Ez egy szóbeli interjú, amelyet az IPVanish srácokkal készítettem. Az olvashatóság kedvéért szerkesztettem, de arra törekedtem, hogy fenntartsa a beszélgetés beszélgetési hangját.

Helló srácok, köszönöm, hogy beleegyeztek velem beszélgetni. Kérem, ismertesse magát és magyarázza el, mit csinál az IPVanish-on?

Jeremy: Persze, én vagyok Jeremy Palmer, a termék- és marketing alelnök. Majdnem három évvel ezelőtt csatlakoztam a céghez. A marketing osztályon indultam, hogy segítsem az IPVanish-et az affiliate csatornánk bővítésében. A közelmúltban, az elmúlt néhány hónapban, én is termékközpontú szerepet töltöttem be, elősegítve az IPVanish termékirányának kialakítását..

Jeremy Palmer 2

Josh: Én vagyok Josh Tway, a VPN főépítész. Már majdnem nyolc éve vagyok a társaságnál. Sok kalapot viselt az évek során, és inkább átkerültem a termék iterációs szerepébe az IPVanish számára. Hozzá kell tennem, hogy mind a Mac, mind az iOS alkalmazásunk első néhány verzióját kifejlesztettem az IPVanish számára.


Meg tudnál mondani egy kicsit az IPVanish-ról mint társaságról - hogyan, mikor és miért alakult ki?

Jeremy: Az IPVanish eredete valójában 2001-2002-re nyúlik vissza. A Highwinds Network Group nevű társasággal kezdődött, amely a Usenet iparban indult. A Usenet kategóriában számos nagy márka tulajdonosa volt, beleértve a Usenet Server és a News Hosting és mások.

A Highwinds Network Group 2008-ban kihasználta infrastruktúráját, amelyet a Usenetnél használtak a Content Delivery Network (CDN) elindításához. Még 2012-ben úgy döntöttünk, hogy (ismét) kihasználjuk a hálózati infrastruktúránkat, hogy világszínvonalú VPN szolgáltatást indítsunk.

Ekkor Josh és más mérnöki csapatunk tagjai összegyűltek és elkészítették az első termékkoncepciót az IPVanish számára. Tehát 2012-re nyúlik vissza. Josh - talán átveheti és megbeszélheti az IPVanish kezdeti napjait és azt, hogy hol vagyunk ma?

Josh: Kezdetben egy Windows alkalmazással indítottuk, majd nem sokkal azután, hogy felkérték a Mac alkalmazás fejlesztésére.

Kezdetben csak az L2TP-t, a PPTP-t és a korlátozott OpenVPN-t támogattuk. Nagyon jó látni, hogy sokat nőttünk fel. Pár év előrehaladás, és a különféle operációs rendszerekkel végzett munka valóban megnőtt, és nőtt az általunk támogatott országok, és az általunk kínált szolgáltatások is.

Csodálatos volt látni, és hosszú utazás volt. Az iparágban fokozódott a biztonság középpontjában a vevők biztonságának biztosítása. Most támogatjuk az IKEv2, az OpenVPN, az OpenVPN Scramble-t. A régi ügyfelek számára továbbra is támogatjuk a PPTP-t

Jeremy: Az egyik dolog, amit elmondok a PPTP-vel kapcsolatban, hogy technikailag támogatjuk azt az ügyfelek számára, akik ezt kedvelik (bizonyos felhasználási esetekben). De természetesen nem hirdetjük, és egyik ügyfelünknek sem ajánljuk. Nyilvánvalóan megpróbáljuk biztonságosabb és naprakész protokollra helyezni őket.

Josh: Igen, csak ott van, mert egyes ügyfelek továbbra is használni akarják. De érdekes volt átváltani egy nagyobb ügyfélkörre.

Jeremy: Azt hiszem, most már több mint 1000 szerver működik a 60+ országban, és nem is vagyok benne biztos a helyek teljes számában, mivel ez hetről hétre változik! Igen, az utóbbi években hatalmas növekedést tapasztaltunk, és ez egy szórakoztató utazás volt!

Ön szerint mit kínál az IPVanish és különbözteti meg a többi VPN-szolgáltatástól?

