AnonymousVPN


 • Árazás

  Tól től $ 12.00
  / hónap

ProPrivacy.com Pontszám
5 tízből

összefoglalás

Az Anonymous VPN egy virtuális magánhálózat, amely Seychelle-szigeteken található. A névtelen VPN az online adatvédelmi piacon az egyik kisebb, kevésbé ismert szolgáltatás, van néhány jó tulajdonsága, amely a VPN szolgáltatás pozitív jövőjét jelzi. Teszteinkkel azonban olyan VPN-t fedeztünk fel, amely még nem képes versenyképesen versenyezni a VPN-piac legfelső szintjével. Ebben a névtelen VPN-beszámolóban mélyreható pillantást vetünk a szolgáltatás biztonsági és adatvédelmi szempontjaira, az általuk kínált szolgáltatásokra, az ár-érték arányra és még sok másra annak érdekében, hogy kiderítsük, vajon ez a szolgáltatás megéri-e a pénzét.

Gyors statisztika

 • ProPrivacy.com SpeedTest (átlagos)
  19.1 Mbps
 • igazságszolgáltatás
  Seychelles
 • Egyidejű kapcsolatok
  3
 • Országok
  25

Jellemzők

A cég csomag jellemzői a következők:

 • Szerverek 25 országban
 • Nincs adatfelhasználási korlátozás
 • Három egyidejű kapcsolat megengedett
 • P2P megengedett
 • OpenVPN és információs protokoll biztonság (IPSec)
 • Többnyelvű weboldal
 • Olcsó próbafiók
 • Öld meg a kapcsolót
 • Egyéni alkalmazás Windows, Mac és Android rendszerekhez
 • Harmadik féltől származó alkalmazás iOS és Linux rendszerekhez

Az Apple nem engedélyezi a társaságok számára, hogy az engedélyeket az iPhone és iPad készülékek számára elérhetővé tegyék. Ez a jóváhagyási folyamat éveket vehet igénybe. Ezért nem szokatlan, hogy egy viszonylag új cég nem rendelkezik egyedi alkalmazással az iOS számára. Az OpenVPN titkosítás azonban az online adatvédelmi szolgáltatásokhoz rendelkezésre álló legjobb VPN-védelem, és iOS-hoz harmadik fél OpenVPN összeköttetésével csatlakozhat az Anonim VPN-hez. Az OpenVPN Connect ingyenesen elérhető az Apple áruházban. A névtelen VPN webhelyen elérhető konfigurációs fájlok, amelyek lehetővé teszik, hogy ez az alkalmazás az összes szerverével működjön. Hasonló elrendezés érhető el a Linux felhasználók számára. A szerverhálózat hozzáférést biztosít 25 országban található helyekhez.

Látogasson el a névtelen VPN-re »

Sebesség és teljesítmény

A névtelen VPN sebességét teszteltem a testmy.net segítségével. Ezeket a teszteket Nottingham-ből, az Egyesült Királyságból végeztük, a Virgin Media lakossági internetszolgáltatás segítségével. Három anonim VPN szerver teljesítményét teszteltem. Ezek voltak az Egyesült Királyság és Írország szerverei, amelyeket teszteltem a londoni, Egyesült Királyság kapcsolaton, és az Anonymous VPN USA szerver, amelyet teszteltem a Miami kapcsolattal..

A grafikon blokkjai a maximális, a minimális és az átlagos sebességet képviselik öt tesztfutás során. A londoni és a Miami-i próbafutások rekordjait láthatja a VPN bekapcsolása nélkül. Ez képet ad arról, hogy a VPN milyen hatással van az alapjául szolgáló internetes szolgáltatás sebességére. Az IPLocation.net segítségével felderítettem az egyes VPN-kiszolgálók tényleges helyét. Az brit szerver Londonban, az ír szerver Dublinban, az amerikai szerver Manassasban található, Virginia.

AnonimVPN sebességteszt

A grafikonok az egyes kiszolgálók és helyek legnagyobb, legalacsonyabb és átlagos sebességét mutatják. További részletekért lásd a teljes sebességű teszt magyarázatát. Mindegyik szerver nagyjából felére csökkentette az internetkapcsolat sebességét, ami egyáltalán nem nagyszerű. Szerencsére az alapjául szolgáló internetszolgáltatás sebessége olyan jó volt, hogy a VPN nem károsította a streaming video lejátszását. A lassabb internettel rendelkezők azonban sokat szenvedhetnek.

