A Mozilla és az ExpressVPN új partnerséget jelentettek be, amelyben a Mozilla újonnan átalakított Firefox Lite alkalmazásának 7 napos ingyenes próbaverziója lesz a népszerű VPN szolgáltatásról. Az ajánlat Indiában, Indonéziában, Thaiföldön és a Fülöp-szigeteken nyitva áll a Mozilla Lite felhasználók számára.

A Mozilla és a ProtonVPN közötti, a közelmúltban bejelentett hasonló partnerséggel ellentétben, amely egy rövid távú „kísérlet”, amely csak az amerikai felhasználók egy csoportja számára elérhető, ez egy hosszú távú projekt, amelyet a Firefox Lite minden felhasználója megcéloz a cél országokban.

"Együtt kínáljuk a Firefox Lite felhasználók számára egy ingyenes, 7 napos kipróbálást az ExpressVPN-ről, segítve őket a kapcsolatok biztonságában és annak biztosításában, hogy adataikat ne tegyék szembe kíváncsiak és rosszindulatú szereplők."

Magyarázza a kiválasztott megyékben a felhasználókat célzó döntést, Harold Li, az ExpressVPN alelnöke azt mondta:


"Ez a négy ország között van a világ legnagyobb internetes népessége, és azok a kulcspiacok, amelyeket a Mozilla a Firefox Lite-val jelenleg megcéloz.."

Mozilla hirdetés

Mozilla

A Mozilla Alapítvány egy nonprofit szervezet, amely legismertebb a nyílt forráskódú Firefox böngésző fejlesztéséről. Jövedelmének döntő többsége származik "keresési jogdíjak" a Google-tól, de a Mozilla a közelmúltban kipróbálta a bevételi modell diverzifikálásának lehetőségeit.

Jogosnak gondoljuk, hogy feltételezzük, hogy az ExpressVPN-vel való partnerség része ennek az erőfeszítésnek.

ExpressVPN

Az ExpressVPN egy magánélet-központú VPN-szolgáltatás, amely a Brit Virgin-szigeteken található. Nem tart nyilván olyan naplót, amely veszélyezteti a felhasználók adatvédelmét, kivételes 24 órás ügyfélszolgálatot kínál, és úttörője volt a 30 napos pénzmentes visszafizetési garancia ötletének..

Minden nagyobb platformon alkalmazást kínál, beleértve természetesen az Androidot (4.2 vagy újabb). Az ExpressVPN minden alkalmazásban nagyon erős titkosítást használ, hogy a hackereket és a rosszindulatú kormányokat nehezen tartsa. Az ExpressVPN az összes DNS-lekérdezést magának oldja meg, és alkalmazásai teljes DNS-szivárgás-védelemmel és megszakító kapcsolóval rendelkeznek annak biztosítása érdekében, hogy a felhasználók valós identitása ne kerüljön nyilvánosságra az interneten.

Charles Chen, a Mozilla Asia üzletfejlesztési vezetője megjegyezte, hogy:

„A VPN-ket kritikus eszköznek tekintjük az internetes biztonság és magánélet védelme szempontjából. Az ExpressVPN kiemelkedett a szivárgásbiztosítás területén úttörő munkája miatt. Örülünk, hogy ilyen erős együttműködést alakítottunk ki, hogy egy teljesen új szintű biztonságos mobil webes élményt teremtsünk a felhasználók számára. ”

Érdemes megjegyezni, hogy az ExpressVPN 7 napos ingyenes próbaverziót kínál Android-alkalmazásának minden felhasználójának, függetlenül attól, hogy hol vannak.

Firefox Lite

A Firefox Lite gyors, könnyű böngésző, amelyet kifejezetten az ázsiai piac számára terveztek. A Firefox Rocket márkaneve, a Firefox Lite csak egy 3,5 MB-os letöltés, és nagy hangsúlyt fektet a sávszélesség-felhasználás minimalizálására..

Turbó módja kiszűri a weblapokról a hirdetéseket és más gyártók által készített tartalmakat az oldal betöltési idejének felgyorsítása és az adatfelhasználás minimalizálása érdekében. Arra is lehetőséget nyújt, hogy az egész képernyőt elmentheti PDF-fájlba offline olvasás céljából (egy webes linkkel együtt, hogy a felhasználók gyorsan visszatérhessenek a weboldalra).

A ProPrivacy.com véleménye

Jó dolog az emberek ösztönzése a VPN használatára a biztonságuk és magánéletük szempontjából, ezért nincs probléma a Mozilla hasonló stratégiai partnerségével, amely mind a felhasználók javát szolgálja, mind pedig csökkenti a Google bevételhez való függőségét.

Az ExpressVPN szintén nagyszerű VPN-szolgáltató, és a piacon azon kevés piac egyike, amely rendelkezik a nagyon nagy piacokon lévő új ügyfelek beáramlásához szükséges infrastruktúrával. Valójában becslések szerint Indiában, Indonéziában, Thaiföldön és a Fülöp-szigeteken van ilyen Összesen 729 millió internetes felhasználó. Ha ezeknek az embereknek még csak kis hányada veszi fel a Mozillát és az ExpressVPN-t ajánlatán, akkor alapvető fontosságú, hogy a VPN-szolgáltatás képes legyen kielégíteni a kihívást. Harold Li megerősítette nekünk, hogy az ExpressVPN készen áll erre:

"Az ExpressVPN exponenciálisan nőtt a 2009-es bevezetés óta, és következetesen képesek voltunk méretezni erőforrásainkat és infrastruktúránkat, hogy mindig megőrizzük az iparágvezető sebességet, megbízhatóságot és ügyfélszolgálatot. Bízunk benne, hogy képesek leszünk támogatni a felhasználók növekedését, amelyet ez a partnerség fog hozni."

Az egyetlen aggodalom, hogy a Firefox Lite egyértelműen a fejlődő piacok felhasználói felé irányul, akik gyakran küzdenek a mobil adatátviteli sávszélesség biztosításáért. Az ExpressVPN előfizetés havi 12,95 dollárba kerül (vagy havonta 6,67 dollárba kerül, ha éves előfizetést vásárolnak a jelenlegi üzlettel, amelytől attól tartunk, hogy sokan a céldemográfia számára küzdhetnek. De ez jó szolgáltatás, ezért érdekes lesz látni, hogy Amikor ezt Li-hez tesszük, azt mondta:

"Láttuk, hogy a felhasználók szerte a világon egyre inkább szükségszerűnek látják az online adatvédelmet és biztonságot, és hajlandóak fizetni annak védelme érdekében. A nap végén arról szól, hogy milyen értéket tudunk kínálni, és e négy indítópiac mind a négy ügyfelének jelentős számából tudjuk, hogy a felhasználók látják az értéket az ExpressVPN-ben. "

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me