Jeremy: Úgy gondolom, hogy a legfontosabb különbségtétel köztünk és a többi hálózat között az, hogy hálózatunk 90% -át birtokolja és üzemelteti. Megvan a saját jelenléti pontjuk (POP), ahol az állványt és a veremünket (a teljes konfiguráció) ellenőrizzük. Ez lehetővé teszi számunkra a sebesség optimalizálását, az adatvédelem és a biztonság optimalizálását.

Tudom, hogy srácok (ProPrivacy.com) nemrégiben elindítottak egy új sebességtesztet, amely következetesen besorol minket az első három, és gyakran az első a különböző tesztekben. Tehát azt hiszem, hogy a saját hálózatunk működtetésének sebessége, magánélete és biztonsága valóban különböztet meg minket.

Technikai okok miatt azt mondom, hogy 100% helyett a hálózatunk 90% -át birtokolja, és így tudunk bizonyos helyeket kínálni ügyfelünknek. Például nem lenne nagyon körültekintő, ha Albániában adatközpontot vagy POP-ot nyitunk meg.

Vannak más szolgáltatók is, ahol hardvert bérelhetünk infrastruktúránk számára. Itt lenne a hálózati forgalom másik 10% -a, és ott irányítanánk.

Josh: Határozottan inkább a saját hálózatunkat, a saját adatközpontjainkat és a saját szervereinket működtetjük, ahol csak emberi szempontból lehetséges. De amint Jeremy mondta, technikailag nem mindig lehet egy helyen tartózkodni. De az ügyfelek megkövetelik, így biztosítjuk azt, amire szükségük van.

Nem én vagyok az egyetlen, aki nagyon korai óta van az IPVanish-nél. Van egy szorosan összekapcsolt csoport, amely valóban elkötelezett amellett, amit csinálunk és mit nyújtunk. Azt hiszem, ez különböztet bennünket az, hogy valójában mi nagyon érdekel, amit csinálunk.

Tehát csak tisztázásként: amikor azt mondja, hogy a saját hálózatad birtokolja, akkor azt jelenti, hogy a saját VPN-kiszolgálóinak a tulajdonosa?

Jeremy: Igen, és van egy nagy gerincünk, amelyet szintén kihasználunk - a tényleges optikai hálózat.

Nem voltam teljesen tudatában erre. Tudom, hogy a VyprVPN-ben van valami hasonló.

Josh: A Highwinds Network Group előzményei hasznosak. Éveket töltöttünk az optikai hálózat fejlesztésében, és ezt szívesen használjuk, amikor csak tudunk! Ez olyasmi, amely elválaszt bennünket, mivel sok versenytársunk virtuális szervereket használ vagy fizikai kiszolgálókat kölcsönöz, és sokuknak nincs internetes gerincét a saját hívására..

Ez lenyűgöző! Megemlítette az IKEv2-et, amelyet telepít. Tudna még egy kicsit elmondani róla?

Josh: Ez egy szórakozás volt, amikor a WWDC 2014-ben bejelentették. Az Apple támogatni fogja a natív VPN-kapcsolatokat az iOS-ban. Véletlenül ott voltam, és így korán megtanultam, mi történik. Tehát én és az egyik internetes rendezőnk, Zeph Gillen rendszermérnök, néhány hónapot töltöttem aznap nyáron, valóban harcolva és kitalálva az IKEv2 belső működését..

IPVanish Josh Tway

Ami engem illet, az IKEv2 nem olyan érett technológia, mint az OpenVPN. Ugyanígy nem tesztelték az NSA-val szemben. Mit gondolsz erről??

Josh: Ez egyre növekvő technológia, és rengeteg RFC és közösségi szintű szakértői vélemény készül az alapul szolgáló protokollról. Maga az Apple előzi az első számú szereplőt a teljes TCP réteg beágyazásához - csak tűzfalak lebontására, amikor az UDP blokkolva van..

Az OpenVPN azon alapszik, hogy az emberek ezt meg akarják tenni, míg az IKEv2 egy jól definiált protokoll, amelynek szabványos háttere van. Ez igazán nagyszerű, mert bárki képes szoftvert telepíteni, hogy maga elvégezze a protokollt.

Tehát, amíg az elfogadás növekszik, az emberek még mindig kitalálják, hogyan kell konfigurálni. Úgy gondolom, hogy az olyan szoftverekhez, mint az strongSwan, meg kell tanulniuk, hogy talán nem voltak valami megfelelőek a méretarányban. De határozottan ez egy érett protokoll - maga a protokoll is szilárd.

