Változtattuk meg, hogy mi hogyan értékeljük az áttekintést!
Nemrégiben frissítettük a ProPrivacy.com összes véleményének pontozási folyamatát. Az új pontozási kritériumok részletei itt találhatók


Astrill VPN

 • Árazás

  Tól től $ 5.83
  / hónap

ProPrivacy.com Pontszám
7.6 tízből

összefoglalás

Az Astrill egy VPN, amelynek székhelye a Seychelle-szigeteken található, ami azt jelenti, hogy kimaradt a kormányok túljutásának módjától. Személyes VPN szolgáltatást, VPN útválasztókat és üzleti VPN megoldásokat kínál. Ez az értékelés a személyes VPN opcióra összpontosít.

Gyors statisztika

 • ProPrivacy.com SpeedTest (átlagos)
  47 Mbps
 • igazságszolgáltatás
  Seychelles
 • Egyidejű kapcsolatok
  5
 • Országok
  49

Első pillantásra az Astrill csúcskategóriás VPN-szolgáltatásnak tűnik, amely minden elvárást kínál. 49 országban található szerverekkel rendelkezik, így ideális a hamisításhoz és a feloldáshoz. A Windows ügyfél számos funkcióval rendelkezik, lehetővé teszi számos titkosítási lehetőség közötti váltást, és rendelkezik DNS szivárgás elleni védelemmel, IPv6 szivárgásvédelemmel és megszakító kapcsolóval. Ezeket a funkciókat csak a legjobb VPN-ekkel kapja meg, és minden bizonnyal a minőség jele. Sajnos az Android kliens nem hasonlít össze a Windows klienssel, és a titkosítást hiányosnak találtuk (lásd alább). Az ügyfél kissé bonyolultnak tűnhet a kezdők számára a VPN-világban. A legtöbb beállítás azonban alapértelmezés szerint jól beállítva. Mint ilyen, mindaddig, amíg a felhasználók a tetején lévő legördülő menü segítségével választják ki az OpenVPN-t (alapértelmezés szerint a saját szabadalmaztatott OpenWeb * titkosításra van állítva), akkor a kezdetektől kezdve minden rendben lesz..

Árképzés és tervek

Míg a legtöbb VPN a havi fizetés lehetőségét kínálja, az Astrill segítségével három, hat vagy éves előfizetést is megvásárolhat..

Ha három hónapra iratkozzon fel, akkor kevesebb, mint 10 dollárral tér vissza. Egy évre történő előfizetés jelentősen kevesebbnek bizonyul, havonta mindössze 5,83 dollárba kerül. Ez valóban ésszerű, figyelembe véve a kínált szolgáltatási szintet. A minimum három hónap elkötelezettségének nyilvánvaló hátránya, hogy ennyi ideig el kell vállalnia a szolgáltatást. A jó hír az, hogy lehetővé teszik, hogy hét napig kipróbálhassa a teljes szolgáltatást. Ez azt jelenti, hogy biztos lehet benne, hogy mindent megtesz, amit szeretne. Ezen felül pénz-visszafizetési garancia van a vásárlók számára. Ne feledje azonban, hogy a pénz-visszafizetési garancia csak azoknak az ügyfeleknek szól, akik nem használják az ingyenes próbaverziót. A hét napos ingyenes próbaverzió használata esetén nem kap pénz-visszatérítési garanciát. Ennek oka az a véleményük, hogy már előfizetés megvásárlása előtt alaposan tesztelte a szolgáltatást. Mint ilyen, vigyázzon, hogy ne vásároljon egy éves előfizetést, ha úgy gondolja, hogy meggondolhatja magát (és már használta a hét napos ingyenes próbaverziót).

Látogassa meg Astrillot »

Jellemzők

P2P letöltése

A peer to peer használata engedélyezett az Astrill használatával, bár ennek használatához OpenVPN vagy StealthVPN módban kell lennie. Astrill webhelye ezt mondja:

További információt a VPN-szolgáltatás torrentolással történő használatáról, tekintse meg a torrent-helyekre vonatkozó legjobb VPN-útmutatónkat.

