Egy dolog biztos, John Oliver komikus komoly szenvedélyt mutat a hálózatsemlegesség iránt. Arra ösztönözve a nézőket, hogy kommentálják a Szövetségi Kommunikációs Bizottság (FCC) webhelyét, panaszok szökőárához vezettek, amely elpusztította a webhelyet. Ez nyilvánvalóan nem ez az első alkalom, amikor egy szenvedélyes Oliver közönség iránti kérése megszűnést okozott az FCC-n..


2014-ben a demokratikus ellenőrzésű FCC kérdéseket vetett fel és elméleteket fogalmazott meg az internetszolgáltatók (ISP) díjairól, például a gyorsabb szolgáltatásért. John Oliver közönség részvétele iránti szenvedélyes kérése miatt az FCC-oldal összeomlott. Azóta az FCC frissítette a webhelyet, de nem eléggé ahhoz, hogy megbirkózzon a legfrissebb merülésekkel.

Az HBO hálózati gazda nem gondoskodik arról, hogy ki az FCC lelkesedésének tárgya. Abban az időben az FCC elnökének, Tom Wheeler demokratának nevezett „dingónak”, amikor még azt is fontolóra vette az internetszolgáltatók számára, hogy ilyen árazási képességet biztosítsanak. Valószínűleg részben az Oliver témájú hozzászólásainak eredményeként, Wheeler végül olyan szabályokat adott ki, amelyek kihagyják a fizetős gyors sávokat..

Ami azt illeti, amit John Oliver gondol a mai FCC-ről és annak republikánus elnökéiről, Ajit Pai-ról, csak azt kell megnéznie, ahova a tanítványai felé irányítja az URL-t, hogy tiltakozzon a javasolt szabályváltozások ellen - gofccyourself.com. A korábbi nettó semlegességről szóló vita négymillió kommentárt tett, de még mindig van sok idő ennek a rekordnak a megtörésére. Már pár nap alatt 80 000 hozzászólás érkezett.

Nettólagos semlegesség II: Ma múlt héten John Oliverrel (HBO)

Nettólagos semlegesség II: Ma múlt héten John Oliverrel (HBO) Nettólagos semlegesség II: Ma múlt héten John Oliverrel (HBO)

jegyzet

Lehet, hogy ez a videó nem érhető el az Ön régiójában. Ha egy amerikai szerverhez kapcsolódik egy olyan VPN-sel, amely támogatja a YouTube feloldását, akkor a tartalomhoz probléma nélkül férhet hozzá.

A retorikát azért vetítették fel, mert az ante is felmerült. Most a vita lezárul arról, hogy a hálózatsemlegességi szabályoknak léteznek-e. Legalábbis azokat a szabályokat, amelyek a szélessávú vállalkozásokat a II. Cím alapján közüzemi szolgáltatásokba sorolják, biztosan megfordítják. A saagában a része Pai saját szenvedélyeket adott fel felháborító hangon.

Nem szólal meg, amikor azt mondja, hogy a hálózatsemlegesség szabálya ”. "a napok számozva vannak," és hogy szándékában áll hozni a "gyomirtó" a különféle FCC előírásokhoz - az Oliver opines nyelvén "elég baljós," mint például a sorozatgyilkos beszélgetés. Ez természetesen nem egy kormányzati ügynökség elnökének megfelelő nyelv. Oliver hozzátette:

"Amikor a szövetségi törvénykönyv éjjel kinézetében kinyílik, ott van csak Ajit Pai, aki csendben állva tartja a gyomnövényzetét, várva esélyét."

Oliver megemlítette azt a tényt, hogy Pai Verizon társasági ügyvéd volt, és hogy a Wheeler szabályait úgy ábrázolja, mint amelyek elfojtják az infrastruktúrába történő beruházást, nem volt igaz:

"Alapvetõen azt sugallja, hogy amint a II. Cím bekerült, a cégek azt mondták: „Ha igen, az infrastrukturális beruházás túlságosan bonyolult, most már nem csináljuk. Valójában húzza ki a kábel egy részét a földről, visszatérünk a távíróhoz."

Annak érdekében, hogy támogassa az ügyét, Oliver utalt egy múltbeli eseményre, ahol a Verizon, AT&A T és a T-Mobile megakadályozta, hogy a Google Wallet telepítésre kerüljön telefonjukra, mivel ez közvetlenül versenyez a saját fizetési alkalmazásrendszerükkel, az Isissel..

Az igazán ingyenes internet csatlakozóinak problémája az, hogy túl kevés a hangjuk, és úgy tűnik, hogy felháborodásuk nem tükröződik a szavazóurnán, amikor a választási napok körbejárnak. Sajnos a TV-kábelcsatlakozók nézettsége viszonylag kicsi és nagyon liberális, tehát nem tükrözi a széles körű népszerű egyetértést. Ha igen, akkor nem lennénk ebben a nehéz helyzetben.

Ennek oka túlságosan sok ahhoz, hogy a cikkben foglalkozzunk. Elegendő azt mondani, hogy a hálózatsemlegesség kérdésének kétpártosnak kell lennie. Végül is, demokratának vagy republikánusnak, liberálisnak vagy konzervatívnak van-e érdeke a gyors, ingyenes, innovatív internet iránt..

Most, hogy riasztást kaptak, és remélhetőleg kellően fel vannak rakva, mit tehetne a hálózatsemlegesség megmentése érdekében? Az amerikai polgároknak írnia kell a kongresszuson megválasztott képviselőiknek. Megadhatja a Google elérhetőségi adatait, vagy felhasználhatja az Electronic Frontier Foundation eszközét. Az amerikai állampolgárok véleményüket is közzétehetik, ha megjegyzést fűznek az FCC webhelyére az alábbi címen:

  1. Látogatás az ironikus elnevezésű Internet szabadság helyreállítása javaslat weboldalához az FCC webhelyén.
  2. Kattintson a + Új bejegyzés vagy a + Express elemre. Ha nem szeretne mellékletet hozzáadni, mint például egy képet vagy dokumentumot, akkor csak lépjen a + Express szolgáltatásba.
  3. Az űrlap kitöltése. Ha a „Proceedings” nincs automatikusan kitöltve, írja be a „17-108”.
Kép jóváírása: LastWeekTonight / YouTube.
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me