Jeremy: Azt hiszem, a tesztelésünk során azt találtuk, hogy jobban teljesítő, mint az OpenVPN.

Josh: Igen, a legtöbb esetben az OpenVPN-t fújja ki a vízből. És vannak olyan dolgok, amelyeket meg tud tenni vele (nem akarok túl sokat mondani, mivel nem akarom minden titkot átadni a versenytársaknak!), Amelyek valóban növelik a hatékonyságot. Néhány dolog nyilvánvaló, például a titkosítás javítására vonatkozó utasítások, de vannak más dolgok is, amelyeket megteszünk azért, hogy valóban felgyorsítsuk..

Az IKEv2 alapja az IPsec, amelyet nagyon hosszú ideje használtak szabványként. Az Internet Key Exchange 2 (IKEv2) továbbra is a tetején az IPSec veremben.

Igen, megértem, hogy a megnövekedett teljesítmény-előnyeinek köszönhetően ez a VPN-ek jelenleg népszerű, de jobban kíváncsi voltam, hogy hasonlít a biztonsági fronton az OpenVPN-hez.?

Josh: A biztonság kedvéért az IKEv2 határozottan a választott protokollom, és jobban bízom benne, mint sok protokollban bízom. Határozottan több, mint a PPTP! Határozottan több, mint az L2TP. És megyek, hogy azt mondom, hogy a legtöbb rendszeren, ha választhatnék az OpenVPN és az IKEv2 között, minden nap az IKEv2-vel járnék..

Jeremy: Az OpenVPN hasznos lehet olyan körülmények között, amikor az IKEv2 le van tiltva - az OpenVPN áthalad a szabványos SSL portokon (TCP 443 port), és ezzel megkerülheti a helyét. Ezért kínálunk mindkét protokollt minden ügyféllel.

De természetesen inkább azzal járunk, amely jobban teljesít. Sok ügyfelünk valóban azt akarja, hogy a VPN úgy működjön, mint egy szokásos internet-kapcsolat - egyáltalán nem akarják, hogy lelassuljanak. Megállapítottuk, hogy az IKEv2 közelebb hozza őket ehhez, mint az OpenVPN.

Szerintem ez elég tisztességes. Köszönöm a betekintést! Tehát mi a legfontosabb dolog, amelyet a VPN-felhasználóknak valóban meg kell értenie?

Josh: Ha nem vagy VPN-n, akkor az összes forgalom tiszta lesz. Sokan azt mondják: „De én a HTTPS-t használom, tehát nem igazán számít.” De nem ez a helyzet.

A rosszindulatú DNS-szolgáltatók azt jelenthetik, hogy Önnek állítólagos webhelytől eltérő webhelyet használ, és néhány nagyon ügyes középtávú támadás költségekbe kerülhet. A legtisztább azonban az, hogy az internetszolgáltató továbbra is naplózza minden egyes keresést, amelyet minden hostoláshoz végez. VPN használatakor ez nem történik meg - sokkal garantáltabbak az adatvédelem az internetszolgáltató használatakor.

És amikor egy hotspotot használ, bárki szippanthat ezen a forgalomon. Tehát meg kell védenie magát, és egész nap rosszul tudsz tenni a HTTPS-t. Nem minden webhely készíti el a HTTPS-t, és sokan nem úgy teszik, mint gondolnád. A VPN segít megvédeni az internetes átvitelt.

Tehát Ön szerint vannak-e hibák, amelyeket a VPN-felhasználóknak tisztában kell lenniük?

Jeremy: A VPN határozottan része az adatvédelmi és biztonsági veremnek, de nem teljes. Fontos, hogy olyan dolgokat használjunk, mint egy hirdetés-blokkoló, és megértsük, mit tehet és nem tud a VPN az Ön számára az adatvédelem fenntartása szempontjából..

A VPN ennek kritikus része, és egyes esetekben a legfontosabb elem, de nem teljes. Úgy gondolom, hogy az embereknek tényleg meg kell értenie, hogy a 100% -os névtelenség nem lehetséges, de megismerheti magát, ha a megfelelő módon beállított megfelelő eszközöket használja.

Sajnos azt hiszem, az emberek néha legyőzhetetlennek érzik magukat, és meg kell értenie, hogy olyan erős vagy, mint a leggyengébb láncszered. Ez lehet a szoftver hátsó ajtója vagy más olyan gyengeség, amelyre még nem gondolt az adatvédelmi higiénia szempontjából.

