AceVPN


 • Árazás

  Tól től $ 8.12
  / hónap

ProPrivacy.com Pontszám
6 tízből

összefoglalás

Az AceVPN első benyomásai kissé lenyűgözőek; a szolgáltató honlapja zsúfolt, és sok információval szolgál egyszerre emésztésre. Sajnos ez a felhasználói élmény folyamatos témája.

Minden bizonnyal rengeteg funkcióval játszhatunk itt, de küszködünk annak látásában, hogy kik szeretnének költeni a szükséges időt és erőfeszítéseket, kivéve azokat a rajongókat, akik élvezik a technológia iránti igényt. Mindenki számára jobb lehetőségek vannak: A kezdő felhasználók olyan megoldásokat találnak, amelyek mindent egyszerűbbé tesznek. Ami a szakértőket illeti, vannak más átfogó megoldások, amelyek jobb letöltési teljesítményt nyújtanak.

Gyors statisztika

 • ProPrivacy.com SpeedTest (átlagos)
  10 Mbps
 • igazságszolgáltatás
  MINKET
 • Egyidejű kapcsolatok
  1
 • Országok
  26

Az AceVPN merész kijelentéseket tesz. Például a webhelyükön azt állítják, hogy az "legalacsonyabb költségű VPN szolgáltató," egy nehezen számszerűsíthető állítás, és minden bizonnyal helytelen, ha azt választja "végső" szolgáltatás.

Vannak kiskorúak "plusz pontok." A támogatási osztály válaszol az e-mailekre a nagy sebességgel, és rengeteg játék van. Azonban, ahol az AceVPN valóban leesik, könnyen kezelhető; egyszerűen túl sok információ van ahhoz, hogy a kezdők befogadhassák - és az a teljesítmény, amelyet tapasztaltunk, valószínűleg nem is elég a technikusok kísértésére.

csomagok & Árazás

Az AceVPN két kulcscsomagot kínál "Prémium" és "Végső."

Nem azonnal derül ki, hogy a két csomag hogyan különbözik egymástól, különös tekintettel a két ár közötti nagy különbségekre. Az "ingyenes" A TV szolgáltatás (intelligens DNS) feloldása, amely valójában mindkét csomag része, növeli a kezdeti zavart.

A tények megismerése megkövetelte, hogy menjünk a "Hasonlítsa össze a VPN-t" oldal, amely táblázatokat adott nekünk, összehasonlítva az összes szolgáltatást és a megnevezést "verseny." Ezek az összehasonlító táblázatok, amelyek öt külön fülre oszlanak meg, sok információt nyújtottak az emésztéshez, és nem tudtunk segíteni abban, hogy azt gondoljuk, hogy világosabban kell bemutatni az információt.

Ennek ellenére végül megállapítottuk, hogy a fő különbségek (az ár mellett) a következők voltak:

1. A prémium szolgáltatás havi 50 GB sávszélességre korlátozódik, míg az Ultimate szolgáltatás korlátlan.

2. Az Ultimate szolgáltatás az ügyfelek számára hozzáférést biztosít a VPN szerverekhez 13 országban. Az olcsóbb Premium szolgáltatás csak az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban és Franciaországban kínál szervereket.

3. Csak a drágább Ultimate szolgáltatás használható peer-to-peer fájlmegosztásra vagy torrent felhasználásra.

Mint sok szolgáltatás esetében, az ár a választott elkötelezettségi csomag hosszának függvényében csökken, bár anélkül, hogy sok más szolgáltató által kínált éves előfizetés magas szintű kedvezményt jelent. A prémium szolgáltatás árai a következők:

acevpn árképzés 1

Az Ultimate szolgáltatás árai a következők:

acevpn árképzés 2

Az éves prémium előfizetés teljes ára 55 USD, ami az AceVPN-t az átlag legalacsonyabb végére helyezi a költség szempontjából. Az Ultimate szolgáltatás azonban évente 165 dollárral messze van "legalacsonyabb költségű szolgáltatás" megemlítve a honlapon.

Míg az AceVPN nem kínál semmilyen ingyenes próbaverziót, hét napos pénz-visszafizetési garanciát hirdetnek.

Vevőszolgálat

Az AceVPN arra buzdítja ügyfeleit, hogy a támogatási fórumot használják technikai kérdésekre a részletes tudásbázis felépítése érdekében. "a közösség érdekében."

