A globális gazdaságok, mint még soha, egymáshoz kapcsolódnak, mivel az internet elősegíti a nemzetközi versenyt és az egységes globális piacokat. A múltban az áruk és szolgáltatások ára nagyon különbözött az egyes országok között. Manapság a nemzetközi piacok árai kevésbé változnak a globális verseny miatt.


De a nemzetközi importadó törvények és a valuta átváltási árfolyamok miatt továbbra is lehetséges jó üzlet, ha valamit megvásárolnak egy másik országból - ha képes belépni a külföldi piacra, azaz. Ráadásul sok e-kereskedelmi webhely zavaró gyakorlatokat hajt végre, például árszabályozást, amikor a webhely felismeri, hogy az ország melyik lakóhelyén tartózkodik, majd választja, hogy a termékeket és szolgáltatásokat földrajzilag eltérően számolja be..

Bizonyos esetekben VPN-alagút segítségével maszkolhatja IP-címét és globális tartózkodási helyét. Ez lehetővé teszi az áruk külföldi áron történő megvásárlását. A digitális termékek a legmegfelelőbb megtakarítási lehetőségek a VPN-alagút használatával, mivel csak letöltésre van szükség, és nem tartalmaznak szállítási költségeket. Ennek ellenére vannak olyan fizikai javak, amelyeket olcsóbban is meg lehet vásárolni.

Vessen egy pillantást 10 dologra, amelyet olcsóbban lehet megvásárolni egy VPN-alagúttal. Természetesen figyelembe kell vennie a VPN-költségeket, azonban számos olcsó VPN-szolgáltatás és VPN-ajánlat is létezik.

 1. Steam Games

  Minden komoly játékos, akit ismerek (sok alkalmi játékos mellett) hallott a Steamről. És bárki, aki Steam-et használta, tudja, mennyire bosszantó a földrajzi korlátozások. A Microsofthoz és a Sonyhoz hasonlóan a Steam korlátozza a tartalmat bizonyos régiókban pénzügyi és licenc céljából. A VPN-alagút feloldja ezt a korlátozott tartalmat, lehetővé téve a játékosok számára, hogy egyébként elérhetetlen videojátékokat tölthessenek le.

  Ugyanakkor óvatosan kell mondanom: járj el a saját felelősségére. A Steam tisztában van azzal, hogy néhány felhasználó proxykapcsolatokat és VPN-kiszolgálókat alkalmaz a korlátozások megkerülésére. Nincs garancia arra, hogy a Steam nem tiltja meg fiókját, ha proxy szerver kapcsolatot észlel. Ennek ellenére sokan úgy érzik, hogy több mint megéri a tiltott fiók kockázatát, különösen, ha a Steam vagy egy adott játék nem érhető el az Ön régiójában.

  Nemcsak hozzáférhet olyan tartalmakhoz, amelyek bizonyos régiókban nem érhetők el, hanem különböző árakon is értékesítik őket a különféle nemzetközi piacokon. További információkért nézd meg a öt legjobb VPN a gőzöléshez.

 2. Netflix

  A streaming-tartalom az egyik legszűrt és földrajzilag korlátozott tartalomtípus az interneten, ami valódi szégyen, tekintettel arra, hogy az igény szerinti streaming-tartalom normává vált. A régi időkben fizikai szalagokat vagy lemezeket kellett kölcsönöznünk, de most egy egérkattintással hozzáférhetünk a televíziós és filmtartalomhoz. Mindaddig, amíg a megfelelő régióban élünk, azaz.

  Amikor a Netflix még gyerekcipőben volt, valójában csak az Egyesült Államokban volt elérhető. A közelmúltban azonban a Netflix megnyitotta kapuit a nemzetközi piac számára, és kevés kivételtől eltekintve a világ legtöbb országában elérhető, például Kína. De vegye figyelembe, hogy egyetlen olyan régió sem, ahol elérhető a Netflix, nem fér hozzá ugyanahhoz a tartalomhoz, mint minden más régió.