Úgy gondolom, hogy fontos oktatni magát a magánélettel kapcsolatos kérdésekben, és megérteni a VPN szerepét, hogy mindent megtehessen a magán és biztonságos online megőrzés érdekében..

Josh: Jó példa erre a buktatóra egy tegnapi belső beszélgetés során. Más ott működő VPN-szolgáltatók nem fognak nagyon kedvedre fordulni, ha más VPN-ek vannak a rendszeren. A nap végén a VPN titkosítja az Ön forgalmát - nem tudja megvédeni egy másik programtól, amely figyelmet fordít arra, hogy a DNS-kéréseit máshol küldi.

Jeremy: És ha be van jelentkezve a Facebookba egy VPN-en keresztül, akkor elég világos, hogy ki vagy! Ez is követ téged körül. Tehát úgy gondolom, hogy a legjobb gyakorlat az inkognitóablakok és ad-blokkolók használata. VPN-vel kombinálva ez az út 95% -át fogja elérni.

Óvakodj és tartsd be a mobil eszköz GPS-chipet. Ha azt mondja, hogy „igen, engedélyezem a hozzáférést a helyemhez”, akkor a VPN nem fog védeni téged.

Úgy gondolom, hogy ez részben megválaszolja a következő kérdésemet, de egyébként is felteszem: mindig gondolok egy VPN-re, mint alapvető eszközre az online adatvédelmi és biztonsági eszközkészletemben. Milyen egyéb eszközöket ajánlana a VPN-felhasználók az övékben?

Josh: Jelszókezelők egyhez. Mint mondtam, csak annyira biztonságos vagy, mint a leggyengébb láncszered, és az emberek újra és újra nagyon bizonytalan jelszavakat és ugyanazokat a jelszavakat használják. Ez nagyon rossz, ha több webhely rendelkezik jelszavával, és egyikük megsérül.

Tehát a jelszókezelők fontosak, mivel biztonságosabb jelszavakat kell használnunk, és nem ugyanazokat. Modern ad-blokkolókat is használ, és csak figyelmesen viselkedik. Figyeljen mindenre, ami halaknak tűnik.

Jeremy: Nagyon sokat használtam a Brave böngészőt és a Firefox Focust (lásd: 5 legbiztonságosabb böngésző) személyes böngészésemhez. Javaslom az inkognitómód használatát bármely böngészőben.

Inkognitómódban inkább a Firefox-ot szeretném használni mindennapi használatra, de már a Brave Browser-rel kísérleteztem, amely alapértelmezés szerint megakadályozza a követést. Úgy gondolom, hogy jó böngészővel és jó beállításokkal rendelkezik a böngészőjén, egy hosszú utat jelent.

Az e-mailekhez a ProtonMail-t használok arra, amit privát e-maileimnek tartok. Természetesen megvan a saját vállalati e-mailünk is, de azt hiszem, hogy a végpontok közötti titkosított e-mailekhez a ProtonMail elég jó.

És természetesen a Signal, amelyről tudom, hogy részletesen írtál a webhelyedről.

Josh: Igen, azt hiszem, hogy a Signal személyesen fantasztikus. Óvakodj a keresőmotoroktól is. A Google kiváló eredményeket ad, de nyomon fogja követni. Tehát inkább használja a DuckDuckGo-t.

Menő. Tehát… Az IPVanish egy amerikai székhelyű szolgáltatás. Tudjuk, hogy az NSA és az ilyesmik mindent és mindenkit kémkednek, függetlenül attól, hogy amerikai állampolgárok-e vagy sem. Mit gondol, mit jelent ez a következménye egy olyan VPN-szolgáltatásnak, mint például a tiéd?

Jeremy: Úgy gondolom, hogy a legfontosabb megérteni, hogy az NSA az egész világ országaival együttműködve működik. Tehát elérhetősége jóval túlmutat az USA határain. Tudnia kell, hogy a szoftver és a hardver - a doboz alapvető architektúrája - bármikor összeállítható vagy megsérthető..

Ez nem csak az NSA-re vonatkozik - vannak olyan hackerek is, akik hozzáférhetnek ezekhez az adatokhoz. Tehát úgy alakítottuk ki architektúránkat, hogy ha egy dobozt be kellene építeni, akkor nincs olyan rekord vagy bármi más, amely veszélyeztetheti felhasználóink ​​magánéletét..

