Masa akhirnya telah tiba untuk persaingan kriket yang paling dinanti-nantikan di bumi; Piala Dunia Cricket! Dari hari Khamis 30 Mei hingga Ahad 14 Julai, pasukan kriket terbaik di dunia akan bertempur untuk ketuanan - di padang kriket yang paling indah di sekitar England dan Wales.


cawan dunia kriket

Bagi sesiapa yang tertanya-tanya bagaimana mereka boleh menonton kriket dalam talian, panduan ini akan menerangkan bagaimana untuk menyahbintangkan pelbagai aliran Cricket World Cup dari seluruh dunia.

VPN membolehkan anda berpura-pura berada di mana sahaja di dunia untuk mengakses aliran setiap perlawanan kriket!

Bagaimana untuk menyahsekat Piala Dunia Cricket

Sekiranya anda suka kriket tetapi tinggal di suatu tempat - atau melawat mana-mana - yang tidak menyiarkan perlawanan di TV, anda memerlukan VPN. Ikuti langkah mudah ini untuk mendapatkan VPN yang berfungsi pada mana-mana peranti anda:

 1. Navigasi ke laman web NordVPN dan langgan VPN terbaik untuk perlawanan Cricket Piala Dunia. Sebaik sahaja anda melanggan, anda akan dapat memuat turun perisian sehingga enam peranti. Ini bermakna anda boleh menonton kriket di telefon bimbit, tablet, atau komputer riba anda.
 2. Muat turun dan pasang perisian. Sebaik sahaja ia telah dipasang, anda boleh log masuk menggunakan kelayakan yang anda masukkan semasa fasa langganan.
 3. Sekarang anda telah melog masuk ke perisian VPN yang anda sudah bersedia untuk menyambung! Hanya pilih pelayan di UK, Australia, India - atau mana-mana sahaja yang mempunyai aliran TV yang menunjukkan Cricket World Cup - dan klik "sambungkan."
 4. Kini VPN disambungkan ke salah satu aliran yang disebut di bawah untuk menonton kriket!

Di mana untuk menonton Piala Dunia Cricket ICC 2019

Di kebanyakan negara, Piala Dunia Cricket hanya boleh didapati di saluran bayar setiap tontonan. Walau bagaimanapun, seperti yang anda lihat di bawah terdapat beberapa cara pintar untuk menonton cawan dunia kriket secara online secara percuma dengan menggunakan VPN.

Channel 9 Australia (Stream PERCUMA tanpa langganan)

Jika anda tidak mampu untuk membayar untuk menonton kriket, maka anda akan dapat menonton sekurang-kurangnya beberapa perlawanan untuk percuma di Saluran Australia 9.

Channel 9 telah membeli hak siaran untuk setiap permainan Australia, serta separuh akhir dan final. Itu bermakna tidak kira mana pasukan yang anda dukung, anda akan dapat melihat mereka bermain sekurang-kurangnya sekali secara percuma; apabila mereka mengambil Australia di Channel 9.

Lubang arnab - Bangladesh (Stream PERCUMA tanpa langganan)

Di Bangladesh, Piala Dunia kriket akan dipaparkan dalam talian di laman web Rabbitholebd.com. Jadi, jika anda sedang berusaha mencari aliran di tempat lain - anda boleh menggunakannya menggunakan pelayan di Bangladesh, malangnya, NordVPN tidak mempunyai pelayan di Bangladesh jadi kami mengesyorkan anda menggunakan ExpressVPN .

Sukan dan Sepuluh Sukan PTV - Pakistan (Stream PERCUMA tanpa langganan)

Di Pakistan, penonton boleh menonton Piala Dunia ICC sama ada PTV Sports atau Ten sports. Saluran-saluran tersebut akan berkongsi perlawanan yang akan dapat disiarkan dalam talian dengan menyambung ke pelayan VPN di Pakistan. Malangnya NordVPN tidak mempunyai pelayan di Pakistan, jadi kami mengesyorkan agar anda menggunakan HMA .