Eleinte aggódtak a támogatási lehetőségek hiánya miatt. Teszt lekérdezést küldtünk a megadott e-mail címre, és nagyon lenyűgözött, hogy kevesebb mint két perc alatt kap választ.

Ennek ellenére érdemes rámutatni, hogy noha tapasztalataink jóak voltak, alig kínálunk támogatási lehetőségeket. A fórum közösség támogatására történő felhasználása egy másik ok arra, hogy az AceVPN-t szolgáltatásként látja el a rajongó, és nem egy újonc..

Nem találtunk telefonszámot a telefonos támogatáshoz.

Biztonság és adatvédelem

Noha az AceVPN-ről szóló összes információ meglehetősen sűrű és nehéz szöveget tartalmaz, ez azt jelentette, hogy könnyen megtaláltuk a protokollok legfontosabb részleteit. Az AceVPN támogatást nyújt a PPTP, az L2TP és az OpenVPN számára. Nem tudtuk megtudni a titkosítási szintet, de a támogatási osztályhoz intézett lekérdezés azt mutatta, hogy az AceVPN mind a 128, mind a 256 bites titkosítást támogatja..

Ami az adatvédelmet illeti, az AceVPN kijelenti, hogy nem figyeli a szolgáltatás használatát vagy "kémkedni a felhasználóikat." Nem teszik egyértelművé, hogy naplókat tartanak-e, és azt mondják "fenntartja a jogot a rendészeti szervek értesítésére," ha azt gyanítják, hogy szolgáltatásukat illegálisan használják fel.

Ennek alapján, ha bármilyen okból olyan szolgáltatást részesít előnyben, amely nem tart fenn naplókat, akkor valószínűleg másutt kell keresnie.

A folyamat

regisztráció

Úgy döntöttünk, hogy havi előfizetéssel feliratkozunk a prémium szolgáltatásra, hogy kipróbálhassuk a szolgáltatást.

A feliratkozási folyamat meglehetősen összetett volt, és az árat a kötelezettségvállalási időszak alapján számítottuk át.

Miután hozzáadtuk választásunkat a mi választásunkhoz "kosár," Ezután felszólítottuk, hogy regisztráljon a fizetési szolgáltatónál, mielőtt átirányítottuk a PayPal-ra a tranzakció lezárására. Google fizetési lehetőség is elérhető volt.

Közvetlenül a PayPal tranzakció befejezése után megkaptuk a szokásos választási nyugtákat és üdvözlő e-maileket, és azt mondták, hogy 30 percig kell várnunk, mielőtt a szerver elfogadja az újonnan megadott bejelentkezési adatainkat..

Noha nem volt nagyobb probléma a feliratkozási eljárással, minden bizonnyal élveztük a simább élményeket másutt.

Telepítés és konfigurálás

Miután fiókunkat felállítottuk, beléptünk a "Telepítse az útmutatókat" a Tudásbázis szakaszában megtudhatja, hogyan lehet a szolgáltatást üzembe helyezni és futtatni a tesztgépen, az Mac OS Pro operációs rendszert futtató MacBook Pro operációs rendszerben, amely az X 10.8 Mountain Lion-ot tartalmazza..

Itt a dolgok trükkössé váltak. Először láthatjuk, hogy egy nem technikai jellegű felhasználó nem tudja, melyik linkre kattint. Technikusként tudtuk, hogy az Tunnelblick az OpenVPN harmadik fél ügyfele. Röviden átnéztük a telepítési utasításokat, hogy megnézhessük, hogyan viselkednek egymással. Őszintén szólva, az utasítások messze nem felhasználóbarátak.

Még számunkra, ha rákattintottuk az Tunnelblick letöltési linkjére, azt kaptuk, hogy a szoftver nem teljes mértékben támogatja a Mountain Lion-t, és hogy egy béta verziót kell használnunk. Nem voltunk hajlandóak játszani a béta szoftverrel, hogy egy "fizetett" szolgáltatás működik, így kattintottunk a "Vissza" gombra, ehelyett az L2TP telepítési útmutatóját nézte meg.

Ez egy kicsit egyszerűbb volt, és szerencsére a Mac beépített VPN képességeit használtuk fel. Elkezdtük a képernyőképeket arra, hogy útmutatást nyújtsanak a folyamaton.

