ProPrivacy-díjak: 55 alapvető Infosec-blog 2019-re

A Pew Research tanulmánya szerint a közelmúltban az amerikai felnőttek nagy többsége (91%) egyetértett vagy határozottan egyetértett azzal, hogy a fogyasztók elveszítették az irányítást az érzékeny személyes adataik vállalati gyűjtése és helytelen kezelése felett. Ezt a hasznos kutatást szem előtt tartva összeállítottuk a ProPrivacy.com weboldalon a 2019. évi 60 legfontosabb információbiztonsági blog díjlistáját. Ezeknek a blogoknak az a véleménye, hogy a leghatékonyabban elpusztíthatjuk, vagy legalábbis rávilágíthatunk az uralkodó dominanciára. a félelem és a tudatlanság gondolatmodelljei az internetes biztonságról.


A 2019. évi ProPrivacy Awards listánk nincs különleges rangsorolási sorrendben, és nem tükrözi semmilyen értékmegítélést a részünkről, kivéve, hogy minden bejegyzés méltó - különféle okokból magyarázva. Ez az érdemeken alapuló lista egyszerűen tükrözi azokat a blogokat, amelyekről azt gondoltuk, hogy az olvasóink számára a leghasznosabb. Noha az interneten érdemes infosec blogok száma ezerben van (ha nem is nagyobb), a díjakat a különféle kollektívok legjobbjaival összeállítottuk.

Választásaink a relevancián, a műszaki szakértelem minden szintjéhez való hozzáférésen és a szóban forgó blog általános benyomásán alapultak. Míg néhány bejegyzés gyakrabban vagy magasabb kötetben jelent meg, mint mások, az internetes biztonság körüli nyilvános diskurzus elkötelezettségének menete egyesíti az eltérő címzetteket.

Jól hangzik? Térjünk a lényegre.

55 blog, hogy a szemét bekapcsolhassuk

01 Elie

Az Eli Burszstein Blogja a Google visszaélésellenes kutatócsoportjának franciaországi vezetőjével (az laikusok védelme mindenféle internetes fenyegetéssel szemben) és ugyanazzal a munkatárssal, aki áttervezte a Google Captcha-ját, az Eli Burszstein Blogja mindenféle biztonsági rögökkel rendelkezik. De mire számíthat még egy fickótól, aki segített a biztonságosabb kriptográfia bevezetésében a Google Chrome-on? Kedvezze meg nekünk a Bernstein Bear-büntetést, és vigyen magához Elie blogján, hogy találhasson ki néhány tippet és trükköt..

Hogyan lehet elfogni a továbbított e-maileket a DNS-eltérítés segítségével

250 250 72 Dpi 01

02 Graham Cluley

Hiányos lenne, ha nem említjük mind Graham Cluley blogját, mind a „Biztonsági állam” című vendégírását, amely a Tripwire biztonsági cég égisze alatt áll. Az Egyesült Királyságban székhellyel rendelkező Cluley két évtizeden keresztül közel évek óta foglalkozik kutatásával, beszédével és blogolással a munkájával kapcsolatban, amelyet az iparági titánok, köztük a Sophos és a McAfee csillagokkal végzett munkája alátámaszt. Mr. Cluley 2011 óta az InfoSecurity Európa Hírességek Csarnokának hallgatója, és a díj 2009-ben történt indulása óta csak a 26 teljes kitüntetés egyike..

Bejelentették a Java plugin közelgő halálát.

05 01

03 Számítógépes bűnözés & Idő

Gary Warner szellemesen elnevezett bloga a bírói lencsén keresztül összpontosít a biztonságra, amint számíthat arra, figyelembe véve az FBI számítógépes bűncselekményekkel foglalkozó munkacsoportjának munkacsoport tisztjeként végzett munkáját. Kiváló kar tagja az Alabama Egyetemen, és a közvélemény védelmében töltött évek után most a számítógépes szakemberek következő generációjának oktatásán dolgozik..

Vovnenko / Fly / MUXACC1 bűnösnek vallja magát

Számítógépes bűnözés 01 01

04 Malwarebytes

A Malwarebytes biztonsági szoftver mögött álló csapat kezeli ezt a gyakran frissített webhelyet, egyszerűen emészthető híreket, tippeket és praktikus megoldásokat kínálva az online kompromittációra, valamint megelőző intézkedéseket kínálva a biztonság megsértésének elkerülésére. Ösztönzőleg úgy tűnik, hogy földközi szintű megközelítés alkalmazandó mind a műszaki kérdések kezelése, mind az eredmények ismertetése érdekében az olvasók számára. Érdemes legalább rendszeresen megnézni a Malwarebytes-t.

