Super Bowl 2019 akan melihat Rams mengambil Patriots, orang Amerika di luar negara dan peminat NFL dari seluruh dunia adalah gatal untuk menyaksikan dan menonton acara sukan paling hebat sepanjang masa kerana ia disiarkan secara langsung dari Atlanta. Super Bowl Stream 53 seperti Amerika sebenar dengan menggunakan VPN.

Medan NFL 53 meter penanda

Dengan kurang dari seminggu untuk memasuki tahun Super Bowl extravaganza akan berlangsung pada 3 Februari 2019, di Stadium Mercedes-Benz di Atlanta, Georgia.

Anda boleh menstrim Super Bowl tanpa kabel di CBS. Jika anda ingin menonton Super Bowl di luar Amerika Syarikat, kami mengesyorkan menggunakan NordVPN dan menstrimkannya dalam talian. NordVPN mempunyai pelayan pantas untuk membolehkan anda menonton semua tindakan semasa ia terbentang dalam HD.


Bagaimana untuk menonton Super Bowl Online?

Menonton permainan besar haruslah mudah jika anda berada di AS dan mempunyai sambungan TV atau internet. Walau bagaimanapun, mereka yang ingin menonton Super Bowl 53 di luar AS mungkin akan menghadapi masalah. Dengan menggunakan VPN anda boleh menstrim Los Angeles Rams vs New England, hanya ikuti langkah-langkah di bawah.

  1. Dapatkan langganan NordVPN. NordVPN disyorkan kerana ia mempunyai pelayan pantas di AS dan UK yang akan membolehkan anda menstrim Super Bowl dalam HD. Ia juga menyediakan nilai yang luar biasa untuk wang.

  2. Muat turun perisian VPN ke peranti anda. NordVPN akan membolehkan anda memasang dan menggunakan VPN pada 5 peranti serentak. Ini bermakna anda boleh menyahsekat Super Bowl pada mereka semua!

  3. Sambung ke pelayan VPN di AS (atau di UK jika anda lebih suka menonton liputan BBC)!

  4. Navigasi ke CBS Sports atau salah satu perkhidmatan streaming di bawah untuk menonton Super Bowl 53 hidup dalam talian.

Dapatkan NordVPN sekarang!

Amaran: spoofing lokasi anda untuk menonton aliran geo-terhad secara teknikal melanggar hak cipta. Walau bagaimanapun, privasi yang disediakan oleh VPN akan membolehkan anda melakukan ini dengan selamat.

Di mana untuk menyiarkan Rams vs Patriots hidup?

Jika anda ingin menonton Super Bowl secara online, anda beruntung kerana tahun ini anda akan mempunyai dua kaedah mudah untuk menonton Super Bowl! Kami telah memasukkan pautan ke aplikasi mudah alih supaya anda boleh menyiarkan Super Bowl 53 di mana anda berada. hanya hubungkan ke pelayan VPN di UK atau AS dan navigasi ke salah satu pautan di bawah.

Streaming siteDesktopAndroid AppiPhone App
CBS Stream Super Bowl 2019 di CBS CBS Android App CBS iOS App
iPlayer Stream Super Bowl 2019 di iPlayer iPlayer Android App iPlayer iOS App
Yahoo Sports Tidak dipaparkan di laman web Yahoo sukan Android Yahoo Sukan IOS
App mudah alih NFL Tidak dipaparkan di desktop NFL Android App NFL iOS App
TV Youtube Alurkan Super Bowl di TV Youtube Apl Android TV Youtube Youtube TV ios App

Untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai penggunaan VPN di telefon bimbit, lihat panduan di bawah. Jika anda mahu menyahsekat Super Bowl, anda memerlukan VPN iOS atau VPN untuk Android.

Penggunaan lain untuk VPN

VPN adalah perkhidmatan dalam talian yang menyediakan privasi digital dan keupayaan berpura-pura berada di negara yang berbeza. Ini menjadikan nilai VPN sangat baik untuk wang!

VPN teratas akan menghentikan ISP anda daripada mengenali anda bagi pihak kerajaan, ini bermakna anda boleh mengakses laman streaming yang disekat seperti Putlockers (atau yang lain) tanpa sesiapa yang mengetahui bahawa anda telah melakukannya. Ini juga bermakna anda boleh mengakses laman web yang ditapis secara tempatan atau perkhidmatan geo-terhad. Jadi, anda boleh menggunakan Netflix VPN untuk mengakses lebih banyak kandungan Netflix dari seluruh dunia, katalog Netflix Amerika Syarikat mempunyai beribu-ribu lagi rancangan TV dan filem daripada versi lain Netflix.

