A VyprVPN lett az első kereskedelmi VPN-szolgáltató, amely szolgáltatás teljes mélyreható ellenőrzését tette közzé.


Az ellenőrzést a Leviathan Security Group (LSG) végezte annak bizonyítása érdekében, hogy a VyprVPN sikeresen megváltoztatta adatvédelmi politikáját - és az alapjául szolgáló szolgáltatást - hogy biztonságos nulla naplózású VPN-szolgáltatássá váljon..

A svájci VPN-szolgáltató november 29-i bejelentéséig 30 napig tárolta a kapcsolatnaplókat. Annak ellenére, hogy általában egy robusztus VPN-szolgáltatás (amely viszonylag rövid ideig megőrizte a csatlakozási naplókat), a VyprVPN naplózási gyakorlatait mindig a szolgáltatás fekete fekete jelének tekintették..

Ennek oka az volt, hogy a naplók sebezhetőséget okoztak a VyprVPN szolgáltatásában. Különösen lehetővé téve az időkorrelációs támadást (e2e időzítési támadás).

Ebben az izgalmas új lépésben a VyprVPN radikálisan szigorította adatvédelmi politikáját. Az eredmény egy sokkal biztonságosabb és magán VPN-szolgáltatás, amely a VyprVPN-t összhangba hozza a világ legjobb VPN-jeivel..

Sőt, a továbbfejlesztett adatvédelmi politikával együtt közzétett ellenőrzésnek köszönhetően a VyprVPN előfizetői biztosak lehetnek abban, hogy a VPN-szekcióikra vonatkozó összes adatot teljes mértékben megsemmisítik, amint a munkamenet befejeződik - kiemelkedő!

Audit logó

Nincs garancia?

A kereskedelmi VPN szolgáltatások legnagyobb problémája az, hogy hihetetlenül nehéz ellenőrizni követeléseiket. Ez azt jelenti, hogy (eddig) minden bizonnyal bizalom merült fel bármely kereskedelmi VPN-szolgáltató igénybevételében.

Szó szerint több száz kereskedelmi VPN-szolgáltató létezik a piacon, és a valóság az, hogy ezeknek a szolgáltatásoknak sok a hamis politikája és a nem biztonságos gyakorlat, ami használatukra egy kicsit kockázatosabbá teszi őket.

Fontosnak tartom, hogy létezik egy bevett és általánosságban megbízható VPN-szolgáltató, amelyekről ismert, hogy szigorú politikájukkal és bevált tapasztalataikkal szolgálnak a felhasználók adatvédelme érdekében. Néhányan, mint például a magán-internethozzáférés, elérték a bíróságon történő bejelentkezési tilalmat.

Eddig azonban egyetlen VPN sem tett közzé teljes szolgáltatásának részletes ellenőrzését. Ezért olyan fontos a VyprVPN ellenőrzése; teljesen elkülöníti a VPN-ipar többi részétől.

Természetesen az is lehetséges, hogy amint az auditorok kijöttek a helyiségből, a VyprVPN teljesen megváltoztatta szervereik működési módját. Tehát továbbra is fennáll a bizalom szintje (és minden kereskedelmi VPN szolgáltatással mindig megmarad).

Amit mindenképpen elmondhatunk, az az, hogy ez a legjobb, amit valaha is kapni fog, és reálisan nincs okunk kételkedni abban, hogy a VyprVPN pontosan úgy működteti a VPN-t, mint amit az LSG a legutóbbi ellenőrzése során talált..

OpenVPN VyprVPN

De várjon, hallottam a korábbi VPN-ellenőrzésekről! Mi ad?

Noha igaz, hogy a VPN-ek bizonyos aspektusait a múltban ellenőrizték, soha egyetlen VPN-szolgáltató sem tett közzé ilyen mértékű mélyreható ellenőrzést. 2017 elején az OSTIF közzétette az OpenVPN titkosítás ellenőrzését. Noha ez hasznos és bizalmat teremt a piacon a legszélesebb körben megvalósított VPN titkosítási protokollban, ez nem garantálja, hogy a szolgáltatók maguk biztonságosan valósítják meg a protokollt.

2017-ben a kanadai VPN-szolgáltató, az TunnelBear fizetett az ellenőrzött VPN-ügyfelei számára annak igazolására, hogy biztosítja a hirdetett titkosítási és biztonsági szintet. Noha ez dicséretes és határozottan elősegíti a platformjukba vetett bizalom fokozását, még mindig nem garantálja a naplózási gyakorlataikat.

Ha lehetővé tette az LSG számára a szerverközpontok elemzését, és a teljes ellenőrzési eszköz közzétételével a VyprVPN megemelte a sávot. A VyprVPN a Golden Frog tulajdonában van - egy internetes konglomerátum, amely teljes VPN hálózati infrastruktúráját birtokolja. Ez azt jelenti, hogy harmadik fél szerverfarmjai nem vesznek részt a VPN szolgáltatás előfizetői számára történő nyújtásában. Ez a könyvvizsgálat és a naplómentes politika mellett hitelességet nyújt a szolgáltatás magánéletének és biztonságának szempontjából.

Legelső

A mostantól a köztulajdonban levő alapos és átfogó ellenőrzéssel a VyprVPN előfizetők az elsők, akik profitálnak arról, hogy tudják, hogy VPN szolgáltatásaikat átláthatóan ellenőrizték. Vasárnap Yokubaitis, a VyprVPN vezérigazgatója elmondta:

"Ezzel a lépéssel megerősítettük alapvető küldetésünket."

„Nem csak a VPN-technológia vezetőjeként akarunk maradni, hanem a legmagasabb szintű szabványt akarjuk meghatározni az ügyféladatok kezelésére. Azt akarjuk, hogy ez cselekvésre ösztönözze más VPN-vállalatokat, hogy átláthatóak és elszámoltathatók legyenek a felhasználók felé. ”

Végül érdemes megjegyezni, hogy az elmúlt évben a VyprVPN együttműködött a Demokrácia Központjával & A „Megbízható VPN-k jelei” jelentést készítő technológia.

Szeretnénk gratulálni a VyprVPN-nek a szolgáltatásában elvégzett változásokért. Az agyunkban nem kétséges, hogy ezek a változások a VyprVPN-t a számítandó erõvé teszik. Reméljük, hogy más VPN-k is követik majd magukat, és nemcsak fizetnek a platformjuk alapos ellenőrzéséért, hanem átláthatóság céljából közzéteszik a teljes ellenőrzést is.

Szeretne többet megtudni? Nézze meg a VyprVPN áttekintést

kredit:, Anja W / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me