  Például az egyik országban elérhető tartalom nem érhető el egy másik országban. Néhány régiónak egyáltalán nincs hozzáférése a Netflixhez. Nem meglepő, hogy a Netflix különböző árazási modellekkel rendelkezik a különböző régiók számára. Egyes országokban többet fizetnek, mint másokban. Például a Netflix 10,99 USD dollárba kerül az Egyesült Államokban, de 17,99 USD AUD-ban. Ez továbbra is jelentős ármegtakarítás, ha figyelembe vesszük az árfolyamot! Takarítson meg magad 7 dollárért havonta egy amerikai VPN használatával!

  A VPN-alagút segít megkerülni ezeket a korlátozásokat, de a Steamhez hasonlóan a Netflix sem szereti, ha a felhasználók feloldják a tartalmukat. Néhány VPN-szolgáltató IP-címét blokkolják, de a Netflix nem tudja megvalósíthatóan blokkolni minden VPN IP-címet, mivel ezek gyakran változnak (új kiszolgálók jönnek online, különböző IP-címek blokkolására kerül sor stb.). Annak érdekében, hogy megtudja, melyik VPN-alagút van a legmegfelelőbb a Netflix tartalmak streamingjéhez, nézze meg a Netflix VPN útmutató.

 3. Amazon Prime

  Az Amazon Prime csaknem olyan sok helyen elérhető, mint a Netflix, és az árak jelentősen eltérnek a régiótól függően, ha egyáltalán elérhető. Az Amazon nem nagyon vágyakozik arra, hogy az emberek IP-címeket csaljanak, mint bármely más digitális szolgáltatás, de úgy tűnik, hogy ez nem olyan szigorú, mint a Netflix. De ne feledje, hogy egy tartalom feloldása és előfizetés vásárlása kicsit trükkösebb, mint más szolgáltatásokkal.

  Ha már rendelkezik fiókjával, meg kell változtatnia a fiók országának beállításait is, az IP-cím hamisításával a VPN-alagútban. Ezenkívül, attól függően, hogy melyik régióba szeretne hozzáférni, szüksége lehet a régióhoz kötött fizetési módra.

  Ennek ellenére akár böngészőt, alkalmazást, akár az Amazon Fire Stick alkalmazást használhat, ha előfizetést vásárolhat olcsóbban. További információkért lásd a öt legjobb VPN az Amazon számára.

 4. Spotify

  A Spotify egy másik szolgáltatás, amelyet korábban csak néhány régióra zároltak, hasonlóan a Netflixhez. A Spotify ugyanakkor megnyitotta szolgáltatását a nemzetközi piacokon is, de az ár minden piacon jelentősen eltér. Plusz, a Spotify a BlockPay nevű fizetési processzort használja, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a kriptovalutákkal fizetjenek, mint például a Bitcoin, anélkül, hogy bármilyen extra feldolgozási díjat kellene fizetniük. Még PayPal-nal is lehet fizetni.

  Lehet, hogy böngészőjétől és rendszerkonfigurációjától függően törölnie kell a sütik használatát annak biztosítása érdekében, hogy egyetlen böngésző ujjlenyomat-felvétel vagy cookie-követési módszer sem irányítson egy céloldalra, amely elfogadja a hazai fizetési megnevezést. Ne feledje azonban, hogy az árak régiónként változnak. Például a prémium verzió 9,99 USD dollárba kerül az Egyesült Államokban, de olyan európai régiókban, mint Németország, 9,99 €. Az árfolyamok miatt havonta 15% -ot spórolhat meg, ha dollárban fizet. Nézze meg a Spotify öt legjobb VPN-jét.

 5. Adobe CC

  Az Adobe CC egy a sok szoftver termék közül, amelyeket VPN-alagút segítségével olcsóbban lehet megvásárolni. Megállapítottam, hogy egyes szoftveres webhelyek nem korlátozzák az Ön IP-címét; ehelyett pusztán az Ön által jelentett régió alapértelmezett oldalára irányítja. Néhány webhelyen hozzáférhet egy másik régió céloldalához, egyszerűen az URL egyik régióról a másikra történő szerkesztésével (például a „ de ”az URL-ben, amely a németre utal, a„ mi ”kifejezésre.