Szerver helyek

Az Astrill szerverei az egész világon, 49 országban találhatók. Ezen felül a felhasználók hozzáférést kapnak mind a keleti, mind a nyugati parti amerikai szerverhez (összesen 27 szerver az Egyesült Államokban). Összességében a szerver helymeghatározása valóban kiemelkedő az Astrill számára. Határozottan az egyik legjobb dolog a szolgáltatásban.

Magánélet

Az Astrill székhelye a Seychelle-szigeteken található, ami azt jelenti, hogy a cég nem tartozik túlzó kormányok joghatósága alá. Ez nagyon jó hír a magánélet védelmére, és egyértelműen plusz az Astrill szolgáltatásában.

Adatvédelmi irányelvek és használati naplók

Az Astrill nagyszerű adatvédelmi politikával rendelkezik, amely nem működik együtt harmadik felekkel. Ez azt jelenti, hogy a felhasználói adatokat soha nem osztják meg harmadik felekkel reklámozás vagy egyéb okok miatt. Ezen felül az Astrill semmilyen felhasználási naplót nem vezet. Ez nagyszerű, mivel még ha a bűnüldözés az Astrilltől előfizetői használati naplókat is kérne, akkor nem tudnak segíteni. Mivel a szolgáltatás a Seychelle-szigeteken helyezkedik el, nagyon valószínűtlen, hogy ez egyébként is valaha is problémát jelent.

Csatlakozási naplók

Bár nem tárolunk használati naplókat, az Astrill megőrzi az utolsó 20 csatlakozási naplót (a csatlakozás ideje és a csatlakozás időtartama). Ezeket törli, mivel többet hoz létre, és csak az utolsó 20 naplót tartják fenn. Ez tényleg nagyon jó, bár természetesen nulla napló nélküli VPN van odakint, ha erre utal.

Biztonság

Titkosítási lehetőségek

Az Astrill rengeteg titkosítási lehetőséget kínál a Windows kliensen. Használhatja az OpenVPN, a StealthVPN és az OpenWeb fájlokat. Az OpenVPN használatát javasoljuk, mivel ez az egyetlen valóban biztonságos VPN titkosítási lehetőség. A nagy hír az, hogy az OpenVPN sok titkosítási opcióval rendelkezik az Astrill Windows kliensben. A felhasználók választhatnak:

 1. BlowFish 128 bites, BlowFish 192 bites, BlowFish 256 bites, BlowFish 512 bites.
 2. AES 128 bites, AES 192 bites, AES 256 bites
 3. CAST 128 bites, CAST 192 bites, CAST 256 bites, CAST 512 bites
 4. Camellia 128 bites, Camellia 192 bites, Camellia 256 bites

Ez hihetetlen lehetőségek sorozata. Természetesen nagyon kellemes és nagyon ajánlott a nem nist Camellia használata. A kézfogás, a hash auth és a Perfect Forward Secrecy használatának kérdése: Nem tudom megmondani, mert a cég azt mondta, hogy az információ „besorolt”. Mint ilyen, feltételezhetjük, hogy a titkosítás rosszul van végrehajtva. * OpenWeb: Vegye figyelembe, hogy mind a Windows, mind az Android VPN ügyfeleknél (az általam tesztelt) az OpenWeb protokollt választották alapértelmezésként. Ez egy ismeretlen és védett titkosítási protokoll, amelyről nagyon keveset tudunk. Magánélet és biztonság szempontjából nem bízunk benne. Mint ilyen, nem tanácsolják. Astrill elmondta, hogy proxykiszolgálóként működött a böngészőben, azonban nem kell alkalmazást telepíteni a böngészőbe - tehát az a tény, hogy ez működik-e a magánélet szempontjából, az kockázatos. Az a tény, hogy zárt forrású és szabadalmaztatott, természetesen nem bizonyíték. Sajnos Androidon az ügyfélnek nincs annyi lehetősége. A titkosítás StealthVPN vagy OpenWeb. Alapértelmezés szerint 256 bites AES, de kézfogás és kivonat nélküli hitelesítés nélkül - ez továbbra is valószínűleg nem lesz olyan erős, mint kellene. Sajnos egyik ügyféllel semmit sem tudtam megtudni a tökéletes továbbítással kapcsolatos titoktartásról.