Tinggal selamat ketika menonton aliran langsung Super Bowl secara percuma

Menonton aliran percuma Super Bowl akan menjadi sangat berisiko tahun ini. Pakar privasi bersetuju bahawa penggodam akan mengesan beratus-ratus aliran Super Bowl percuma dengan malware, Trojans, dan juga ransomware! Atas sebab ini, sangat disarankan agar anda tetap menonton aliran HD rasmi dengan VPN. Menonton aliran rasmi dengan VPN sepenuhnya akan mengelakkan risiko jangkitan oleh penggodam.

Berita Super Bowl

Kali terakhir Rams memainkan Patriots

Kali terakhir Rams memainkan Patriots dalam Super Bowl adalah empat belas tahun lalu pada 2002. Tidak dapat dipercaya, Patriots masih mempunyai jurulatih yang sama dan pemain tengah yang sama seperti yang mereka lakukan pada kesempatan itu.

Kembali pada tahun 2002, pemain tengah Tom Brady mendahului Patriots untuk kemenangan ke atas pasukan Rams yang merupakan kegemaran panas dengan buku-buku. Skor akhir ialah, 20-17. Sejak itu, New England Patriots telah bermain dalam tujuh Super Bowls; memenangi empat daripada mereka.

Bagi Rams, sebaliknya, kesempatan ini agak penting. Ini adalah kali kedua mereka pernah bermain dalam Super Bowl; setelah menang sekali lagi pada tahun 2000.

Kali terakhir kedua pasukan dimainkan pada 2016 apabila New England Patriots mengalahkan Los Angeles Rams dalam Minggu 13 musim NFL.

Berita pasukan Super Bowl

Kedua-dua pasukan dipercayai berada dalam keadaan yang cemerlang, dengan Tom Brady yang bermain dalam Super Bowl ke-9 untuk Patriots dikatakan sesuai untuk permainan. Walau bagaimanapun, Rams telah mengakui bahawa Greg Zuerlein mungkin terhad. Di sisi Patriots, satu-satunya kecederaan yang dilaporkan adalah untuk pertahanan utama Malcom Brown yang membawa kecederaan betis.

Jadi bagaimana ia menjejaskan ramalan? Walaupun menjadi pilihan yang jelas untuk menang, ramai pakar mengaku bahawa Patriot dapat mengejutkan dari Rams. Pakar-pakar NFL percaya bahawa untuk menang, Rams mesti menyingkirkan bola dengan cepat dan memanfaatkan kekurangan Patriots yang berterusan. Sama ada Rams boleh memanfaatkan saran ini adalah meneka sesiapa pun. Satu perkara yang pasti, jika mereka akan menemui peluang suku akhir Jared Goff akan menjadi penting kepada kesalahan Sean McVay.

2019 NFL Pro Bowl

Pada 27 Januari perlawanan Pro Bowl berlaku di Florida antara NFC-All Pros dan AFC semua kebaikan. Pertandingan ini digagalkan oleh keadaan yang sangat hujan dengan AFC-All Pros melarikan diri dengan permainan untuk memenanginya 26 - 7.

Semasa perlawanan itu, persembahan buruk dari Patrick Mahomes termasuk beberapa undur tidak ada lulus mengayunkan permainan untuk AFC. Mungkin yang paling ketara adalah keputusan jurulatih Jason Garrett untuk membiarkan pemain melakukan apa sahaja yang mereka mahu; yang menuntut membuat permainan lebih "menyeronokkan".

Siapa yang tampil di pertunjukan separuh masa Super Bowl 2019?

Walaupun kebanyakan orang menyaksikan permainan besar, pertunjukan separuh masa juga merupakan seri besar! Tahun ini, perbuatan berikut akan memberikan hiburan:

  • Maroon 5

  • Travis Scott

  • Big Boi

Menggunakan VPN adalah mudah, murah, dan hanya mengambil masa beberapa minit untuk disiapkan pada peranti anda. Jadi anda tidak mempunyai sebab untuk terlepas satu saat permainan atau pertunjukan separuh masa!

Siapa yang akan menyanyikan lagu kebangsaan di Super Bowl 53?

Tahun ini Jennifer Hudson akan menyanyikan lagu kebangsaan di Super Bowl LIII.

Stream Super Bowl 2019

VPN terbaik untuk menonton Super Bowl 53 dan playoff NFL adalah NordVPN. Ia menyediakan kelajuan sambungan cepat, pelayan di AS dan UK untuk streaming permainan besar, dan penyulitan kuat untuk menghentikan sesiapa yang mengetahui anda menyahsekat permainan. Sekiranya anda mempunyai sebarang soalan mengenai streaming Super Bowl dalam talian, sila hubungi kami di bawah!

Dapatkan NordVPN sekarang!

Kredit imej: SAJE / Shutterstock.com, Maridav / Shutterstock.com.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me