A ShowBox egy ingyenes film- és TV-streaming alkalmazás az Android számára. A MovieBox az iOS testvére, és különösen népszerű, köszönhetően az ilyen alkalmazások ritkaságának az Apple fallal körülvett kertjében.


Az a tény, hogy a MovieBox telepíthető mind a jailbroken eszközökre (a Cydia használatával), mind a nem jailbroken eszközökre (egy speciális konfigurációs fájl használatával a Safari böngésző számára), az csak az iOS felhasználók számára népszerűbbé tette..

Sajnos mind a ShowBox, mind a MovieBox nem működik. Egyik alkalmazás sem tud kapcsolódni a szerveréhez.

Szóval mi történt?

A hivatalos információk kevésbé állnak rendelkezésre, bár a DTAthemes „nagyon rövid beszélgetést folytatott”, amelyben a fejlesztők megerősítették, hogy a projekt véget ért..

Ez a fejlemény a filmstúdiók koalíciójának számos olyan webhely ellen indított peres lépéseit követi, amelyek a ShowBox és a MovieBox fájlokat tárolták.

Ennek a műveletnek a részeként a Cloudflare-t és a Godaddy-t arra bízták, hogy adja át több webhely regisztrációjának részleteit, ideértve a Showboxbuzz.com, a Showbox.software, a Rawapk.com, a Popcorn-time.to, a Popcorntime.sh, az YTS.ag, az YTS-t. gg és a Showboxappdownload.com.

Nyilvánvalónak tűnik, hogy a ShowBox / MovieBox fejlesztői egyszerűen úgy döntöttek, hogy itt az ideje, hogy dobja be a törülközőt.

Milyen alternatívák vannak??

A jó hír a ShowBox és a MovieBox felhasználók számára az, hogy számos jó alternatíva áll rendelkezésre.

Pattogatott kukorica idő

A Popcorn Time egy nyílt forráskódú alkalmazás, amely a BitTorrent P2P technológiát használja a magas minőségű videotartalom streamingjére az asztalon vagy a mobil eszközön. Ez a tartalom a film és a TV torrent webhelyekről származik. A sima felhasználói felület és az a képesség, hogy egyenletes 720p vagy 1080p video streaming-et továbbítson pufferprobléma nélkül még meglehetősen lassú internetkapcsolaton keresztül, az alkalmazás óriási követést kapott.

Filmdoboz honlapja

A VPC vásárlásának ösztönzésén kívül a Popcorn Time ad-mentes és lehetővé teszi a nagy képernyőn történő közvetítést a Chromecast, az AirPlay vagy a DLNA segítségével..

Jelenleg ennek a nyílt forráskódú szoftvernek csak két villája van, amelyeket a Popcorn-Time.to és a PopcornTime.sh ajánlunk. Mindkettő Android .apk letöltést kínál. A MoviePass menekültek a Popcorn-Time.to iOS telepítőjét használhatják anélkül, hogy jailbreak lenne, vagy ha jailbroken eszközt használnak, akkor a Popcorn-Time.to repót adhatják hozzá a Cydia-forrásokhoz..

Elméletileg egy másik jó lehetőség bármely platformon a felhasználók számára a PopcornTime Online böngésző, a Popcorn Time böngésző alapú verziójának felkeresése. De úgy tűnt, hogy ez nem működik, amikor ezt a cikket teszteltük.

Különösen fontos, hogy a VPC-t mindig a Popcorn Time segítségével streaming-rel használja, mivel az alkalmazás a BitTorrent fájlmegosztási protokollt használja. Ezáltal a letöltőket nagyon könnyű nyomon követni, hacsak nem használnak VPN-t valódi IP-címük elrejtéséhez. További részletekért lásd a popcorn idő 5 legjobb VPN-jét.

Kodi

A Kodi egy nagyon népszerű nyílt forrású IPTV streaming alkalmazás. Az alapvető multiplatformos alkalmazás nem biztosítja az illegális tartalomhoz való hozzáférést, de könnyű telepíteni a Kodi kiegészítőket telepítő harmadik felektől, amelyek.

Az alkalmazás a legtöbb platformon elérhető, bár az iOS felhasználóknak szükségük van egy jailbroken eszközre, vagy egy hihetetlenül telepítő eljárás végrehajtására, amelyhez az Xcode 7 operációs rendszert futtató Mac rendszer szükséges..

Az illegális tartalom streaming a Kodi-ban biztonságosabb, mint a Popcorn Time esetében, mivel a Kodi-kiegészítők a központi szerverek IPTV-forrásait használják. Ne feledje azonban, hogy a központi szerverek lefoglalhatók, és megszerezhetik azok IP-címét, akik tőlük tartalmat közvetítenek.

Ezért határozottan javasoljuk, hogy a Kodi felhasználók VPN segítségével használják az igazi IP-címük elrejtését. A VPN-k szintén hasznosak bizonyos országokban korlátozott jogi tartalom eléréséhez. Mint például az Egyesült Királyság BBC iPlayer. A Kodi-ról további megbeszélésért olvassa el a Kodi legjobb VPN-jeit.

TeaTV

Ez az Android, Windows és MacOS streaming alkalmazás erősen le van tiltva a #ShowBox Twitter szálra. Megvizsgáltuk az Android verziót, és találtunk egy intelligens megjelenésű alkalmazást, amely nagy és naprakész könyvtárat kínál film- és TV-címekhez.

Filmdoboz tea-TV

Ezek zökkenőmentesen továbbítódnak 1080p felbontással, bár ne feledje, hogy az alkalmazás hirdetés-támogatott.

Következtetés

A MovieBox és a ShowBox kiválóan alkalmasak az ingyenes film- és TV-tartalmak megtekintésére, ám ezek nem az egyetlen lehetőség. Személyes preferenciánk a Popcorn Time, de még inkább, mint a Kodi, a TeaTV vagy más IPTV megoldásoknál, valóban VPN-t kell használni vele a biztonság megőrzése érdekében..

Kép jóváírása: a Stock-Asso / Shutterstock által.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me