A weboldal

A weboldal egyszerű, könnyen navigálható és magától értetődő. Nincs különösebben kellemetlen érzése vagy kísérlete (mint egyes VPN-k) túlzottan eladja magát. A webhelynek nagyon sok lehetősége van, de ezek a tapasztaltabb VPN felhasználók és vállalkozások számára szólnak. Mint ilyen, bárki, akit érdekli a személyes használatra szánt VPN, rendben lesz, ha figyelmen kívül hagyja a weboldal legtöbb funkcióját. Az extra információk (és opciók) tekintetében az a jó dolog, hogy ha szüksége van rájuk, akkor rendelkezésre állnak. A felhasználók többsége számára azonban elegendő egyszerűen letölteni az ügyfelet, amelyre szüksége van a futó platformon. A jó hír az, hogy az Astrill kliens szoftverrel rendelkezik az összes népszerű platformhoz: Windows, Mac, Linux, Android és iOS.

Támogatás

A támogatást jegyrendszeren vagy e-maileken, valamint egy 24/7 élő chat-rendszeren keresztül nyújtják. Az e-mailek néhány órán belül kaptak választ, ami nem sokáig vár. Ennél is fontosabb, hogy technikai támogatásuk minden percben volt néhány percen belül, amikor felhasználtam a szolgáltatást. Sajnos nem minden tech-csapatuk volt jól ismeri a titkosítási lehetőségeket. A csapat azonban gyorsan kapcsolatba lépett a fejlesztõivel, hogy válaszoljon a technikus kérdésekre. Úgy éreztem, hogy a csapat összehúzódott, és végigvitte a dolgokat, amelyeket gyorsan, nagyon hatékony és barátságos módon meg akartam tudni. Mint ilyen, nem hibáztathatom az ügyfélszolgálatot. Jó az a tény, hogy az Astrill weboldalán tudásbázis található, amely számos általános problémára ad választ. A felhasználók gyorsan kereshetnek abban, hogy válaszokat kapjanak.

A folyamat

Az Astrillre való feliratkozás talán a legbosszantóbb dolog a szolgáltatásban. Néhány alkalommal szembesültem a captcha-val, amikor a weboldalt feliratkoztam és letöltöttem a szoftverre. Ezt az enyhe bosszantást azonban ellensúlyozza az a tény, hogy azt jelenti, hogy Astrill mindent megtesz annak érdekében, hogy a robotok ne kerüljék be a rendszerbe. Egy hátránya, hogy az Astrill a felhasználóktól azt igényli, hogy előfizethessenek. A felhasználóknak meg kell adniuk egy e-mail címet, fizikai címet és telefonszámot, hogy négyjegyű ellenőrző kódot kapjanak. Ha nem adja meg a négyjegyű kódot, akkor nem használhatja az Astrill-et (beleértve az ingyenes próbaverziót). Miután megerősítette a kódot, az ügyfél könnyen elérhető a saját weboldalán, és gyorsan letölt. Nagyon gyorsan települ, és miután megerősítette az e-mail címét és a jelszavát, csatlakozhat a szerveréhez. Vegye figyelembe, hogy a VPN szoftver alapértelmezés szerint OpenWeb-re van állítva - tehát kérjük, válassza a kliens tetején lévő legördülő menüben az OpenVPN-t, hogy biztonságban legyen.

Windows VPN kliens

A Windows VPN kliens valóban fantasztikus. A telepítés után a kezdő sáv értesítési területén található. Innentől kezdve nagyon könnyű vezérelni annak összes funkcióját. Egyszerűen kattintson a Beállítások gombra az összes lehetőség eléréséhez. Itt kiválaszthatja az OpenVPN protokollhoz kívánt titkosítási szintet. Ezenkívül rákattinthat az Adatvédelem elemre, hogy hozzáférjen a megszakító kapcsolóhoz és a szivárgás elleni védelmi eszközökhöz. Amikor az OpenVPN-t használja, egy kis zár jelenik meg a szerver hely mellett. Ez a zár a helyén marad, amíg védett vagy. A kiszolgálóhelyek legördülő menüjének újbóli megjelenítéséhez ki kell kapcsolnia a VPN-kapcsolatot.

DNS szivárgásvédelem

Az Astrill lehetősége van a DNS szivárgás elleni védelem, az IPv6 szivárgás elleni védelem (amelyek mindkettő alapértelmezés szerint be van kapcsolva) és a WebRTC IP szivárgás elleni védelem érvényesítésére..