Készítse el az ellopott iPhoneok aktiválásához használt iCloud Phish-t

Malware 01 01

05 Ars Technica

Nyilvánvalóan meglepő lenne, ha nem hallott volna legalább az Ars Technica gondolatvezető biztonsági weboldalairól - olyan furcsa, mintha nem helyezné őket oda a díjlistára. Mivel az egyik legbefolyásosabb online publikáció a műszaki vonatkozású dolgokról, cikkeikben megfogalmazott biztonsági elemzés a legmélyebb és legjobban kutatott körüli. Ezenkívül kényelmes termékleírásokat és híreket is megtalálhat. Az Ars Technica-val a nagyobb csak változatosabb kiváló tartalmat jelent - nem csak egy töltelékkel való közbeszólást.

Az NSA, a GCHQ nyílt forráskódú szoftvert használt az izraeli, szír drónok kémkedésére
Ars 01

06 TechCrunch

Noha első pillantásra nem olyan nyilvánvalóan azokra az ikeroszlopokra összpontosított, amelyekkel az itt bemutatott blogok sokan foglalkoznak, a Tech Crunch olyan sokféle szakmai híreket bocsát rendelkezésre, hogy helytelen lenne a webhelyet kihagyni. Számos olyan népszerű kiállítás, mint például a Tech Crunch Disrupt, melyet a weboldal mögött helyeztek el, tovább erősítette azt a következtetést, hogy a TC megérdemel egy helyet exkluzív listánkban (Kevin Spacey interjúja Davosban erősen ajánlott)..

Parlio belsejében: Wael Ghonim egyiptomi aktivista új társadalmi változás platformja
Technika 01 01

07 A Guardian-Tech

A kiváló, mindenre kiterjedő nyomozó újságírásból ismert, a Guardian technológiai sarok szükséges jelenléte ebben a körforgásban, és az elnyomás elleni háború első vonalában helyezkedik el minden szomorú ismétlésében. Az a játék, amelyet jól tekinthetünk a Snowden szivárgás terjesztésének központi szerepéhez, összegzi a Gárda fontosságát.

A Fehér Ház tagadja a technológiai kutató számára a Snowden-hez fűződő linkekkel történő engedélyt
Guardian 01 01

08 Vezetékes

Egy másik iparági támaszpont komoly befolyással, a Wired's Security sarok, csak utógondolat. A következetes frissítések és a legmodernebb bemutatás alapvető fontosságú a vezetékes vezetékes olvasáshoz, csakúgy, mint a biztonsági területeken élő vezetőkkel vagy korábbi nagykövetekkel folytatott exkluzív interjúk (a vírusvédelmi mogul profilja, amivel a fegyverrel játszó Playboy profil sokáig él a memóriában).

Az NSA Hacker vezetője elmagyarázza, hogyan lehet őt távol tartani a rendszerétől
Vezetékes 01

09 Engadget

Az Engadget, bár széles körben tiszteletben tartja termékértékeléseit (és ezt meglehetõsen megfelelõen), nem Mary Sue a biztonság szempontjából. A heti „[e-mail védett] [e-mail védett]” oszlop az infosec hírekkel foglalkozik, és az egész webhely sóval rendelkezik & a tárgy tárgyát képezte annak a törekvésnek a részeként, hogy a létezésük második évtizedében nemcsak az áttekintésekről készüljenek (bár ezek hasznosak!), hanem a köztünk és a technológiánkkal fennálló kapcsolat megvizsgálásával is - hogy miként választunk be egy a teremtés és a fogyasztás ciklusa.

Miért nem lehet megnyerni a VPN-ekkel szembeni háborút?
Foglalkozik 01 01

10 Cnet

A Cnet, a saját területén vezető összehasonlító oldal (hasonlóan a VPN-ekhez!), A Cnet már régóta a világ minden tájáról származó ember forrása. Noha a webhelyen nincs egyértelmű „biztonsági szakasz”, a Cnet komoly munkát végez az infózisokkal kapcsolatos kérdések lefedésével, anélkül, hogy túlterhelné a webhely kevésbé ideológiai alapú területeit, és a lehető legegyszerűbben tartsa a dolgokat..

A hackerek megpróbálják csalni a rossz anyát. Kötés kör nem ugyanaz
Cnet 01 01

11 Helyettes alaplap

Az online gondolkodásmód szférájának kiemelkedő tagja, határozott anti-intézményi hajlandósággal (nem az, hogy szem előtt tartjuk!). Az alaplap humanisztikus hatást fejt ki a magánélet és az online biztonság olykor borzasztó, bár továbbra is alapvető fontosságú kérdéseihez. Nem ritka, ha egy cikket lát az NSA szimatolásáról egy kelet-ázsiai orvvadászatról szóló darab mellett - tökéletesen illusztrálva a tartalom mélységét és a holisztikus kilátásokat, amely több, mint az alaplap a díjainknak.

