Ted Kim a London Trust Media vezérigazgatója, amelynek tulajdonosa a magán-Internet hozzáférés (PIA). Ted elég kedves volt, hogy válaszoljon tőlem néhány interjúkérdésre.


Hogyan jöttél VPN-céget vezetni??

Találkoztam Andrew Lee-vel, a PIA elnökével és egyik alapítójával. Ahogy elmondta nekem üzleti vállalkozását, azonnal lenyűgöztem, bár azon gondolkodtam, mennyire tudok segíteni neki. Az idő múlásával jobban megismertem a társaságot, és a vezérigazgatói poszt előtt különböző szerepeket töltöttem be a marketing és az üzemeltetés területén.Ted Kim Privát Internet hozzáférés

A magán-Internet hozzáférésnek megalapozott és irigylésre méltó hírneve van az ügyfelek magánéletének gondozásában. Miért gondolja, miért olyan fontos a magánélet??

Hisszük, hogy a magánélet alapvető, elidegeníthetetlen emberi jog, amelyet mindenkinek élveznie kell. Nagyon hiszem, hogy nem kell félni attól, hogy bárki vagy bárki más megfigyelje, megfigyelje vagy nyomon kövesse az internetet. A nap folyamán a legalapvetőbb polgári szabadságjogokat a kormány megígérte és garantálta. Manapság számos, mind a külső, mind a belső fenyegetés fenyegeti ezeket a szabadságokat, és kiterjesztve magánéletünket. Ezek a szabadságok képezik társadalmunk alapját, ugyanazokat az alapokat, amelyekre a szabad világ épül - és továbbra is törekednünk kell rájuk. A szabadságért és így a magánéletért harcolni kell.

Harcolunk az adatvédelemért, mert „A magánélet az irányelveink”.

Tekintettel arra, amit most tudunk az NSA tömeges megfigyeléséről, az Egyesült Államok kormányának széles körben alkalmazott nemzetbiztonsági leveleit mellékelt gag parancsokkal, technikai segítségnyújtási utasításokkal stb., Stb., Ön véleménye szerint az Egyesült Államok jó hely a magánélet védelmére (hivatkozással) mind az USA, mind az Egyesült Államok állampolgárai számára)?

A kormányzati felügyelettel kapcsolatos közelmúltbeli aggodalmak ellenére az Egyesült Államok továbbra is alkotmányosan elismert magánélethez való joggal rendelkezik, ideértve az Egyesült Államok alkotmányának negyedik módosítását, amely végrehajtható a bírósági rendszerben.

Megértem, hogy Juris doktor diplomát szerez jogi szakon. Használható ez valaha a magán-Internet hozzáférés ügyfeleinek magánéletének védelme érdekében?

A jogi iskolába járás és ügyvédként való jobb betekintést nyújtottak az alkotmányjogba és alapvető polgári szabadságainkba. Ha van valami, a PIA magánéletre összpontosítása megerősítette, hogy mi, mint magánszemélyek, kritikus fontosságú megvédeni alapvető jogainkat.

A tavalyi évben a PIA kivonult Oroszországból, mert az ottani törvények azt jelentették, hogy nem garantálhatja az abban az országban található VPN szervereket használó ügyfelek magánéletét. „Az Egyesült Királyság most legalizálta a nyugati demokrácia történetének legszélsőségesebb felügyeletét” (Edward Snowden).

A 2016. évi nyomozati hatalmi törvény felhatalmazza az Egyesült Királyság kormányát arra, hogy megkövetelje a VPN-társaságoktól a részletes naplók vezetését, amelyeket kérésre át kell adni. Ha ezeket a hatalmakat felhasználják (amint valószínűnek tűnik), akkor a magán-Internet hozzáférés is kihúzza az Egyesült Királyságot?

Amint azt a Snooper Charta törvényének elfogadásakor elhangzott hivatalos válaszunkban kifejtettük, a magán-Internet hozzáférés szorosan figyeli a helyzetet, és kész arra, hogy kiszálljon az Egyesült Királyságból. Míg a szellemi tulajdonról szóló törvény felhatalmazza az Egyesült Királyság kormányát arra, hogy megkövetelje az Egyesült Királyságbeli VPN-társaságoktól, hogy sok hónapig tartsanak fenn részletes naplókat, addig a mi nem-brit VPN-társaságoknak, mint mi magunk, nem kell.

A VPN használata nagyszerű módja annak, hogy online maradjon privát. Mit gondol, mit kell tennie mindenkinek az online adatvédelem javítása érdekében??

A szigorú jelszavak a legegyszerűbb módja annak, hogy az átlagember javítsa online adatvédelmét!

Mit lát ezekben a bizonytalan időkben azoknak a legnagyobb kihívásoknak, amelyekkel szembesülünk azokkal, akiket a magánélet érdekel??

A magánélet tiszteletben tartásának legnagyobb kihívása, még a jelenlegi időben és a nemrégiben felfedezett tömeges megfigyelés nagyságával is, az emberek önelégültségessé válnak, és csak abbahagyják az érdeklődésüket, hogy magánéletüket minden oldalról folyamatosan megsértik..

Melyek azok a fő területek, amelyekre a PIA most üzleti vállalkozásként koncentrál, és milyen jövőbeni tervei vannak??

A magán-Internet hozzáférés aktívan összpontosít a magánélet védelmével kapcsolatos tudatosság és az aktivizmus globális szintű növelésére. Arra is összpontosítunk, hogy ügyfélszolgálati csapatunk javuljon ügyfeleink visszajelzése alapján.

Ha egy sivatagi szigeten mosakodnak fel, melyik tárgyat és melyik ismert (életben vagy halott) közszereplőt szeretnéd legjobban mosni? Miért?

Albert Einstein és a Palatábla - az oktatáshoz.

Köszönöm, hogy időt fordított velem beszélgetni!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me