcsolatot egy SSH alagúton keresztül továbbíthatja. Ez az egyetlen Android VPN alkalmazás, amelyről tudom, hogy felajánlja ezt a funkciót. Sajnos ezt a funkciót az iOS alkalmazás nem támogatja. A mobilalkalmazáson nem lehet kiválasztani az Erős titkosítási szintet. De őszintén szólva, a rendszeres (Blowfish-128 titkosítás SHA-1 hash-hitelesítéssel) a legtöbb felhasználó számára elegendő lesz. Az alkalmazás használata közben nem észleltem DNS vagy WebRTC szivárgást.

Végső gondolatok

Különösen lenyűgöz a 24 órás ügyfélszolgálat és a fejlett obfuzációs technológiák. A SMOKE Kínában belülről jól működik, és a b.VPN Android alkalmazás az egyetlen jelenleg elérhető VPN-szolgáltatás az SSH-alagúton keresztül. Ez azt jelenti, hogy a b.VPN nagyszerű választást jelentene a Kínában hasonló helyeken élő felhasználók számára, akik megpróbálják blokkolni a VPN használatát.

Látogassa meg a b.VPN webhelyet »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me