Pssst, a PGP szivárog

Motherworld02 01 01

12 Az elhallgatás

A „félelem nélküli, egymással versengő újságírásnak” számítanak, ez nem olyan, mintha az Intercept mögött álló emberek félnének a vitáktól, vagy pedig felismernék őket, ha másképp cselekszenek. Segíti a Snowden szivárgások közzétételét, és további informatív lefedettséget nyújt a többi bejelentő kampány számára. A The Intercept valódi tartalommal felel meg egy látszólag ellenkezőnek látszó, bár nem kevésbé lelkiismeretes hozzáállással..

A kémek az égen, az Isreali Drone a brit és az amerikai hírszerzés által csapkodott be

Elhallgatás 01 01

A 13. Krebs a biztonságról

Több mint egy évtizedes jelentést követően a Washington Post számára, Brian Krebs jelenleg szabadúszó nyomozó újságíró, elsősorban a számítógépes bűnözésről. Az iparágban széles körben tiszteletben tartják a kifejezettségéért és az alapos kutatás iránti elkötelezettségéért, és nem nehéz megérteni, miért: „A világnak nincs helye gyáváknak. Bárcsak több embernek lenne bátorsága kudarchoz, tévedéshez, nevetségességhez és fegyverükhöz ragaszkodáshoz. "

Betekintés a kiberbűnözői telefonos központokba

Krebs02 01 01

14 Robert M. Lee

Az infosec közösség gyorsan növekvő csillaga, Robert M. Lee él és lélegzetelállító biztonsággal él, amikor ideje szünetet tartani doktori képzésein és számos más elkötelezettségén az egész világon. Az amerikai légierővel végzett úttörő munkától kezdve a megjelenéséig a Forbes 2016 30 30 év alatti: Enterprise Tech listáján figyelemmel kísérjük Robert blogját és társaságát, a Dragos Security-t..

Nem, norvég nem a fenyegető Intel iparág csengője, ám tartja meg a tanultakat

Robertmlee 01 01

15 Tao Biztonság

Az elmúlt 13 évben (és számolva) a Tao Security a környék egyik legegyedibb és mélyebb tartalmát nyújtotta, legalábbis részben Richard Bejtlich tulajdonosának katonai és magánszektorbeli háttérének köszönhetően. Miközben kiegyensúlyozza a beszédet, az írást és a kutatást, a FireEye biztonsági cégnél alkalmazott stratégiai szerepe mellett, a filozófia doktori fokozatát a londoni King's College-ban folytatja. A feladás néha ritka, de több, mint amit a nyújtott elemzés mélysége és szélessége tesz ki - és Richard tartalmáról többet találhat a Twitter-fiókján keresztül.

Hét tipp a személyes online biztonsághoz

Taosec 01

16 A Google Online Biztonsági Blogja

A Google biztonsági blogja felkerül a listánkra, mert nos, ez a Google. Komolyabban: nincs értelme figyelmen kívül hagyni a tömeges webmonolit biztonsági zúgolódásait, nem is beszélve az egyik legbefolyásosabb társaságról, amely valaha létezett.

Google biztonsági jutalmak - 2019 év áttekintésben

Google 01 01

17 Az F-Secure

Az F-Secure Lab blogját a finn biztonsági cég kutatócsoportja üzemelteti. A tartalom mind az elméletre, mind a gyakorlati alkalmazásra összpontosít, az oktatási anyagokat megfelelő méretben dobva be. Noha egyesek számára ez kissé technikus lehet, van egy ok arra, hogy az F-Secure felhívja a figyelmet a közösségben. Vessen egy pillantást a VPN-szolgáltatásaink áttekintésére, vagy nézze meg webhelyüket.

A Crash Safari vírusos lesz ... De miért nem az Androidon

Biztonságos 01 01

18 HD Moore

Mint az egyik leghíresebb 'Fehér Kalap' hackerek, a HD Moore blogján keresztül közvetíti az etikai hálózati penetráció iránti szerelmét. A hozzászólások száma viszonylag kicsi és a technikai szempontból is inkább fontos, de bárki, akinek még a szándéka is a hackelés, érdekli a lapjait Moore úr alatt, ha még nem.

Hdmoor 01 01

19 Fehér kalap biztonság

A White Hat Security blogja erőteljes forrás az etikus hackerek számára. Az appsec-től az infosec-ig, a gondolkodóelemektől a háttérképekéig átfogó megoldásokat mutatnak be a szakemberek szem előtt tartásával. Nézze meg magát, csak ne használja a talált információkat sötét célokra.