További teszteket végeztem az ipleak.net segítségével, miközben csatlakoztam a Névtelen VPN amerikai szerverhez. Ezek a tesztek azt vizsgálták, hogy a DNS-kiszolgálókra irányuló hívások megadták-e a tartózkodási helyem. Amikor a böngésző lekér egy oldalt, először kereszthivatkozást kell adnia az adott webcímhez. Ezt a DNS-kiszolgálóhoz való hozzáféréssel hajtják végre.

VPN-jének kezelnie kell ezeket a hívásokat, mert megfigyelhetők, amikor az interneten keresztül haladnak. Ha böngészője olyan DNS-kiszolgálót választ, amely logikától távol helyezkedik el a helyétől, a snoopers rájön, hogy nem igazán vagy ott, ahol látsz. Az ipleak.net teszt megmutatta Virginia nevű helyem.

Minden DNS-hívás egyetlen DNS-kiszolgálóra ment, Virginiában is. A második szivárgáskockázat egy olyan rendszerből származik, amelyet Web Real-Time Communication (WebRTC) néven hívnak fel. Ez egy olyan adattároló a böngészőben, amely elősegíti az interaktív alkalmazások felgyorsítását. Ezen információk ellenőrzése nem tárt fel a valódi tartózkodási helyem.

Újból ellenőriztem az IP szivárgás tényezőit egy másik teszthelyen, a doileak.net webhelyen. Ezen tesztek eredményei az ipleak.net eredményeit tükrözik. Az anonim VPN sikeresen elrejtette valódi tartózkodási helyem. Az egyetlen hiányosság az volt, hogy az operációs rendszer időzónájának beállításai különböztek a jelentett helyem időzónájától. Az internetszolgáltatóm nem használ IPv6 címeket, ezért nem tudtam tesztelni az IPv6 szivárgását.

Árképzés és tervek

1 hónap

$ 12.00
havonta

Az anonim VPN-nek egy szolgáltatási csomagja van. Három előfizetési időszakot kínál e tervhez. Nincs ingyenes próbaverzió, de pénzt kaphat vissza, ha feliratkozik a havi vagy éves előfizetési tervekre. Csak fel kell kérnie fiókjának törlését az előfizetéstől számított 14 napon belül.

AnonimVPN árképzés

Csak 2 dollárért három napig teljes hozzáférést élvezhet a szolgáltatáshoz. Ez egy kiváló módszer a VPN kipróbálására, és ellenőrizze, hogy megfelelő-e az ön számára, mielőtt hosszabb ideig elkötelezi magát. Számos VPN szolgáltatás a fizetési lehetőségek széles skáláját kínálja. Azonban a névtelen VPN-ekért csak hitelkártyával fizethet. Ez szégyen, mert sok VPN-ügyfél szeret fizetni a Bitcoin vagy a PayPal segítségével.

Adatvédelem és biztonság

A Névtelen VPN alkalmazás lehetővé teszi, hogy kiválassza az OpenVPN vagy az IPSec alkalmazást. Az OpenVPN a VPN-k legjobb rendszere. Az IPSec-t ugyanakkor nagyra becsülték. A Cisco Systems létrehozta. A Cisco a világ legnagyobb internetes útválasztók és szoftverek gyártója. Mindkét megvalósítás tartalmazza az Advanced Encryption Standard (AES) titkosítást egy 256 bites kulccsal. Ez a VPN-piacon jelenleg elérhető legjobb védelem.

Az anonim VPN RSA kézfogást használ egy 2048 bites kulccsal. Ez a standard kulcshossz a VPN-iparban. A legfelsõ VPN-ek azonban 4096 bites kulcsot alkalmaznak az extra biztonság érdekében. A Dodgy VPN-k 1024 bites kulcsokat használnak. Mint ilyen, az Anonim VPN megvalósítása a leggyakoribb - nem a legjobb -, de természetesen nem a legrosszabb szintű védelmet nyújtja Önnek. Ez elég biztonságos ahhoz, hogy adatait bizalmasan kezelje. Az iPhone és az iPad készülékek (amelyek OpenVPN csatlakozással csatlakoznak) tulajdonosai teljes OpenVPN védelmet kapnak, ha névtelen VPN-t használnak. Kihagyják azonban azokat a kis extrákat, amelyeket a cég beépített egyedi alkalmazásába.

