A nézők csaknem 60% -a Az Egyesült Államok hozzáféréssel rendelkezik a Netflixhez, egy tanulmány talált. Ez közel 50 millió előfizetést jelent. Ez azonban nem egészen a monopóliumnak tűnik, mivel sok fiatalabb néző több platformon feliratkozik.

Az előfizetéses video on demand (SVOD) szolgáltatások, mint például a Netflix, régóta jósolják, hogy az élő TV halálát okozza. Természetesen az online streaming szolgáltatásokat a közelmúltban felelősségre vonják a kábeltelevízió-előfizetések visszaeséséért.

Új kutatás azt találta, hogy azok közül a nézők közül, akik mind az élő TV-hez, mind a Netflixhez hozzáféréssel rendelkeznek, minden ötödik a streaming szolgáltatót használja választott platformjaként. Ez 4% -os növekedést mutat az elmúlt 12 hónapban. Érdekes módon ez a tendencia generációnként mutatkozik meg. Amikor a jelentés elkülönítette a 16–24 éves nézőket, ez az arány 50% -ra ugrott.

A kutatás azt sugallja, hogy a fiatalabb nézők „megvágják a kábelt” vagy lemondják a fizetett élő TV-előfizetéseket, sokkal nagyobb számban az SVOD javára, mint az idősebb generációk.

Ennek oka lehet az ipari vezetők, a Netflix és az Amazon rendkívül sikeres eredeti tartalma. A Marvel „Defenders” sorozat a Netflixtől és az „Az ember a magas kastélyban” az Amazon-tól két kiváló példa.


A legtöbb nem eredeti tartalom földrajzilag korlátozott, ezért sok Netflix előfizető VPN-t használ a Netflix számára annak érdekében, hogy hozzáférjen a tartalomhoz, amelyet jelenleg a régióban blokkolnak..

Noha a 100 millió világméretű előfizetéssel rendelkező Netflix úgy tűnik, hogy elúszik a koronától, a fiatalabb nézők nem rendelkeznek márkahűséggel, amelyet sok kábelszolgáltató élvez a múltban. Egyre több ezer éve feliratkozik több platformon. Szóval, kik ezek a Netflix uralkodásának kihívásai, és mennyire komolyan állítják őket??

Amazon Prime azonnali videó

amozon elsődleges azonnali videó

Az Amazon meglehetősen szorosan fedezi előfizetési számait. A globális nézők becslései körülbelül 80 millió körül mozognak. Mivel azonban az Amazon videóinak elérése a Prime tagság részét képezi, nem világos, hogy hány felhasználó valóban használja a szolgáltatást.

A címsorok között szerepel a „Az ember a magas kastélyban” című sci-fi thriller, míg az Amazon Jeremy Clarkson és barátai új otthona is a „The Grand Tour”.

Bár az Amazon Prime Video globálisan elérhető, tartalmának nagy része, mint például a Netflix, csak bizonyos régiókban érhető el. Elég könnyű hozzáférni ehhez a geo-blokkolt tartalomhoz - egyszerűen csak nézze meg az amazon elsődleges VPN útmutatónkat.

A teljes Amazon Prime előfizetés 99 dollárba kerül az Egyesült Államokban élők számára, vagy 79 font az Egyesült Királyság ügyfeleinek. Az Amazon Prime Instant Video elérése önmagában 10,99 USD-t fizet az Egyesült Államokban és 5,99 £ -ot az Egyesült Királyságban.

Hulu

Hulu Wall 300X133

Margret Atwood „A kézműves meséje” rendkívül népszerű adaptációjának otthona, Hulu részesült előnyben az SVOD piacának a közelmúltbeli növekedéséből. Jelenleg 12 millió előfizetővel büszkélkedhet világszerte. Az Egyesült Államokban végzett 2016-os felmérés során a válaszadók 23% -a számolt be arról, hogy fizet egy Hulu-számlát.

Hulu talán a legnagyobb hátránya, hogy a hálózati műsorok 24 órán belül elérhetők az élő TV-n való közvetítés után. A Netflixhez és az Amazon Prime Video-hoz hasonlóan a platform lenyűgöző eredeti tartalommal rendelkezik, amelyet a 'The Handmaids Tale' és a rom-com sorozat 'Casual' vezet. A valószínűtlen szövetségben a Hulu nemrégiben nyilvánosságra hozta az HBO címeket is. rajta platformon.

12 millió előfizetője ellenére a Hulu csak az Egyesült Államok és Japán nézői számára érhető el. A Hulu globális terjeszkedése már zavart volt, ám addig a világ minden tájáról a szolgáltatás csak a virtuális magánhálózaton (VPN) keresztül használhatja a nézőket. Tehát, ha olyan VPN-t szeretne, amely működik a hulu-val, olvassa el a hulu VPN-útmutatónkat.

A Hulu eléréséhez az ügyfelek két árképzési rendszer közül választhatnak. Az alapcsomag, amely tartalmazza a hirdetéseket, havonta 7,99 dollárba kerül. Ez a kereskedelem nélküli csomag 11,99 dollárra növekszik. Az ügyfelek a Showtime-t előfizetésükhöz hozzáadhatják havonta további 8,99 USD-ért, HBO-t 14,99 USD-ért és a Cinemax-t 9,99 USD-ig..

HBO MOST és HBO GO

Hbo most 300X151

Noha a HBO-hálózat tavaly több mint 120 millió előfizetővel rendelkezik, az igény szerinti szolgáltatása csak 2 millió nézőt jelentett. Noha ez alacsonynak tűnik, a Netflix, az Amazon és a Hulu első három oldalán kívül az HBO vezet a csomagban.

Az HBO legnagyobb sikere kétségtelenül a Trónok Gameje volt. Ennek ellenére hosszú története van a nagyszerű televíziós műsorok készítésének. Jelenleg a "Westworld", "A vastag", a "Veep" és a "Múlt hét ma este" John Oliverrel együtt vannak a legnagyobb látnivalók..

A HBO MOST most egy havi 15 USD átalányösszeget fog visszafizetni az ügyfelek számára. A HBO GO viszont csak HBO műholdas előfizetéssel érhető el.

Sajnos VPN nélkül a HBO MOST csak az amerikai nézők számára érhető el. Mint ilyen, ha szeretne megismerni a legkritikusabban elismert tévéket, javasoljuk, hogy látogassa meg a televíziós listánkat öt legjobb VPN a HBO GO és HBO MOST.

Kép jóváírása: pixinoo / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me