Úgy gondolom, hogy az NSA-nál nagyobb átláthatóság vonatkozik arra, hogy mi folyik az Egyesült Államok kormányával, mint más országokban. Csak azért, mert az NSA szerepelt a hírekben, nem azt jelenti, hogy minden más országban nincs olyan kormányzati szervezet, amely valami nagyon hasonlót csinálna.

És lehet, hogy kevésbé kell eljárniuk és lépéseket kell végrehajtaniuk az információgyűjtéshez. Az NSA dolog valószínűleg még rosszabb marketing az Egyesült Államok számára, bár túlságosan magas szintű és nem tiszteletben tartja a magánélet tiszteletben tartását.

De ugyanakkor az embereket a termékünkhöz vezet. Ez jó dolog, mert azt mutatja, hogy az emberek tényleg törődnek a magánéletükkel, és hosszabb időn keresztül meg fogják óvni azt.

Josh: Próbálunk a játék előtt állni. A munka egy része azon gondolkodik, hogy miként tudunk kezelni az előre lépő fenyegetéseket.

Jeremy: Amint a bitek és bájtok elkezdenek átjutni a határokon, az NSA minden módszert és eszközt felhasznál, meg kell próbálnia beszivárogtatni azt. Tehát úgy gondolom, hogy ha az USA-n kívül tartózkodunk, akkor téves a biztonságérzet. Ha Írországban tartózkodsz, akkor azt gondolhatja, hogy Írország védi a magánélet védelmét, és így nyomon követés nélkül is végezhet dolgokat. Szerintem ez naiv.

Josh: Ez volt a PRISM egész pontja, ahol tényleges prizmákkal osztottuk el az AT optikai kábelek forgalmát&T itt New Yorkban. Csak megtisztították mindent. Néhányan azt mondanák, hogy „nem használom AT-t&T, tehát nincs probléma ”vagy„ külföldön vagyok, tehát nincs probléma ”, de az igazság az, hogy az Ön adatai ezen a kapcsolón mentek keresztül, és másolatot készítettek. Tehát hamis biztonságérzetük van.

A nap végén a lehető legjobban védjük a felhasználókat, de semmi sem tökéletes. A VPN segít, de légy óvatos és óvja magát.

Az Egyesült Államokban az FCC meggyilkolt nettó semlegesség és engedélyezett internetszolgáltatók eladni ügyfeleik adatait a hirdetési partnereknek. Azt hiszem, hogy az internetszolgáltatók nagyon lassan és lassan fogják használni ezeket a változásokat, hogy elkerüljék a nyilvános felháborodást. Ennek ellenére a VPN-k szinte nélkülözhetetlen eszközzé válnak a magánélet megóvása és a forgalmi megkülönböztetés megakadályozása érdekében.

Gondolod, hogy Amerika fellendülni fog a VPN használatában? És ha igen, mit gondol, hogyan reagál az internetszolgáltatók??

Jeremy: Cégünk mindenki érdekli az internetes szabadságot. Megpróbáltunk lobbizni, aktivistákként próbáltunk lenni, és együtt dolgoztunk a helyi és nemzeti közösségekkel, hogy megakadályozzuk ezeket a dolgokat. Ezek a dolgok segítették üzletünket, de nem erre volt szükség.

Inkább lenne olyan ipar és üzlet, ahol az embereknek nincs szükségük ránk, hogy megkerüljük az internetszolgáltató blokkokat, vagy megakadályozzuk az internetszolgáltatókat, hogy rájuk kémkedjenek. De sajnos így van. És ez rekord számban vezetett embereket üzletünkbe az elmúlt 18 hónapban. Az internetszolgáltatók kémkedése és a hálózatsemlegesség problémája miatt az ügyfelek számának hirtelen növekedését láttuk.

Gondolod, hogy ennek oka lehet az ISP által a VPN-ek ellen? Most, hogy például nincsenek háló-semlegességi törvények, az internetszolgáltatók csak blokkolhatják vagy gátolhatják az összes VPN-forgalmat.