Platform Digital Hotstar India (Harga langganan = $ 2.87)

Di India, saluran popular Hotstar telah mendapat hak untuk menunjukkan Piala Dunia Cricket di kedua-dua laman web dan aplikasinya. Menyambung ke pelayan VPN di India akan membolehkan anda mengakses aliran tersebut. Dan, jika bahasa India bukan bahasa ibunda anda, anda boleh menghidupkan jumlah turun dan mendengar ulasan radio di BBC Radio 5 Live di UK.

Fox Sports Australia pada Foxtel (Harga Langganan Bulanan = $ 25)

Di Australia, Fox mempunyai hak untuk menunjukkan setiap perlawanan dalam Piala Dunia Cricket ICC 2019. Jadi, jika anda ingin menonton setiap perlawanan, anda perlu melanggan perkhidmatan bayar-per-pandangan ini di Australia. Sesiapa yang ingin cara mudah untuk melanggan saluran Fox Sports di Australia boleh melakukannya dengan perkhidmatan Kayo Sports dalam talian yang sangat baik. Kayo sukan kos hanya $ 25 sebulan, dan ia menyediakan Percubaan percuma selama 14 hari, yang bermaksud bahawa anda juga boleh menonton sebahagian daripada Piala Dunia kriket secara percuma.

Sky Sports UK / Now TV (Harga Langganan Bulanan = $ 32.50)

Di UK, Sky Sports mempunyai hak eksklusif untuk Piala Dunia Cricket. Ini bermakna anda perlu membeli langganan Sky Sports atau Now TV.

Kini TV menyediakan akses dalam talian kepada Sky Sports dan boleh dibeli dalam pelan langganan harian, mingguan atau bulanan. Ini bermakna anda boleh membayar seberapa sedikit atau sebanyak Piala Dunia Cricket yang anda suka. Kini TV Sky Sports melepaskan kos Anda boleh mendapatkan tiket Sky Sports hari untuk £ 7,99, seminggu lulus £ 12,99 untuk, dan lulus bulanan untuk £ 33,99 - semua tanpa kontrak.

2019 ICC Cricket World Cup - apa yang anda perlu ketahui

Tahun ini Piala Dunia Cricket akan berlangsung di UK, dengan acara terakhir di Lord's London yang terkenal di dunia. Tempat-tempat berikut juga akan digunakan semasa kejohanan:

 • Headingley - Leeds
 • Trent Bridge - Nottingham
 • The Oval - London
 • Edgbaston - Birmingham
 • The Riverside - Durham
 • Bristol County Ground - Bristol
 • County Ground - Taunton
 • Hampshire Bowl - Southampton
 • Old Trafford - Manchester
 • Stadium Cardiff Wales - Cardiff

10 pasukan yang berlangsung di Piala Dunia kriket 2019 adalah seperti berikut:

 • Afghanistan
 • Australia
 • Bangladesh
 • England
 • India
 • New Zealand
 • Pakistan
 • Afrika Selatan
 • Sri Lanka
 • India Barat

Yang paling disukai dengan publisiti untuk memenangi Piala Dunia ICC tahun ini adalah England - ketinggalan di India dan Afrika Selatan. Australia yang kini menjadi keempat kegemaran untuk memenangi kejohanan itu akan berharap dapat menghidupkan +600 status orang luar di kepalanya apabila persaingan bermula dengan tindakan.

Kesimpulannya

Tidak di mana-mana di dunia menunjukkan Piala Dunia Cricket. Walau bagaimanapun, itu tidak bermakna anda perlu terlepas. Rangkaian Peribadi Maya membolehkan anda berpura-pura berada di negara yang berbeza supaya anda boleh mengakses aliran perlawanan geo yang terhad dari seluruh dunia.

Cuba VPN terbaik untuk Piala Dunia Cricket - NordVPN

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me