Whitehat 01 01

20 Sötét olvasás

Az egyik leginkább hivatkozott létező infosec blog, a Dark Reading az iparág egészében felhívja a dolgozó szakembereket, bár vita tárgyát képezi az, hogy híreik vannak-e vagy hiteleik miatt. Az azonban nyilvánvaló, hogy a Sötét Olvasás nagyszerű feladatot végez a tű átfűzésével (a szavakkal) az „adatvédelem és a felhasználói hozzáférés” között.

Darkreading 01 01

21 Threatpost

A Threatpost egy informatív blog a Kaspersky Labs crack csapata által üzemeltetett legfrissebb hírekről és a biztonsági tendenciákról, amely mindent tartalmaz a kiberbiztonsággal és a magánélettel kapcsolatban. Amikor a NYT, az NPR, a WSJ és számos más kiadvány ismételten hivatkozik a cikkekre, biztonságos lehet, hogy kövesse a tartalom mögött álló embereket..

A Java sorosítási hiba felbukkan a PayPalon

Threatpost 01 01

22 Securosis

A Securosis egy frissítően visszalépő megközelítést alkalmaz a bemutatáshoz egy olyan tech világban, amelyet időnként lenyűgöző sznootizmus jellemez. A webhely elkerüli a hiperbolikus kijelentéseket, amelyek célja a kattintással való áttörés - ehelyett az átláthatóság alapvető üzleti modelljére összpontosítva, a digitális adatvédelmi paradigma minden szempontjából - legyen szó akár professzionális, akár fogyasztói oldalról.

A biztonság megváltozik. Ugyanaz a Securosis.

Securosis 01 01

23 Schneier On Security

A biztonsági szakemberek és az átmeneti érdeklődésre számot tartó személyek számára kötelező elolvasni Bruce Schneier információkat a magánéletről, a kriptográfiaról és az állami intézményekről, keresztirányú lencsével felhasználva az eseményeket makró szinten. Mivel a Blowfish kriptográfiai algoritmus feltalálója (mivel ezt az erősebb opciók, például az AES helyettesítette), Schneier úr szakértője mind a biztonsági rések megoldásában, mind pedig azok megelőzésében. A CNN-hez hasonló kiadványokhoz kapcsolódó blogok írása mellett Schneier egyben a Harvard Law School munkatársa és az EHA igazgatósági tagja..

Integritás és rendelkezésre állás veszélyei

Schneiersecurity 01 01

24 Darknet

Nyilvánvalónak tűnik, hogy minden olyan blog, amelynek jelmondata: „Ne tanulj meg csapkodni, ne csapkodjanak, hogy megtanuljanak”, értékes infosec-forrás - ami különösen igaz erre a feltörésre, kincsesztésre. A webhely továbbra is erős az etikus hackerek élénk közösségével, amely a potenciális számítógépes sebezhetőségek helyett inkább kipróbálni és javítani kívánja, nem pedig szadista módon kihasználja az embereket..

MITMf - a középső támadás kerete

Darkside 01 01

25 Errata biztonság

Az Errata Security mögött álló csapat egy átfogó hálózati tesztelési tapasztalattal rendelkezik, amely minőségi erőforrást jelent. A blog esztétikai szempontból spártai, de a dinamit infosec-tartalom nehéz egyeztetni, ha ilyen árnyalt formában szállítják..

Hogyan nem lehet jobb programozó

Errata 01 01

26 Malware nem kell kávét

Egy másik, a 60 Infosec Blog Awards panteonban megjelenő techie ügyfél (bocsásson meg a nyilvánvaló oximoront), a Malware Don’t Need Coffee egy nagyszerűség, elsősorban a kódolók felé irányul. A laikusok számára a téma kissé túl technikai lehet, és a webhely nem sokat támogat a formatervezés szempontjából, de a hozzászólások gyakoriak és részletesek.

CVE-2015-8651 (Flash legfeljebb 20.0.0.228/235) és Exploit Kits

Kafeine 01 01

27 PerezBox

Tony Perez önkeresztelő PerezBox blogja érdemes felvenni a listánkat, mert nehezen vonható le a tripwire-akcióról - a súlyos témák kiegyensúlyozása a személyes súlycsökkentő utazásokkal és minden, ami köztük van. Ezt az etoszot szem előtt tartva nem csoda, hogy Tonynak sikerül az üzenetét átválthatóvá tenni, még az átlagos felhasználó számára is.