Jeremy: Érdekes pontot hoz fel. Úgy találom, hogy néhány nyilvános WiFi hálózat valami olyat használ, mint az OpenDNS, amely blokkolja az IPVanish-t és egy csomó más VPN-t. Tehát nem elképzelhetetlen, hogy ha az internetszolgáltatók úgy gondolják, hogy elveszítik a VPN-ek forgalmának egy részét, akkor elméletileg blokkolhatják a hozzáférést a hozzánk.

Arra készülünk, hogy ezt a forgatókönyvet bizonyos mértékben megkerüljük. Hatalmas valóság azonban az, hogy az internetszolgáltatók az első POP-k (jelenlét pontjai) az interneten, és ha el aknáznának minket, az káros lenne üzletünk számára.

Minden bizonnyal azon dolgozunk, hogy biztosítsuk szolgáltatásainkat azok számára, akiknek szükségük van rájuk.

Josh: Vannak módok annak biztosítására, hogy a kapcsolatok még jobbak legyenek, és lehetővé tegyük felhasználóink ​​milliói számára, hogy továbbra is használják szolgáltatásainkat, még akkor is, ha az internetszolgáltatók elkezdenek gázolni.

Jeremy: Ha igazán őszinte legyek, azt hiszem, ez apokaliptikus ötlet. Nem hiszem, hogy valószínűsíthető forgatókönyv. Több bírósági eljárás indulna, és rengeteg kellő eljárás folyik, mielőtt valami ilyesmi valóban befolyásolhatja üzleti képességünket.

Bár úgy gondolom, hogy van egy távoli esély, hogy valami hasonló történhet, nem hiszem, hogy ez jelenleg az üzleti vállalkozás elsődleges aggodalma..

Josh: Úgy gondolom, hogy a valószínűbb azonnali aggodalom az internetszolgáltatók, amelyek eladják az ügyfelek adatait, és egy VPN védi ezt.

Jeremy: A Kongresszus mindkét oldala is erőteljesen visszautasította a hálózatsemlegesség védelmének közelmúltbeli visszavonását..

Josh: Csak egy szavazattal vagyunk távol attól, hogy ezt megtegyük.

Jeremy: Hónapokról vagy akár évekről beszélünk, mielőtt ezeknek a dolgoknak néhány kezdete megtörténne, tehát hosszú távon optimista vagyok. Úgy gondolom, hogy a nap végén ez kevésbé lesz aggodalomra ad okot.

Josh: Néhány állam álláspontot képviselt ezzel szemben, és megpróbálta megerősíteni a hálózatsemlegességet, mondván az internetszolgáltatóknak, hogy ha kormányzati állami szerződéseket akarnak, akkor az internetszolgáltatóknak nem szabad gátolniuk a felhasználókat és ilyesmiket. Például Kaliforniában és New Yorkban.

Mi a véleménye az online adatvédelem globális helyzetéről? Vajon végzet és homály van, vagy lát-e pozitív tendenciákat??

Jeremy: Kezdek pozitív tendenciákat látni Európában. Nem feltétlenül gondolom, hogy a GDPR jó, de azt gondolom, hogy azt az emberek és a kormány egyaránt felismeri, hogy az internethasználók adatvédelme fontos, és intézkedéseket kell tennünk annak védelmére..

Lehet, hogy rosszul haladnak, de szerintem fontos annak felismerése, hogy a dolgok túl messzire mentek a Facebook-on és a Google-on, és hogy az információk örökké online maradnak..

Úgy gondolom, hogy általában jó, hogy lépéseket tesznek a felhasználók magánéletének javítása érdekében, még akkor is, ha ezeknek a jó szándékoknak nem igazán koncentráltak. Tehát hosszú távon optimista vagyok, különösen néhány nyugati régióban.

Sokkal többet kell aggódni az elnyomó rezsimek miatt, mint például a Közel-Keleten vagy Kínában. Úgy gondolom, hogy a fejlesztés lassú folyamat lesz, amelynek évtizedekig (nem pedig évekig) eltarthat az, hogy valóban lazítsanak.

De úgy érzem, hogy hosszú távon főként a polgárok lépéseket tesznek a felhasználók magánéletének védelme érdekében.

Josh: Azt hiszem, hogy a VPN-ipar egészének növekedése valóban azt mutatja, hogy az emberek nem feledkeznek meg. Ha elkezdi elvenni szabadságukat vagy kémkedni rájuk, azt mondják: „Nem szeretem ezt” és „Nem akarom, hogy megakadályozzam”. Az emberek szeretik az internetes szabadságukat..