  Az Adobe CC azonban nem olyan könnyedén becsapható webhely. Például azok a felhasználók, akik külföldön próbálnak belépni az Egyesült Államok oldalára, a következő üzenetet kapják: „Az Adobe.com webhelyet az Egyesült Államokon kívül látogatják meg? Látogasson el a regionális oldalra, ahol relevánsabb árakat, promóciókat és eseményeket talál. ”A jó hír az, hogy bárki rendelkezik VPN-alagúttal, aki hozzáférhet a nemzetközi árakhoz.

 6. Hozzáférés az eBay-en felsorolt ​​termékekhez

  Miért vásároljon valami vadonatúj verziót, ha egy használt verzió csak jól működik? Az e-kereskedelem az elmúlt 10 évben normává vált, de sok online piactér földrajzilag korlátozott, korlátozva a hozzáférést, kivéve ha Ön meghatározott földrajzi régiókba vagy országokba tartozik. Ráadásul azok, akik adatvédelmi szempontból gondolkodnak, vagy egyszerűen olyan országban élnek, ahol nyomon követik az elektronikus vásárlásokat, örömmel veszik tudomásul, hogy az eBay elfogadja a Bitcoin fizetéseket..

  Bejuthat olyan külföldi e-kereskedelmi piacokra, mint az eBay, ahol használt termékeket vásárolhat, sőt új termékeket is vásárolhat, amelyek különféle okokból kedvezményesen kerülnek értékesítésre. Ne feledje azonban, hogy nem szabad arra számítania, hogy kevesebbet fizet egy elemért, egyszerűen a használt VPN szerver miatt. Az eladó által megállapított aukciós ár továbbra is azonos lesz, függetlenül az Ön IP-címétől.

 7. Repülőjegyek, szállodák és bérautók

  Valószínűleg sok olyan webhelyet láttál, amelyek azt állítják, hogy nagyszerű ajánlatok szippanthatók a repülőjegyekről és a szállodákról, ha VPN-alagutat használnak egy másik régióhoz való csatlakozáshoz. Sajnos, úgy tűnik, nincs több valódi módja a légitársaságok vagy az utazási ipar „játékának”. Évekkel ezelőtt valószínűleg voltak olyan esetek, amikor az emberek rengeteg pénzt spóroltak meg a repülőjegyekre egyszerűen egy VPN használatával. De manapság az olcsóbb járatok és a VPN-alagút használatával rendelkező szállodák kicsit több, mint csábító álom.

  Megállapítottuk, hogy bár vannak külön ajánlatok a weboldal különféle verzióiban, ezek olcsóbb repülési promóciók és megtakarítások nem kapcsolódnak a felhasználó IP-címéhez és helyéhez. Úgy tűnik azonban, hogy az autóbérlés más kérdés. Úgy tűnik, hogy az autókölcsönző ágazat diszkriminatívabb a hely alapján, amint azt a Az ExpressVPN ár-összehasonlítás. A megtakarítások nem óriási állkapocsot mutatnak, ám vadászathozak is elég jelentősek.

 8. Skype

  A vezetékes telefonok és a Sima Régi Telefonszolgáltatás régen a távolsági díjak obszcén voltak. Egyes hívások dollárnál többet fizethetnek egy perc alatt (attól függően, hogy milyen messzire hívtál), ám a VoIP-t a távolsági díjak végévé tették. Noha igaz, hogy a VoIP-t ingyenesen használhatja a távolsági díjak megkerülésére, vegye figyelembe, hogy az egyetlen ingyenes hívás a Skype alkalmazás segítségével más személyeknek küldött videoüzenetek és audiohívások..

  Ha például fel akarta hívni a felhasználó mobiltelefonszámát vagy vezetékes telefonszámát (van-e még valakinek vezetékes telefonszáma?), Meg kell vásárolnia egy Skype telefonszámot és a jóváírásokat. A hívásokhoz felhasznált kreditek mennyisége a VoIP útválasztási tényezőktől, az autópályadíjaktól és díjaktól függ bármelyik hálózatban és régióban, amelyen keresztül a hívás adatait átirányítják..

