A VPN vásárlásakor nem lehet kétséges, hogy ha hosszabb előfizetési időt fizet, akkor ez nagyon óriási megtakarítást eredményez..

A VPN szolgáltatók jutalmazzák a fogyasztókat azért, hogy hosszabb ideig elkötelezettek. Ez azt jelenti, hogy szinte bármilyen VPN-szolgáltatás olcsóbb lehet, ha hosszabb előfizetési időszakot választ. De a valóság az, hogy túl sokáig is feliratkozhatsz. Természetesen amiről beszélünk az egész életre szóló rossz gondolatú előfizetésről.

Elképzelheti, hogy miután kiváló VPN szolgáltatást talált, nincs ok arra, hogy ne kapjon egy életre szóló fiókot. Sajnos ez nem lehetett távolabb az igazságtól. Soha nem jó ötlet feliratkozni egy VPN-re egy életen át, mert egyszerűen túl sok olyan tényező van, amelyek hosszú távon rosszul válhatnak..

Tehát merüljünk bele, és nézzünk meg minden okot miért feliratkozás egy VPN-re örökre soha nem ajánlott.

A VPN-k idővel változnak, és frissítésre szorulnak

Amikor megvásárolja kedvenc parfümjét vagy borotválkozás utáni illatát, minden alkalommal ugyanaz a szaga. Ennek oka az, hogy ennek a szagnak az összetevőinek meg kell maradniuk ahhoz, hogy a fogyasztók boldogok legyenek. A VPN szolgáltatással az ellenkezője igaz.


A jó VPN-szolgáltatásnak folyamatosan gondoskodnia kell a fejlesztő csapattól annak biztosítása érdekében, hogy tiptop formájában működjön. Elemezni kell a szerverhálózatokat, és az általuk működtetett technológiát rendszeresen karban kell tartani és frissíteni kell annak biztosítása érdekében, hogy továbbra is az iparág élvonalában maradjanak.

Ha nem ezt a fontos karbantartást hajtja végre, akkor elkerülhetetlenül olyan VPN szolgáltatáshoz vezet, amely lassan romlik. És ha óvatosan vásárol egy élethosszig tartó előfizetést erre a szolgáltatásra - néhány évvel később egy használhatatlan szolgáltatáson ülhet, amelyet már nem akar.

Gyors lassú

A kapcsolat sebessége csökkenhet

A gyenge VPN-karbantartás egyik észrevehető tünete az egyre csökkenő csatlakozási sebesség. VPN-ellenőrként, aki évről évre újra és újra teszteljük a VPN-eket, tisztában vagyok azzal, hogy egyes szolgáltatások javulnak, mások rosszabbodnak..

Ha előfizet egy VPN-re egy életen át, akkor a VPN-szolgáltató már megszerezte a pénzt, és nincs valódi ösztönzése arra, hogy tovább harcoljon annak érdekében, hogy szolgáltatása optimálisan működjön. Ez a stagnálás a szolgáltatás romlásához vezethet, különösen akkor, ha a VPN kegyelméből esik le, és már nem képes új előfizetőket szerezni.

Az eredmény? Egy nap elmúlhattak azok a mega gyors csatlakozási sebességek, amelyek lehetővé tették a nagyfelbontású adatfolyamot. És ragaszkodni fog egy lassú VPN-hez, amely semmire sem jó.

Az ügyfélszolgálat lement a WC-re

Az egyik általános VPN-szolgáltatás, amely általában ingatag, a nyújtott ügyfélszolgálat szintje. A VPN öregedésével remélheti, hogy az idővel javul, és az e-mailes támogatástól a 24/7 élő csevegési támogatásig megy át. Igaz, hogy néha ez történik, máskor pedig éppen ellenkezőleg.

Az évek során a VPN-szakértőink látták, hogy a szolgáltatások ígéretesen indulnak, csupán néhány évvel később. A jó ügyfélszolgálat, amely személyzetet, képzést és jó infrastruktúrát igényel, gyakran a VPN-szolgáltatás kudarcának az egyik első része.

Ha senki sem segít, ha problémája merül fel a VPN-rel, azt jelentheti, hogy annak ellenére, hogy fizet egy életen át tartó előfizetésért, egyáltalán nem tudja használni a szolgáltatást.

Hangsúlyozta a nőt

A kulcsfontosságú szolgáltatások elvesztése

A legtöbb ember azt akarja, hogy a VPN feloldja a tartalmakat a világ minden tájáról. Sajnos a VPN-szolgáltatások nem mindig biztosítják a kívánt kulcsfontosságú szolgáltatásokhoz való hozzáférést. Az elmúlt években olyan szolgáltatásokat láttunk, mint a Netflix, a BBC iPlayer - és még sok más -, amelyek keményen küzdenek a VPN IP-címek blokkolásáért..

Számos VPN-szolgáltatónak nincs kompetenciája a legjobb online szolgáltatások feloldásának folytatására, és már feladta. Az idő múlásával a dolgok csak egyre nehezebbé válnak, és csak a világszínvonalú VPN-szolgáltatók maradnak, akik továbbra is hozzáférést biztosítanak mindennek, amit szeretsz, és - akik komolyan fektetnek be az élvonalbeli fejlesztésekbe -.

