Végül eljött az idő a legjobban várt krikettversenyre a földön; a krikett világkupája! Május 30., csütörtöktől július 14-ig vasárnap a világ legjobb krikettcsapatai harcolják a fölényt - Anglia és Wales környékén található legszebb krikettpályákon..


krikett világkupát

Bárki számára kíváncsi, hogy miként nézheti meg a krikettjét online, ez az útmutató elmagyarázza, hogyan lehet felszabadítani a világ minden tájáról származó krikett világkupát..

A VPN lehetővé teszi, hogy úgy teszel, mintha a világ bármely pontján hozzáférnének minden krikettmeccs folyamához!

Hogyan lehet feloldani a krikett világkupát?

Ha szereted a krikettjét, de valahol élnek - vagy valahol ellátogatnak -, amely nem közvetíti a mérkőzéseket a TV-ben, akkor VPN-re lesz szükségük. Kövesse az alábbi egyszerű lépéseket, hogy a VPN működjön bármelyik eszközén:

 1. Keresse meg a NordVPN webhelyet, és iratkozzon fel a legjobb VPN-re a World Cup Cricket mérkőzésekhez. Amint feliratkozik, legfeljebb hat eszközről töltheti le a szoftvert. Ez azt jelenti, hogy megnézheti a krikettjét mobiltelefonján, táblagépén vagy laptopján.
 2. Töltse le és telepítse a szoftvert. Amint telepítette, bejelentkezhet az előfizetési szakaszban megadott hitelesítő adatokkal.
 3. Most, hogy bejelentkezett a VPN szoftverbe, készen áll a csatlakozásra! Egyszerűen válassza ki azt a szervert az Egyesült Királyságban, Ausztráliában, Indiában, vagy bárhol másutt, ahol TV-közvetítés mutatkozik a krikett világkupára, majd kattintson a „Csatlakozás” gombra.
 4. Most, hogy a VPN csatlakozik fejjel az alábbiakban említett egyik patakhoz, hogy megnézze a krikettjét!

Hol nézheted meg az 2019. évi ICC krikett-világkupát

A legtöbb országban a krikett világkupája csak fizetős csatornákon érhető el. Mint azonban alább látni fogja, van néhány okos módszer a krikett világkupa online ingyenesen történő megtekintésére egy VPN használatával.

Channel 9 Australia (streaming INGYENES előfizetés nélkül)

Ha nem engedheti meg magának, hogy fizetje a krikett nézését, akkor legalább néhány mérkőzést megnézhessen ingyenes Ausztrália 9. csatornáján.

A 9-es csatorna megvásárolta a sugárzási jogokat minden egyes ausztrál játékra, valamint az elődöntőkre és a döntőkre. Ez azt jelenti, hogy függetlenül attól, hogy melyik csapatot támogatja, láthatja őket legalább egyszer ingyen; amikor felveszik Ausztráliát a 9. csatornán.

Nyúllyuk - Banglades (Ingyenes streaming előfizetés nélkül)

Bangladesben a krikett világkupája online megjelenik a Rabbitholebd.com webhelyen. Tehát ha máshol keres adatfolyamot - adhatna rá egy bangladesi szerver segítségével, sajnos a NordVPN-nek nincs szervere Bangladesben, ezért javasoljuk, hogy használja az ExpressVPN-t .

PTV sport és tíz sport - Pakisztán (Ingyenes streaming előfizetés nélkül)

Pakisztánban a nézők megnézhetik az ICC Világkupáját akár PTV sportokon, akár tíz sportágon. Ezek a csatornák megosztják a meccseket, amelyeket online közvetíthet, ha csatlakozik egy pakisztáni VPN szerverhez. Sajnos a NordVPN-nek nincs szervere Pakisztánban, ezért azt javasoljuk, hogy használja a HMA-t .

Hotstar digitális platform India (előfizetési ár = 2,87 USD)

Indiában a népszerű Hotstar csatorna megkapta a jogot a krikett-világkupa megjelenítésére mind a weboldalán, mind az alkalmazásában. Indián VPN-kiszolgálóhoz való csatlakozás lehetővé teszi ezeknek a patakok elérését. És ha az indiai nem az anyanyelve, akkor mindig csökkentheti a hangerőt, és hallgathatja a rádió kommentárját az Egyesült Királyság BBC Radio 5 Live-ján..

Fox Sports Australia a Foxtel-en (havi előfizetési ár = 25 USD)

Ausztráliában a Foxnak joga van megmutatni a 2019. évi ICC krikett-világkupa egyes mérkőzéseit. Tehát, ha minden meccset meg akar nézni, előfizetnie kell erre az ausztrál pay-per-view szolgáltatásra. Az ausztráliai Fox Sports csatornák gyors és egyszerű feliratkozását igénylő felhasználók megtehetik ezt a kiváló Kayo Sports online szolgáltatással. A Kayo sport mindössze 25 dollárt fizet havonta, és ez egy a 14 napos ingyenes próbaverzió, ami azt jelenti, hogy a krikett Világkupája egy részét ingyen is megnézheti.

Sky Sports UK / Most TV (havi előfizetési ár = 32,50 USD)

Az Egyesült Királyságban a Sky Sports kizárólagos jogokkal rendelkezik a krikett világkupára. Ez azt jelenti, hogy előfizetést kell vásárolnia a Sky Sports vagy a Now TV csatornára.

Most a TV online hozzáférést biztosít a Sky Sports programhoz, és napi, heti vagy havi előfizetési tervekkel megvásárolható. Ez azt jelenti, hogy fizethet annyi vagy annyi krikett-világbajnokságot, amennyit csak akar. Most a Sky Sky sportbérlet költségeiért kaphat egy Sky Sports napi bérletet 7,99 GBP-ért, egy heti bérlet 12,99 £ -ért és egy havi bérletért 33,99 £ -ért - mindezt szerződés nélkül.

2019. évi ICC-krikett-világbajnokság - amit tudnod kell

Ebben az évben a krikett világkupára az Egyesült Királyságban kerül sor, a döntőre London londoni világhírű Lordban. A bajnokság alatt a következő helyszíneket is használják:

 • Headingley - Leeds
 • Trent-híd - Nottingham
 • Az ovális - London
 • Edgbaston - Birmingham
 • A folyópart - Durham
 • Bristol megyei talaj - Bristol
 • Megyei talaj - Taunton
 • Hampshire Bowl - Southampton
 • Old Trafford - Manchester
 • Cardiff Wales Stadion - Cardiff

A 2019-es krikett-világkupán részt vevő 10 csapat a következő:

 • Afganisztán
 • Ausztrália
 • Banglades
 • Anglia
 • India
 • Új Zéland
 • Pakisztán
 • Dél-Afrika
 • Srí Lanka
 • Nyugat-India

Az idei ICC világkupát nyerő könyvesek kedvence az Anglia - India és Dél-Afrika szorosan vonzza. Ausztrália, amely jelenleg a negyedik kedvenc a verseny megnyerésére, abban reménykedik, hogy a +600 kívülálló státuszt a fejére fordítja, amint a verseny beindul.

Következtetés

Nem mindenhol a világon jelenik meg a krikett világkupája. Ez azonban nem azt jelenti, hogy el kell hagynia. A virtuális magánhálózat lehetővé teszi, hogy úgy teszel, mintha egy másik országban tartózkodik, így hozzáférhet a földrajzilag korlátozott mérkőzések patakjaihoz a világ minden tájáról..

Próbálja ki a legjobb VPN-t a krikett világkupára - NordVPN

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me