A Windows, a Mac és az Android eszközök tulajdonosai által kapott legfontosabb biztonsági szolgáltatás a kill kapcsoló. Valószínűleg tapasztalt egy olyan helyzetet, amikor az internet-kapcsolat meghiúsul. Amint a kapcsolat visszatér, az összes alkalmazás megpróbálja újracsatlakozni. Ez egy biztonsági probléma, mert nem tudja diktálni a csatlakozási sorrendet. Ha a VPN nem az első alkalmazás, amely újból létrehozza szolgáltatását, akkor azok az alkalmazások, amelyek elõször internetes üzeneteket küldenek, leleplezik az Ön valódi személyazonosságát. Ezért olyan fontos a gyilkos kapcsoló. Ez biztosítja, hogy egyetlen alkalmazás sem tud újracsatlakozni, mielőtt a biztonságos VPN-kapcsolat a helyén van.

Magánélet

A Seychelle-szigetek jó hely a VPN-szolgáltatások számára. Ez a nagyhatalmak zaklató titkosszolgálatain kívül esik. Ez egy hosszú, távolságra van Los Angeles, New York és London fő jogi központjaitól is. A szerzői jogok tulajdonosa valószínűleg büntetőeljárást indít azok ellen, akik P2P-hálózatokon töltik le tulajdonát. Valószínűtlen, hogy azonban a Seychelle-szigetekre való repülés erőfeszítéseinek és költségének felel meg. Az anonim VPN nem tart tevékenységi naplókat, ami jó jel, hogy megóvja magánéletét. A társaság emellett nyíltan kijelenti, hogy engedélyezi a P2P letöltését a hálózatán.

Arra az esetleges alkalomra való tekintettel, hogy a rendőrség vagy a szerzői jogi ügyvédek bírósági végzést kapnak, hogy kényszerítsék a társaságot a nyilvántartás átadására, ellenőrizni kell, hogy nincs-e benne olyan adat, amely a valós személyazonosságát a hamis címhez rendeli, amelyet a VPN hozzárendel neked. . Sajnos az Anonim VPN tartja a kapcsolatnaplókat. Ezek a nyilvántartások részletezik, hogy mely szerverekhez kapcsolódott és mikor.

Ezenkívül rögzítik a letöltött adatmennyiséget. A forgalom elemzése (e2e időzítési támadás) azt jelenti, hogy ezek az információk a bűnüldöző szervek vagy a szerzői jogok ügyvédeinek szükségesek a VPN által biztosított magánélet áttöréséhez. Sőt, ami még rosszabb, a társaság nem adja meg azt az időszakot, amelyen megőrzi a naplókat. Érdemes megjegyezni, hogy az Anonim VPN nem teszi teljesen névtelenné. A VPN-ek adatvédelmi, és nem névtelenséget nyújtanak. Sajnos a VPN által tárolt csatlakozási naplók miatt - a magánélet nem olyan jó, mint amilyen lehet.

Egyszerű használat

Feliratkozás

Ha készen áll arra, hogy feliratkozzon az AnonymousVPN-re, keresse meg a kezdőlap Árképzés szakaszát, és kattintson a "Vásárolj most" gombot a választott előfizetési időszak alatt. A webhely a Bevásárlókosár oldalra viszi. A folytatáshoz kattintson a Pénztár gombra. A következő feladat az, hogy regisztrálsz egy fiókot. Végül be kell írnia hitelkártya-adatait az előfizetés megvásárlásához.

Két e-mailt fog kapni a névtelen VPN-től. Ezek közül az első megerősíti tagságát a regisztrációs oldalon beállított bejelentkezési adatokkal. Ezek az ügyféllel kapcsolatos hitelesítő adatok. Az alkalmazás felhasználónevét és jelszavát a kapott második e-mail tartalmazza. Ez az e-mail linkeket tartalmaz az alkalmazás fájljainak letöltéséhez. A telepítő letöltéséhez kattintson az operációs rendszer linkjére. Az alkalmazás telepíti magát. Az iOS-eszközök és a Linux-számítógépek tulajdonosainak át kell menniük a tudásbázisba a telepítési utasítások beszerzéséhez.

A névtelen VPN Windows VPN kliens

A telepítő létrehoz egy asztali parancsikont az alkalmazás számára.

Amikor az alkalmazás megnyílik, be kell írnia felhasználónevét és jelszavát. A jelszó különbözik a webhely kliensterületének jelszavától. A bejelentkezés előtt kattintson a csúszka szimbólumra az interfész jobb alsó sarkában. Ez megnyitja az alkalmazás Beállítások oldalát.

