Kejuaraan Enam Bangsa adalah persaingan yang paling dinantikan oleh Rugby Union tahun ini. Dalam panduan ini, kami akan menerangkan bagaimana anda dapat dengan mudah menonton Enam Negara di luar negara dengan menggunakan VPN untuk mendapatkan alamat IP UK sementara!


Pemain ragbi dalam scrum

Enam daripada pasukan sengit di dunia sedang bertemu untuk melawannya untuk tempat teratas, tidak menghairankan peminat ragbi di seluruh dunia terdesak untuk menyahsekat saluran TV Inggeris dalam talian untuk menonton tindakan secara langsung.

Ragbi Stream Six Nations hidup dalam talian dari mana-mana sahaja

Daripada menontonnya di aliran haram, anda boleh menggunakan perkhidmatan VPN untuk menyiarkan semua tindakan dalam HD. Ikuti langkah-langkah di bawah untuk membuka kunci Enam Negara dalam beberapa minit:

 1. Langgan perkhidmatan VPN. Untuk menonton Guinness Six Nations, kami mencadangkan NordVPN. Ia mempunyai pelayan super cepat di UK yang sesuai untuk streaming ragbi.

 2. Muat turun dan pasang perisian klien VPN ke peranti anda.

 3. Sambungkan ke pelayan UK untuk menyalurkan Enam Bangsa.

 4. Pergi ke laman web streaming UK yang menunjukkan permainan (BBC iPlayer atau Hub ITV). Jadual penuh di bawah!

 5. Duduklah, berehat, dan menikmati akses tanpa had ke Six Nations - terima kasih kepada VPN anda.

Dapatkan NordVPN dan nonton Six Nations sekarang!

Di mana untuk menonton Enam Bangsa dalam talian

Anda boleh menonton Six Nations secara percuma dalam talian dengan VPN. Penonton Inggeris dibenarkan menonton semua Rugby di TV terestrial secara percuma. Perlawanan akan ditunjukkan secara langsung sama ada BBC iPlayer atau Hub ITV.

VPN membolehkan anda ke alamat IP Inggeris, yang bermaksud anda akan muncul di UK, dan anda secara langsung mengalir Enam negara.

Apa lagi yang boleh saya lakukan dengan VPN?

Perkhidmatan VPN adalah nilai yang luar biasa untuk wang. Bukan sahaja ia membolehkan anda menonton Rugby, tetapi ia juga menyediakan privasi digital. Ini menghentikan ISP anda dan kerajaan dari mengetahui apa yang anda sedang lakukan dalam talian. Plus, VPN membolehkan anda memintas semua sekatan laman web dan penapisan tempatan. Ia juga membolehkan anda mengakses semua laman web geo-terhad, jadi anda boleh menggunakan VPN untuk Netflix untuk mengakses kandungan Netflix yang disekat di negara anda serta membuka kunci perkhidmatan lain seperti perkhidmatan Spotify, Amazon Prime, Hulu dan banyak lagi..

Pertandingan enam negara

Hujung minggu ini, England akan bertemu Perancis dalam apa yang ditetapkan untuk menjadi pertempuran epik kehendak. Selepas menewaskan Ireland dalam perlawanan pembukaan yang mendebarkan, ramai orang percaya bahawa England mempunyai apa yang diperlukan untuk memenangi perlawanan. Wales yang bangkit sebelum kemenangan menentang Perancis sepatutnya mengalahkan pasukannya dengan mengalahkan Itali. Akhirnya, Scotland akan bermain Ireland dalam perlawanan yang sedikit lebih sukar untuk dipanggil, tetapi kebanyakan orang mengharapkan Ireland - Grand Slam Champs semasa menang!

Berikut adalah jadual perlawanan penuh untuk Kejuaraan Enam Bangsa 2020:

Minggu 2

 • Sabtu, 9 Feb, 14:15 (GMT). Stadium Murrayfield. Scotland VS. Ireland. BBC iPlayer

 • Sabtu, 9 Feb, 16:45 (GMT). Stadio Olimpico. Itali VS. Wales. Hub ITV

 • Ahad, 10 Feb, 15:00 (GMT). Stadium Twickenham. Perancis VS. England. Hub ITV

Minggu 3

Sabtu, 23 Feb, 14:15 (GMT). Stade de France. Perancis VS. Scotland. BBC iPlayer

Sabtu, 23 Feb, 16:45 (GMT). Stadium Millennium. Wales VS. England. BBC iPlayer

Ahad, 24 Feb, 15:00 (GMT). Stadio Olimpico. Itali VS Ireland. Hub ITV

Minggu 4

Sabtu, 9 Mac, 14:15 (GMT). Stadium Murrayfield. Scotland VS. Wales. BBC iPlayer

Sabtu, 9 Mac, 16:45 (GMT). Stadium Twickenham. Itali VS England. Hub ITV

Ahad, 10 Mac, 15:00 (GMT). Stadium Aviva. Ireland VS. Perancis. Hub ITV

Minggu 5

Sabtu, 16 Mac, 12:30 (GMT). Stadio Olimpico. Itali VS. Perancis. Hub ITV

Sabtu, 16 Mac, 14:45 (GMT). Stadium Millennium. Wales VS. Ireland. BBC iPlayer

Sabtu, 16 Mac, 17:00 (GMT). Stadium Twickenham. England VS.Scotland. Hub ITV

Kecederaan Enam Bangsa

Kecederaan untuk pasukan Inggeris adalah Maro Itoje, yang menyakitkan lututnya hanya 14 minit ke dalam thriller minggu lepas. Ini pasti akan menjejaskan prestasi England, walaupun kebanyakan orang bersetuju bahawa mereka masih harus menang kerana kualiti mereka di scrum. Dylan Hartley, Sam Underhill dan Anthony Watson juga tidak dapat bermain di sebelah England. Walau bagaimanapun, Underhill dijangka akan kembali tidak lama lagi.

Penyerang Devin Ireland dan Garry Ringrose juga membawa kecederaan, yang bermaksud mereka akan duduk menentang Scotland. Wales tidak melaporkan kecederaan baru, yang bermakna mereka harus berjuang untuk perlawanan menentang Itali. Walau bagaimanapun, mereka masih hilang Taulupe Faletau yang memecahkan tangannya untuk Bath. Skotlandia masih kehilangan pemain utama mereka dengan John Barclay, George Turner, Hamish Watson, David Denton, Richie Grey dan Byron McGuigan semua sebelum kejohanan bermula!

Apa Yang Diharapkan dari Enam Bangsa 2020

Menurut buku itu, Ireland adalah kegemaran untuk memenangi Kejuaraan Enam Bangsa tahun ini. Berikut adalah senarai penuh kemungkinan semasa:

 • Ireland 5/6

 • England 7/2

 • Wales 11/2

 • Scotland 18/1

 • Perancis 22/1

 • Itali 500/1

Rugby aliran online secara percuma - Kesimpulan

Jika anda seorang peminat ragbi, anda boleh menonton keseluruhan kejohanan ragbi Six Nations dalam talian. NordVPN adalah perkhidmatan VPN yang boleh dipercayai dan murah yang baru-baru ini memenangi hadiah Perkhidmatan VPN Terbaik di penganugerahan VPN industri tahunan tahunan kami..

Dengan NordVPN anda boleh berpura-pura berada di UK untuk melihat semua pertandingan yang ditunjukkan di Hub ITV dan BBC iPlayer. Untuk melakukannya, ikuti langkah-langkah dalam panduan ini.

Dapatkan NordVPN untuk Enam Bangsa sekarang!

Kredit imej: Paolo Bona / Shutterstock.com,

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me