A WEBOLDAL-BIZTONSÁG NEM SZOLGÁLATOS

Perezbox 01 01

28 TrustedSec

David Kennedy biztonsági ruhája azon az elképzelésen alapul, hogy az infosec-nek mindenki számára elérhető legyen - hangsúlyozva a fogyasztókat, nem csak a biztonsági előnyöket. A Megbízható Sec blogja (engedje el a gondolatát ebből a csatornából), összhangban áll a vállalat küldetésével, ha a webhelyen mindkét blog formátumban, valamint az iTunes podcastján keresztül kényelmesen közzéteszi a bejegyzéseket..

Biztonsági podcast-epizód 32 - LastPass, AdBlock blokkolva, RSO, FireEye, MSN, AMX, Spam
Trsutedsec 01 01

29 Biztonsági heti

A Security Weekly célja, hogy ösztönözze az informatikai biztonság iránti érdeklődést, mint egy ingyenes erőforrást. Vonzó, ponton átívelő diskurzusa az összetett infosec-anyagokkal összhangban áll az alapító Paul Asadoorian hangsúlyozásával, hogy a nehéz tárgyakat szórakoztatja a szórakoztatással..

Biztonsági heti # 448 - A biztonsági rés menedzsment érettségi görbe
Biztonsági héten 01 01

30 Red Seal

A Red Sealnél található biztonsági blog ellenőrzi az összes fontos dobozt - kutatás, alkalmazás, megelőzés -, és a lehető legtöbbet hozza ki a vállalat részvételéből a Globális 2000 több mint 200 szervezetében. A Red Seal az USA DoD-t számolja kliensként, és utalt erre a Huffington Post-ban, valamint számos más kiadványban, amelyek tartalma az életmód-tanácsoktól a biztonságig terjed..

A 2015-ös Alamo AFCEA fejezetesemény (ACE) előadói a kiberbiztonság gyökereinek okaira összpontosítanak
Redseal 01 01

31 Meztelen biztonság

A Sophos biztonsági blogja mind a szakmai, mind a közszférában nagyra becsült, és folyamatosan nyert díjakat. Nem nehéz belátni, hogy miért, a biztonsággal kapcsolatos dolgok átfogó leírásával és egy ügyes, vonzó formátummal. A meztelen biztonság meztelenül csak akkor érzékelhető, ha ezt úgy értelmezi, mint amely a fátylat levonja a bonyolult témákról, csak tréfás betekintéssel..

Az adblokkoló blokkolók egy teljesen új szintre lépnek
Ns 01 01

32 Biztonságos & Hozzáértés

Egy másik kiváló ajánlat az F-Secure mögött álló ászokból, a Safe and Savvy blogból, amely az elméletet emészthetővé teszi a kevésbé technikailag gondolkodók között. Rengeteg biztonsági tippet, adatvédelmi fejlesztést és felhőalapú tárolási híreket várhat el, egy remek PrivacyChecker eszköz mellett. Ez lehetővé teszi a látogatók számára a digitális lábnyomuk megfigyelését, valamint az F-Secure saját FreedomomePrivacy eszközének várható csatlakozóját. Ez inkább hasznosnak tűnik, mint trükkös, ugyanakkor az oktatás prioritása az, hogy a látogató használja-e termékeit.

A MIKKO HYPPONEN MALWARE Hírességek csarnoka
Saceandsavy 01 01

33 Elektronikus Határon Alapítvány

Az EFF aktivista-központú blogot szolgáltat a digitális jogok elleni küzdelemmel kapcsolatos frissítésekkel. További kritikus lencsét alkalmaznak sok netizens a nyílt hozzáférés iránti törekvésekhez, alaposan megvizsgálva az aktivisták és a törvényhozók, valamint a végrehajtók ellenőrzés és korlátozás iránti vágyakozása közötti figyelmeztetést (amelyet gyakran az iroda természete ír elő). tartsa, szemben a józan észvel).

Állj Diegoval. Támogatja a nyílt hozzáférést.
Eff 01 01

34 Securelist

A Kaspersky Lab szakemberei számára, ahol megoszthatják eredményeiket és véleményüket, a Securelist technikai szempontból fontosabb feladat az ügyekben, mint a fentebb említett ThreatPost (amelyet a Kaspersky Labs is üzemeltet). Ennek eredményeként a Securelist jobban a szakemberekre összpontosít, és ezért ilyennek kell tekinteni.

Linuxtól a Windowsig - Felfedezték a Cross-Platform Asztali Hátsóajtó új családját
Biztonsági lista 01 01

35 Spider Labs

A Trustwave laboratóriumi biztonsági blogja visszatükrözi a szervezet nemzetközi jelenlétét, amely magában foglalja a közel 50 szabadalom lenyűgöző gyűjteményét. Ez a 26 éves adatvédelmi intézmény véletlenül nem tartott ilyen hosszú ideig - inkább a know-how és az alkalmazás terméke, valamint egy elégedett ügyfél-lista, amely a társaságot zümmögésnek tartja.