Netflix Nem

A titkosítás elavult

Egyszerre a PPTP titkosítást biztonságosnak tekintették. Aztán egy nap az NSA feltörte és az általa biztosított adatvédelem már régóta megszűnt. Most természetesen megvan a Szent Grál a VPN titkosításhoz: OpenVPN. Az OpenVPN kiváló protokoll, mert testreszabható és nyílt forráskódú.

Amikor az OpenVPN a legújabb szabványokhoz erős titkosítással, robusztus engedélyezési kivonattal és biztonságos kézfogással valósul meg, a protokoll rendkívül biztonságos - és az Ön adatai is. Sajnos semmi sem marad biztonságban örökre.

Az idő múlásával új sebezhetőségek jelennek meg. A technológia változásával a VPN-biztonságnak, amely adatvédelmet biztosít. Ez az oka annak, hogy a VPN-protokollokat professzionális auditokon vesznek át.

A történet erkölcsi? Lehetséges, hogy egy VPN, amelyre feliratkozott ebben az évben, néhány évvel később nem biztos, hogy biztonságos. Sőt, ha nem tartja magát a VPN-környezet változásainak, akkor feltételezheti, hogy védelem alatt áll, amikor az adatok valójában veszélyben vannak..

Adatvédelmi irányelvek Vpn Change

Adatvédelmi irányelvek és vállalati kivételek

A VPN-szolgáltatás másik fontos része, amely megváltozhat, az adatvédelmi politika. Noha természetes azt feltételezni, hogy egy olyan VPN-szolgáltató, amelynek jelenleg szigorú nincs naplózási politikája - mindig így lesz - ez nem feltétlenül igaz.

A VPN cégek gyakran vásárolnak más cégektől. Csak az elmúlt évben láthattunk olyan nagy internetes biztonsági szolgáltató cégeket, mint például a Norton és az Avast, amelyek VPN szolgáltatásokat indítanak. Lehetséges, hogy ezek a nagy cégek VPN-akvizíciókat szeretnének szerezni, és az idő múlásával a VPN-piac drasztikusan megváltozhat a mai környezetből.

Ha egy cég felvásárolja a VPN-t, amelyre életre szóló előfizetést vásárolt, akkor valószínűleg továbbra is engedélyezheti a VPN használatát. Nincs garancia arra, hogy az új tulajdonos hirtelen nem változtatna meg az adatvédelmi irányelvet. Ez lehetővé tenné számukra, hogy elkezdjék naplók vezetését arról, hogy mit csinálsz online módon, hogy harmadik félnek eladják.

Sajnos, mivel Ön nem az új részesedést szerező bevétel forrása - teher vagy -, és valószínű, hogy az új cég esetleg meg akarja kezdeni bevételszerzését az Ön adataiból.

Mellbőség

A VPN megszakíthat

Még rosszabb, mint az egyesülés vagy a felvásárlás, az a nagyon reális lehetőség, hogy egy VPN-szolgáltató megbomlik. Ha a VPN átveszi a jogosultságot, elbúcsúzhat az életen át tartó előfizetésről. Ne feledje, hogy a VPN-ek meglehetősen drágák, így egyszer fizetni, és elvárni, hogy örökre használni fogják, ez egy fantasztikus fantasy.

Ez egy átverés lehet

A múltban előfordultak olyan VPN-ek felbukkanása, amelyek élethosszig tartó előfizetési díjat kínálnak mindössze 13 dollárért. Ez őrülten alacsony ár, és nem fog lepődni, hogy rájön, hogy a VPN nem sokkal azután eltűnt, hogy mindenki pénzét ellopta! Ha túl jó ahhoz, hogy igaz legyen, akkor valószínűleg csalás!

Egy vagy két év

Egy-két év elegendő

A nap végén a pénze a tiéd. Ha észlel egy életen át tartó VPN-előfizetést, amely Ön szerint olcsóbb, akkor mindenképpen cselekedjen, ahogy tetszik. Ha az élethosszig tartó előfizetés költsége olcsóbb, mint négy vagy öt év éves VPN-tarifák, akkor érdemes lehet egy játékra.

Ne feledje azonban, hogy a VPN-ek futtatása nem olcsó. Egy jó VPN szerver karbantartási és karbantartási költségeket jelent, R&D, a biztonsági protokollok fejlesztésének költségei, a biztonsági auditok és sok más költséges tényező.

Ezért erősen ajánlott, hogy csatlakozzon az egy vagy két éves előfizetéshez. Ez lehetővé teszi, hogy rendszeresen megvizsgálja lehetőségeit, biztosítva, hogy gyakran hasonlítsa össze a piacot annak biztosítása érdekében, hogy továbbra is a lehető legjobb adatvédelmet, biztonságot és internetes szabadságot élvezze. A parfümökkel ellentétben a VPN-k nem maradnak örökké ugyanazok.

A vélemények az író véleményei.

Cím címe: iDEAR Replay / Shutterstock.com

Kép-jóváírások: smilingfresh / Shutterstock.com

Maridav / Shutterstock.com, r.classen / Shutterstock.com

Dirk Ercken / Shutterstock.com

Dim Tik / Shutterstock.com, Vetreno / Shutterstock.com,

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me