A jó hír az, hogy a DNS szivárgás elleni védelem be van építve a Windows kliensbe és működik. Az ipleak.net használatával nem észleltek DNS-szivárgást. Ezenkívül nem észleltek WebRTC szivárgást. Ez nagyszerű hír, és azt jelenti, hogy az Astrill Windows ügyfele jól teljesíti a munkáját, amikor az adatvédelemről van szó. Sajnos ez nem igaz az Android kliensre. Attól szenved, hogy nincs opciója az OpenVPN-nek, és a tesztek során DNS-szivárgásról derült fény.

Öld meg a kapcsolót

Astrillnek van ölési kapcsolója. Megkereséséhez kattintson a Beállítások elemre > Magánélet > Internet Kill kapcsoló. Miután kiválasztotta, védett lesz a VPN kiesése és a titkosítatlan forgalom küldése ellen az internetszolgáltatóval szemben. A kill kapcsoló teljesen megszünteti az internetkapcsolatot, amíg a VPN-kapcsolat helyre nem áll. Ez egy értékes szolgáltatás, amelyet csak a legjobb VPN-ek használnak.

Egyéb platformok

Az Astrill Android VPN a platform opcióinak alján található. Gyorsan letölthető, és nagyon könnyű telepíteni. Az ügyfelet Androidra tervezték, és mint ilyen, készen áll a használatra, amint letölti és telepíti az alkalmazást. Sajnos az Android kliensben nincs megszakító vagy DNS szivárgás elleni védelem. Ezenkívül DNS-szivárgás történt az Android kliens tesztelésekor. További kis hátrány az Android kliensnél, hogy nem nyújtja a Windows kliensen elérhető titkosítási lehetőségeket. A titkosítás StealthVPN vagy OpenWeb, nem pedig az ajánlott protokollunk, az OpenVPN. Az Astrill VPN-t is kínál az iPhone felhasználók számára. Az alkalmazás iPhone verziója nem támogatja az openVPN-t, ezért ezt manuálisan kell konfigurálni.

Teljesítmény (sebesség, DNS, WebRTC és IPv4 tesztek)

A teszteket a TestMy.net segítségével hajtottuk végre az Egyesült Királyság Virgin Media VIVID 100 optikai kapcsolatán. A csatlakozási sebesség nagyon jó volt az Egyesült Királyságban, Hollandiában és az Egyesült Államok szerverein. Csak nagyon csekély találatot tapasztaltunk a kiszolgálók teljesítményén. Valójában a csatlakozási sebesség annyira jó volt, hogy ezt a szolgáltatás egyik legjobb részének lehet tekinteni.

A jó hír az, hogy nem észleltek IPv4 DNS-szivárgást a Windows kliensben. Ezenkívül a Windows kliensben sem észleltek WebRTC szivárgást.

Következtetés

Összegezve, az Astrill egy nagyon jó VPN szolgáltatás a Windows számára, amely jó ár-érték arányt jelent. A Windows kliens kiváló titkosítási lehetőségeket kínál, amelyek meglehetősen biztonságossá teszik a szolgáltatást (bár kézfogás, kivonatos hitelesítés és a PFS nem megerősítve, és valószínűleg le is engedik). Sajnos az Android kliens nem hasonlítja össze: az OpenVPN nem érhető el, és DNS-szivárgásokat észleltek. Ezen okokból úgy vélem, hogy az Astrill sokkal jobb VPN-szolgáltatás a Windows számára, és érdemes megfontolni. Mindezek mellett nem gondolom, hogy az Android kliens ugyanabban a bajnokságban helyezkedik el, mint a Windows kliens. Ezért megfontolnám másutt való keresést, ha egy Android kliens fontos az Ön számára. Ezenkívül nem tudtuk eljuttatni az Astrill rendkívül fontos titkosítási információit. Mivel a legtöbb VPN szolgáltatás büszkén büszkélkedhet a jó titkosításra, elég valószínűnek tűnik, hogy Astrill titkosítása (annak ellenére, hogy a Windows kliensben rengeteg rejtjelezési lehetőség van).

Látogassa meg Astrillot »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me