Sajnos ez a dokumentáció is kívánnivalót hagyott. A negyedik lépésben látszólag egyszerű utasítás a "Adja meg a kiszolgáló címét és az Acevpn vpn-fiók felhasználónevét," hagyta, hogy vajon hol található a szerver címe.

Tíz perccel később már idegesítettünk. Kutattuk a fő webhelyet és a tudásbázist "szerverek" és "szerver címek," újból megnézte üdvözlő e-maileinket, és még az iOS utasításokat is megnézte a címekhez. Az iOS utasításai szerint a konfigurációs fájlban megtaláljuk őket. Az erre mutató link átirányított minket a tagok területére. Ezután a letöltött fájl egy archív (.zip) fájl volt, amely viszont tartalmaz egy betöltött OpenVPN konfigurációs fájlt.

Összes azt akartuk, hogy rendelkezzünk az AceVPN utasításainak teljesítéséhez szükséges információkkal, ehelyett rengeteg nyitott böngészőfülek voltak és frusztrációt okozott az iroda körül.

Végül a Windows utasításai között találtunk egy kiszolgálónevet.

Megtaláltuk az IP-cím használatának utasítását is, ha a kiszolgáló neve "blokkolva van az Ön országában." Mint korábban kijelentettük, nem sikerült megtalálni a kiszolgáló IP-címének adatait, de találtunk egy fórumbejegyzést, ahol valaki kijelentette, hogy a támogatási osztály biztosította nekik. E-mailt küldtünk erre a kérésre.

Az általunk talált kiszolgálónév lehetővé tette, hogy egy kicsit tovább menjünk az utasításokon keresztül. Aztán megzavaróbb utasításokat kaptunk.

Utasít minket "adja meg a Google vagy az OpenDNS IP-címeit" minden rendben, de a szolgáltató elhanyagolta, hogy elmondja nekünk, mi ezek vagy hol található. Technikusként tudtuk, hogy mit kell ide helyeznünk, de ezeket az IP-címeket valószínűleg nem ismeri az átlagos vásárló. Mostantól kezdve azon tűnődöttünk, vajon az AceVPN valóban megkísérelte-e megnehezíteni a szolgáltatás megfelelő konfigurálását!

Mindenesetre, a beállítások végleges bevitele után képesek voltunk csatlakozni. Végeztünk egy IP-címkeresést, és azt találtuk, hogy IP-jünk az USA-ban van. Képesek voltunk böngészni egy USA-specifikus streaming media webhelyre és hozzáférni a tartalomhoz.

Az AceVPN szupergyors támogatási részlegének köszönhetően most már választ kaptunk kiszolgálói lista kérésére. Sajnos a támogató csoport egyszerűen elküldte ugyanazt az archívum fájlt, amellyel a tagok területéről hozzáférhettünk, homályos javaslattal "nyissa meg a fájlokat a TextEdit használatával" más országok szerver adatainak beolvasása. Ez szükségtelenül akadályozónak tűnt - miért nem tudnának egyszerűen megküldeni nekünk az információkat?

Az "A TV feloldása" Szolgáltatás

Az AceVPN tartalmazza "A TV feloldása" a VPN-csomagokkal. Ez alapvetően egy olyan alternatív módszer a streaming médiatartalom megtekintésére, mint például "felzárkózik" TV-szolgáltatások anélkül, hogy csatlakozni kellene a VPN-hez.

Ehelyett megváltoztatja a számítógép DNS-beállításait úgy, hogy ezekre a régiókkal zárolt helyekre való hozzáférés iránti kérelmek átirányításra kerüljenek a tartózkodási hely elrejtése érdekében. Az AceVPN felsorolja azokat a szolgáltatásokat, amelyekkel ez a megoldás működik.

A TV feloldásának tesztelése egy másik folyamat, amely emeli a frusztrációt. csattanó "Töltse le a TV feloldását most" visszavitt minket az eredeti rendelési oldalra; az utasításokat követve el kellett mennünk a tagok területére, és tudomásul kell venni az IP-címeket a telepítés befejezéséhez; az egész folyamat megkövetelte a Mac újraindítását.

Amíg a szolgáltatás működött, megint csalódott voltunk, hogy szükségtelenül bonyolult a telepítési folyamat.