A CVE-2015-8518-ról: Az SAP Adaptive Server Enterprise kiterjesztett tárolt eljárásának engedély nélküli meghívása
Sp 01

36 HOT a biztonságért

A Bitdefender blogja tartalmazza a 2016-os ProPrivacy-díjlistán szereplő többi figyelemreméltó tag, például Graham Cluley bejegyzéseit. A HFS egyben az egyik legmegjelenítőbb blog, amellyel találkoztunk, amelynek elrendezése és kialakítása megkönnyíti a szükséges információk megtalálását, és az alkalmi böngészést vonzóvá teszi anélkül, hogy végig kellene görgetni egy hosszú oldalt..

10 alkalmazottból négy megosztja a jelszavakat a családtagokkal
Hotforsec 01 01

37 Nulla nap

A CNET utóda, a ZDNet intelligenciát és híreket szolgáltat az informatikai szakembereknek és hozzáértő fogyasztóknak, függetlenül attól, hogy a beszerzési ciklus melyik szakaszában találják magukat. A ZDNet Zero Day biztonsági blogja átugorja a nővére által kínált termékértékeléseket, ehelyett a felmerülő hír- és trend témákat választja, nagy adagok releváns elemzéseivel Dél-Afrikától Skandináviáig - és a közöttük mindenhol.

EU, USA sztrájk Új adatmegosztási paktum a felügyeleti aggályok enyhítése érdekében
Zdnet 01 01

38 CIO

A CIO blogja az infosec jelenlegi fejleményeinek áttekintése, a biztonságot nagyon befogadóan szemléltetve. Túlterhelt, riasztó birodalomban, amely gyakran végzetes napok előrejelzéseivel sújt, a CIO blog kellemesen gyakorlati jellegű - ugyanolyan valószínű, hogy találsz egy darabot a STEMdegree értékről, mint a legújabb rosszindulatú sémák feljegyzését..

Az induló vállalkozás utánozza a biztonsági elemző döntéshozatalát, tanul az emberektől
Cio 01 01

39 Egyszerűen biztonság

A TrendMicro Simply Security Blog kiváló példája a megfelelően karbantartott vállalati biztonsági blognak, rendszeres frissítésekkel és témákkal, amelyek a Cloud-tól az IoT-ig terjednek, a titkosítástól a pénzügyi szolgáltatásokig. A Simply Security a beépített weboldalak fordításával is rendelkezik több mint 15 országban - ez néha figyelmen kívül hagyott, de nem kevésbé lenyűgöző szolgáltatás.

Tehát azt szeretné, hogy a számítógépes bűnözés szupersztárja lehessen?
Trendmicro 01 01

40 VeraCode

A VeraCode blogja napvilágra hozza az appsec legjobbjai közül néhány gondolatait és véleményét. A Fortune 100 társaságokkal és más biztonsági ügynökségekkel fenntartott partnerségek tükrözik a posztjukban uralkodó előretekintő megközelítéseket, egy olyan filozófiával, amely a futurisztust az önelégültség felett értékeli. Boldog születésnapot és itt van még egy tíz év, VeraCode!

Hogyan illeszkedik az AppSec az információbiztonsági programhoz
Ver 01

41 Akamai

Ez a felhő-szolgáltató blogja egy újabb globális szereplő a biztonsági szférában, amely szilárd vezető szerepet tölt be mindazon dolgokban, amelyek bűncselekményeket jelentenek. A felhővédelem iránt érdeklődőknek feltétlenül hozzá kell adniuk ezt az ajánlatot könyvjelzőikhöz, és böngészniük kell a rendszeres, informatív hozzászólások között.

A játékszabályok megváltoztatása
Acamai 01

42 Korom

A Carbon Black végpontbiztonsági szakemberei a blogot az aplomb segítségével futtatják, a tervezéstől a kivitelezésig - talán megmagyarázva, miért vannak partnerekkel a Nissan és a Major League Baseball között. Különösen érdemes megnézni a szélesebb közösség kiváló vlogjait és biztonsági híreit.

#BENVLOG 2.0: A „Láthatóság” tényleges használata
Carbonblack 01

43 FireEye

A fenyegetések megelőzésével foglalkozó üzletvezetőtől a FireEye biztonsági blogjai a szokásos viteldíjakon túl kínálnak (ezek közül három a kezdők számára). A bloghidrát kényelmesen fel lehet osztani a ThreatResearch, a Termékek és Szolgáltatások, valamint az Executive perspektívákra; mindegyiket ugyanolyan gondossággal frissítik, bemutatva, hogy a cég egyenlő tiszteletben tartja a fogyasztókat, a szakembereket és az infoszerteket is.