Úgy gondolom, hogy az emberek jobban tudják, mi folyik itt, és hogy bizonyos buktatóinak való kitettség hosszú távon jobb helyzethez vezethet. Ez nagyon optimista.

Melyik vállalkozása fókuszában van, és hol látja az IPVanish-ot a következő 3 évben??

Jeremy: A magánélet teljes képét tehetjük, és a VPN, mint az egyik eszköz, itt indíthatjuk ezt a következő beszélgetést. A böngészőn keresztül sok mindent megtehet, például a hirdetések blokkolását, a böngésző viselkedését és a böngésző konfigurációját, amelyek elősegíthetik a felhasználók személyesebbé és biztonságosabbá tételét..

Amit az IPVanish stratégiailag megpróbál tenni, az az, hogy inkább egy teljes körű adatvédelmi társasággá váljon. Olyan megoldásokat és technológiákat keresünk, amelyek megvédik a felhasználókat minden lehetséges támadástól. A VPN az egyik legkézenfekvőbb (és) kritikus szempont, de vannak más módok is, amelyekkel az emberek magánéletét ki lehet fedni.

E célból az a termék, amelynek fejlesztésén dolgozunk ebben az évben, és a következő két évben remélhetőleg több 360 fokos védelmet fog nyújtani.

Josh: Azt is megvizsgáljuk, hogyan lehetne a legjobb titkosítást biztosítani ügyfeleink számára, miközben a lehető legjobb sebességet is kínálja. Ez nem csak a felhasználó eszköze, hanem a kiszolgáló végén végzett feldolgozás is. Mindig arra törekszünk lehetőségeket, hogy ezt a helyzetet különféle titkosítási protokollokkal javítsuk, és általánosságban javítsuk az általunk végzett tevékenységek halmazát..

Jeremy: A végső cél az, hogy a VPN működjön a háttérben, így nem is tudod, hogy ott van - a számítógép ugyanolyan gyors, de a magánélet és a biztonság további előnyeivel rendelkezik. Erre mozogunk minden nap.

Josh: Egyes felhasználók élvezik ennek és a beállításnak a hangolását, de sok felhasználó csak javítani akarja magánéletét és biztonságát. Nem sokat tudnak a VPN működéséről, és nem is törődnek vele. Csak azt akarják, hogy működjön! Tehát megpróbáljuk csökkenteni a felhasználói interakciókat annak javítása érdekében.

Ha mindannyiótoknak megkapnánk egy kívánságot, mi lenne és miért?

Josh: A fejem tetején inkább azt szeretném, ha elsajátítanák a tudást, és hogy több órája legyen a nap folyamán. Ennek oka a remény - a tudás jó, és mindenki számára jobbat tesz.

Jeremy: Szeretném, ha a gyerekeim egy olyan világban nőnek fel, amely jobb, mint a világ, amelyben nőttem fel. Tudom, hogy ez nagyon általános, de három gyermekem van, és nagyon félelmetes lehet a világon..

Köszönöm, hogy időt fordított velem beszélgetni. Azt hittem, hogy ez egy nagyszerű interjú! Van még valami, amit hozzá szeretne adni?

Jeremy: Csak azt akarom mondani, hogy nagyra értékeljük a lehetőséget, hogy veled beszéljünk. A ProPrivacy.com nagy rajongói vagyunk. Ez volt az első webhelyek közül, amelyekbe becsapódtunk, amikor először beléptünk ebbe az iparágba, srácok, srácok voltatok a magánélet és a biztonság nagy bajnokai..

Úgy gondolom, hogy srácok nagy figyelmet fordítottak (különösen a közelmúltban) annak kiküszöbölésére, hogy olyan torzítások merültek fel, amelyek más webhelyekre találtak utat. Például az új gyorstesztek megmutatják, hogyan működnek, és az eredményeket elfogulatlanul mutatják.

Úgy gondolom, hogy ez nagyon pozitív dolog volt az ipar számára, és remélem, hogy más webhelyek ugyanabba az irányba mozognak.

Josh: Szeretem a legfrissebb adatvédelmi és internetes szabadság-híreket, amelyek az elmúlt néhány hónapban magamnak voltak. Úgy tűnik, hogy objektívebb és objektívebb szempontot képvisel.

Köszönöm, nagyon kedves szavak! És még egyszer köszönöm az interjút.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me