Csatlakozási sebesség és megbízhatóság

Úgy döntöttünk, hogy a dolgok egyszerűek maradnak a sebességteszttel.

A szokásos módon a Speedtest.net webhelyet használtunk összehasonlító letöltési sebesség eléréséhez a teszt internetkapcsolatunkhoz:

Ezután az L2TP-n keresztül csatlakoztunk az AceVPN szolgáltatáshoz, és újra elvégeztük a tesztet.

Az eredmények rendkívül kiábrándítóak voltak - az AceVPN-hez való csatlakozás eredményeként a letöltési sebesség több mint felére csökkent.

Az igazságosság kedvéért hangsúlyoznunk kell, hogy az AceVPN teljesítménye jobb lehet, ha az OpenVPN-en keresztül csatlakozik, de a szinte áthatolhatatlan utasítások azzal a ténnyel járnak, hogy a vállalat harmadik féltől származó csatlakozási szoftvert használ, amely még nem volt "kész" mert a Mac-hez az írás idején azt jelentette, hogy nem kellett ezt tesztelnünk.

Kompatibilitás

Az AceVPN rengeteg kompatibilitási lehetőséget kínál. A mobil felhasználók megszerezhetik ezt a VPN-t Android, iOS és Windows telefonokhoz. Fontos megjegyezni, hogy az iPhone VPN alkalmazás nem támogatja az OpenVPN alkalmazást, ennek a titkosítási protokollnak a használatához letöltnie kell egy harmadik fél alkalmazást, például az Tunnelblick alkalmazást. A VPNArea VPN-t is kínál Windows, Mac és Linux rendszerekhez, bár a Linux VPN kliensnek nincs grafikus felhasználói felülete.

A Mac VPN-sel kapcsolatos tapasztalataink alapján nem számíthatunk arra, hogy ezen platformok bármelyike ​​különösen könnyen konfigurálható. Az rajongók és a technikusok azonban valószínűleg sikerülni fogják.

Ügyfélkör

Az AceVPN ügyfél területe meglehetősen standard funkcionalitást kínál. Megmutatja a VPN felhasználónevét és jelszavát (amely eltér a fiók felhasználónevétől és jelszavától), valamint az előfizetés állapotát. Esetünkben, mivel a Prémium előfizetést választottuk, a Ultimate csomagra is frissíthetjük a lehetőséget.

Az ügyfélkör a fentiek letöltését is lehetővé teszi "konfigurációs fájlok" és a TV feloldása szolgáltatáshoz kapcsolódó beállítások vezérlése.

Következtetés

Tetszett nekünk

 • Széles kompatibilitási lista, amely vonzó lehet az rajongók számára
 • Nagyon gyors válaszok a lekérdezések támogatására

Nem voltunk benne annyira biztosak

 • Hosszúszálú regisztrációs eljárás
 • Nem egyértelmű a felhasználási naplózási politika

Utáltuk

 • Gyenge teljesítmény
 • A legkevésbé felhasználóbarát telepítési utasítások közül néhány, amelyeket látunk
 • Nincs tiszta hozzáférés a szerver adataihoz
 • Nagyon frusztráló konfigurációs élmény

A felülvizsgálatunk során több ponton azon gondolkodtunk, vajon indokolatlanul durva-e az AceVPN. Műszaki szakemberekként képesek voltunk kitölteni a szolgáltatott információk hiányosságait, és a szolgáltatás egyértelműen úgy tűnik, hogy széles körűen kompatibilis számos eszköz.

Fontolnunk kell azonban azt, hogy a teljes potenciális felhasználói spektrum hogyan alakulna ki minden egyes szolgáltatásunkkal, amelyet megvizsgálunk, és elegendő frusztrációt tapasztaltunk technikusként annak érdekében, hogy tudjuk, hogy a nem műszaki felhasználók (legalább Mac-en) küzdenek a konfigurációval - talán annyira, hogy feladjuk.

Ha teljesítményünk száma lenyűgöző lenne, akkor óvatos ajánlásokat tudtunk volna adni az AceVPN-nek, de csak az igaz informatikai rajongók számára. Mivel a teljesítmény az átlag alatt is van, kevés mondanivaló marad. Az AceVPN valakinek valóban meg kell vizsgálnia a szolgáltatást felhasználói szempontból, és javítania kell.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me