Az állam és az önkormányzat számára a számítógépes megfelelés nem garantálja a biztonságot
Tűzszem 01 01

44 flyingpenguin

A költészet és az infosec általában nem olyan kifejezés, amelyet csoportba rendeztek, de a FlyingPenguin megmutatja, hogy a biztonság valójában ugyanazt a szerepet töltheti be az informatika területén, mint a versek a nyelvhez. Ha már tett egy lépést vissza, és úgy gondolja, hogy ez a funkció a forma tekintet nélkül valamilyen üreges, és hogy sokan ugyanolyan ásító gömbölyű tude-vel tekintik a költészetet, mint a biztonság, akkor ez hangos, hibás, meglehetősen költői.

Japán-amerikai polgárok háborús internálásának amerikai helyreállítása

Repülőnap 01 01

45 Az ember védelme

A SANS blog a világ egyik legnagyobb biztonsági tanúsító testületének státusának kibővítése. A SANS esetében az edzés állandó folyamat, nem pedig az, hogy mosolyokkal és egy darab papírral megálljon (online tanúsítás). Szakértői edzőik azt is felismerik, hogy a tanulás korlátai szükségszerűen időbeli következményekkel járnak, és ezért az optimális teljesítmény érdekében folyamatos figyelmeztetést és frissítést igényelnek - mint egy számítógép, nem?

A kockázat- és biztonsági tudatosság alapja
01 01. szekt

46 Társadalommérnök

SE a Human Hacker blog minden nap tartó témája. Noha a frissítés nem olyan rutin, mint a többi díjbejegyzésünk, az emberi szerepek ötvözésének okos megközelítése annak meghatározása érdekében, hogy a biztonság mennyiben működik (vagy nem működik), indokolja, hogy a HumanHacker helyet kapjon.

Helló, Barbie. A baba, amelyet igazán hallgat
Humanhacker 01 01

47 HolisticInfoSec

Russ McCree megközelítése az infosec-ről nyilvánvalóan széles, és bár egyes kezdő felhasználók elborzadhatnak, oka van annak, hogy díjakat nyert. Soha ne félj belefáradni a súlyos részletekbe olyan súlyos témákban, mint például az „hogyan kell informatikai eszközöket használni, mint főnök”. Nem meglepő, hogy az oldal oly nagy megbecsülést és bőséges nézetet szerez. Folytasd a nagyszerű munkát!

szerszámkészlet # 112: Piros és kék - PowerSploit vs PowerForensics
Holisztikus 01 01

48 Carnal 0wnage

Ha a fenti cím nem rémült (gamer!), Valószínűleg nem engedi magának a népszerű hüvelykujj edzést, amelyet vihar vihetett el az elmúlt több generáció során (igen, a mozgásérzékelő és a VR tech létezik, de légy valós, és beismerje legalább egy vagy két évig nem helyettesíti a vezérlőket). A kemény játékosoknak és a rajongóknak, akiknek érdeklődése van a támadásokkal és a védelmi protokollokkal kapcsolatos részletekkel, mindenképpen ide kell fordulniuk.

Gondolatok a készségek hiányáról

Carnal 01

49 Déli sült biztonsági podcast

Lehet, hogy inkább egy podcast, mint egy blog a legszigorúbb értelemben, de az SFSP legénysége minden alkalommal felmelegszik. Az arcátlan címet eltekintve a podcast reméli, hogy áthidalja az elefántcsont-torony infózis és a közös megértés közötti szakadékot.

172. epizód - A biztonsági tudatosság mély merülése
Déli 01 01

50 WikidBlog

A Wikid 2FA-megoldásokat és általános biztonsági híreket, valamint jelszó-központú elemző elemeket és vállalati frissítéseket nyújt. A grúziai cég az egyik legjobb a 2FA üzletben, másfél évtized alatt.

Az élet vége McAffee egyszeri jelszóval
Wikid 01 01

51 Risky.biz

A Red Sealnél található biztonsági blog ellenőrzi az összes fontos dobozt - kutatás, alkalmazás, megelőzés -, és a lehető legtöbbet hozza ki a vállalat részvételéből a Globális 2000 több mint 200 szervezetében. A Red Seal az USA DoD-t számolja ügyfélként, és utalt erre a Huffington Post-ban, valamint számos más kiadványban, amelyek tartalma az életmód-tanácsoktól a biztonságig terjed..