Ellenőrizd a "Ne felejtse el a felhasználónevet és a jelszót" mezőbe, így nem kell minden alkalommal beírnia a hitelesítő adatait. A csúszkák ikonjára kattintva bármikor visszatérhet a Beállítások oldalra. Ezen az oldalon engedélyezheti a letiltás kapcsolót, amely biztosítja, hogy a VPN mindig megvédjen az internetet. Itt megadhatja azt is, hogy a VPN-kapcsolat a felhasználói Datagram Protokoll (UDP) vagy a Transmission Control Protocol (TCP) felett fut-e..

Általában jobb az UDP használata. Sokkal gyorsabb, mint a TCP, és interaktív alkalmazásokhoz, például csevegéshez és IP-telefonáláshoz hasznos. Ez is jobb streaming. Kiválaszthatja, hogy melyik VPN-rendszert használja az alkalmazás. Az opciók az IPSec vagy az OpenVPN. Mindkettő erős titkosítást használ, de az Open VPN a legjobb. A Beállítások panel bezárásához kattintson a csúszka ikonra.

Az alkalmazás alapértelmezett szerverválasztása egy automatikus kiosztás. Ha azonban egy adott helyen szeretne megjelenni, állítsa ezt az attribútumot egy megnevezett országra. Kattintson a lefelé mutató nyílra a Régió mező végén, hogy megkapja a kiszolgálók listáját, majd azon országban, ahol a webhelyeket szeretné elérni.

Kattintson a Csatlakozás gombra a VPN aktiválásához. Ez a Csatlakozás gomb leválasztásra kerül, ha a VPN-kapcsolat létrejött.

A Csatlakozás / Lekapcsolás gomb melletti lakat zöldre vált, ha a VPN működik.

Streaming szolgáltatások

Az Egyesült Királyságban tartózkodva csatlakoztam az Anonymous VPN szerverhez az Egyesült Államokban, hogy Amerikából nézhessem a tévét. Bekerültem a Netflix számlámba és videókat tudott nézni az amerikai könyvtárból. A Netflix VPN észlelési rendszerek kemények. A VPN-ipar mérföldkőként használja őket. Nem sok VPN juthat be a Netflixbe külföldről, tehát ez kiváló eredmény.

Az ABC és az NBC webhelyeket is elértem, miközben csatlakoztam az amerikai szerverhez. Az ABC hozzáférés-vezérlése valójában átfogóbb, mint a Netflixé. Az NBC nem nagyon próbálja meg megakadályozni a tengerentúli hozzáférést, és szinte bármilyen VPN-szolgáltatás bejuthat bele. Az ABC észlelte a VPN-t, és blokkolta a videók lejátszását. Az NBC hadd nézzem. Spanyolországból megpróbáltam belépni a brit videooldalakra. Sajnos a VPN nem tudott bejutni a BBC iPlayerbe. Videókat nézhetek a Channel 4 és az ITV webhelyein.

Egyéb platformok

A Névtelen VPN alkalmazás elérhető Windows, Android, Mac OS X és macOS operációs rendszerekhez. A webhelyen található utasítások az OpenVPN ingyenes felületének letöltésére, majd az Anonim VPN-ből származó fájlokkal történő testreszabására. Ezek az utasítások az iOS és a Linux eszközök felhasználói számára szólnak. Az OpenVPN Connect szoftver azonban Windows és Mac rendszerekhez is elérhető. A névtelen VPN által biztosított konfigurációs fájlok nem operációs rendszer-specifikusak. Ez további lehetőséget kínál a Windows, a Mac és az Android készülékek felhasználóinak.

Végső gondolatok

Nagyon élveztem a névtelen VPN alkalmazás használatát. A tervezők a megfelelő szintre vannak helyezve a kezelőszervekkel, hogy mindenki elégedett legyen. Azoknak, akik nem sokat tudnak a hálózati technológiáról, csak ki kell választaniuk a helyet és nyomniuk kell a Csatlakozás gombot a VPN használatához. A szolgáltatás azoknak is szolgál, akik szeretnék választani, hogy a kapcsolat UDP-n vagy TCP-n keresztül fut-e, és hogy OpenVPN-t vagy IPSec-et használnak-e..

A BBC iPlayerbe való bejutás problémája azt jelenti, hogy a brit emigránsok és az utazók valószínűleg nem választják ezt a VPN-t. A szolgáltatás meglehetősen drága, de nem tud versenyezni a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokkal hasonló árkategóriában. Ennek ellenére általában biztos vagyok abban, hogy a Névtelen VPN-t ajánlja (mindaddig, amíg nem brit külföldön). Ha azonban jobb választás érhető el hasonló áron, akkor valóban jobb, ha valami mást szerez.

Látogasson el a névtelen VPN-re »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me