Kockázatos vállalkozás # 395 - Alex Stamos a Juniper-gate, SHA-1 és NSA felügyeletén
Kockázatvállalási tevékenység 01 01

52 Hogan Lovells LLP

A nagy brit ügyvédi iroda és az amerikai társa, a Hogan Lovells egyesülése a kiberbiztonsági igények egyik legfontosabb jogi útja. Transzatlanti partnereik megtiszteltetésben részesültek a rangos Chambers Guides Awards díjjal és számos ügyféllel, például a HSBC, a Future of Privacy Forum és az USA Kereskedelmi Kamara révén..

“A DFARS kiberbiztonsági szabályának legújabb frissítései.”
Hogan 01 01

53 Morrison Foerster

Második kiemelt ügyvédi irodánk a Chambersnél a kiberbiztonság szempontjából is magas rangot képvisel, és nem feszültség azt mondani, hogy az önmagában hivatásosan techie ügyvédi iroda csúcstechnológiát képvisel majd, amikor a technológiai iparágba ütköznek. mint például az Adobe, a CVS és a LexisNexis fel akarnak venni a fizetést. Négy kaliforniai iroda - egy D.C.-ben és egy NYC-ben - mutatta be a MoFo kiemelt figyelmét a magánszférán kívüli technológiai perekre - a szabadalmi törvénytől a kockázati tőkéig.
Mofo 01 01

54 Lucius a biztonságról

Az indiai biztonsági guru, Lucius Lobo megosztja tapasztalatait a TechMahindra számára a világ minden tájáról különböző háttérrel rendelkező ügyfelek kiszolgálása során. A szokásos (és rendkívül fontos) infosec-információk mellett, amelyeket elvár, hogy megtalálja, Lobo úrnak van egy külön oldala a gyermekbiztonsági oktatóanyagokról - egy olyan kérdésre, amelyre az egész infosec-közösségnek nagyobb figyelmet kell fordítania.

A repülõ repülõterek ügyfélszolgálatai elterelik a terrorizmusellenes erõk figyelmét az Indiai Köztársaság napján

Lucius 01

55 Biztonsági Bloggerek Hálózata

A Biztonsági Bloggerek Hálózata lényegében a ProPrivacy-díjainkban felsorolt ​​számos blog számára portál, ám mégis érdemes böngészni, ha további olvasást keres - talán néhány olyan blog számára, amelyek nem tették bele a listánkba. Az új tartalom áttekintésének kényelmes módja az SBN-hírcsatorna, amely más infosec-blogok bejegyzéseit egyetlen tömör RSS-hírcsatorná vonja össze. A legjobb része még csak nem is élő (de hamarosan bevezetésre kerül) - az alhírcsatornák még kényelmesebben összesítik a biztonsági híreket, a hozzászólásokat az alhírcsatornák rendezett listájához sorolva: hírek, rosszindulatú programok, hackelés, vállalati biztonság, független blogger. Az SBN ígéretes vállalkozás, és izgatottan várjuk, hogy mit hoz az idei év egyenlege ehhez a végleges bejegyzéshez, valamint a többi 54 előtt.

Végső figyelmeztetés: ezt a blogot szándékosan helyezték el a hátsó lámpába, de kizárólag mérete és funkciója miatt. Becsületes, de hol van az a poszt, amit srácok élveztek? Ez a ProPrivacy 55 utánozhatatlan, páratlan, pompás, jobb, mint a „más” infosec blogdíjak listája, és mindegyiknek ajánlott hozzászólása van?

Nos, mivel az SBN inkább portál, mint tartalom-előállító, logikusnak tűnt belefoglalni az adatvédelmi útmutatónkba (figyelmeztetés: elég hosszú, majdnem 13 000 szó) - szilárd példája annak, hogy cégünk szilárd támogatását támogatja az online adatvédelem és biztonság . Ne menj tovább, ez csak háromszor nagyobb, mint ez a cikk!

Bármivel nem értett egyet? Lehet, hogy elmulasztottunk egy bejegyzést, vagy (az internetes istenek tiltják) hamisan adták meg valamit, bármit! Semmi esetre sem az a szándékunk, hogy bármilyen módon sértsük meg vagy sértsük a blog tulajdonosát, íróját, felügyelőjét vagy más módon. Kérjük, tudassa velünk az összes hibát az alábbi megjegyzések részben, és a boldog olvasás - amíg a szemét nem tudja összpontosítani, és a lebegő fehér dolgok megjelennek a látómezőben, ebben az esetben ideje lenne, hogy jól megérdemelt képernyő-szünet.

(Jól sikerült! A postán átjutottál! Phew!)

Secbloggersnetwork 01

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me