  A VPN-alagút használata azonban segíthet megkerülni ezeket a korlátozásokat, ha elrejti a hangforgalmat mindaddig, amíg a VPN-kiszolgáló vissza nem dekódolja. Bizonyos esetekben, a nemzetközi díjtételektől függően, ahol tartózkodik és a kapcsolattartó található, olcsóbb hívási díjakat kaphat.

 9. Cél

  Néhány ország megkísértetlenül magas behozatali adókat vet ki, amelyek miatt az importált termékek vásárlása nem kivitelezhető. Vegyük Brazíliát, amely a a 20 legfontosabb nemzet a legmagasabb kereskedelmi tarifák szerint. Ezeket az adókat az eladás helyén vetik ki, ellentétben azzal, amikor az áruk fizikailag átlépik a határt.

  Nagyon sok értelme van annak, ha Brazília és más hasonló országok lakói egyszerűen személyesen vásárolnak egy terméket egy idegen országban, és házhoz szállítják, hogy elkerüljék a hatalmas adókat. Nagyon egyszerűen hangzik, igaz? Nos, van egy probléma. A földrajzi korlátozások blokkolják a kapcsolatokat az e-kereskedelmi webhelyekkel és olyan kiskereskedőkkel, mint a Target. Szerencsére könnyű VPN-szolgáltatást megvásárolni a földrajzi korlátozások megkerülése és a jobb ajánlatok vásárlása érdekében.

 10. Amazon Marketplace

  Az Amazon egy nemzetközi vállalati behemóta, amely a világ 11 fő országában nyújt szolgáltatásait, és hamarosan Ausztráliába terjeszkedik. Ugyanakkor, bár teljes körű szolgáltatása és online piactér nem érhető el más országokban, az AmazonGlobal lehetővé teszi az eladók számára, hogy termékeiket nemzetközi szinten értékesítsék és szállítsák a világ több mint 100 országában. Ha korábban már vásárolt az Amazon-on, akkor tudja, mennyire könnyű nagyszerű ajánlatokat találni.

  Nem csak vadonatúj termékeket találhat, amelyek olykor kedvezményesek, hanem a használt termékekre is remek ajánlatokat találhat. De van egy apró probléma. Más nemzetközi e-kereskedelmi webhelyekhez hasonlóan az Amazon megkísérel földrajzilag korlátozni piacrajutását a hely alapján, amelyet a nyilvános IP-cím határoz meg. És néhány Amazon termék, az eladótól függően, eredendően köti azokat a nemzetközi kereskedelmi szabályokat, amelyek eltéréseket okoznak a nemzetközi árképzésben. Szerencsére a VPN-alagút használata segít az Amazon elérésében.

  Az utóbbi időben sok zamatos pletyka, oktatott találgatás és spekulatív elmélet történt, amire az Amazon készül kezdje el elfogadni a Bitcoineket. Az Amazon még nem tett hivatalos bejelentést, de amint a Bitcoin értéke az utóbbi időben szárnyal, a kriptovaluták egyre növekvő népszerűsége egyre inkább érvényesül..

Végső gondolatok

Felhívjuk figyelmét, hogy a termékek árai gyorsan ingadoznak, és évente vagy akár havonta is változhatnak. Általánosságban elmondható, hogy a VPN használata olcsóbb árak eléréséhez megéri néhány percet, amelybe beletartozik egy megvásárolni kívánt termék vagy szolgáltatás árának megkeresése..

Végül, ha VPN-t használ olyan digitális termékek eléréséhez, amelyekben a vásárlás nyilvántartása online fiókhoz van kötve, mint például a Steam és más játékhálózatok, például az Xbox Live esetében, akkor ügyeljen arra, hogy időt olvasson a Felhasználói szerződés és az elfogadható felhasználási politika vásárlás előtt. Van bizonyos mértékű kockázat a tiltás elkerülése érdekében, de ha a cím nem kezdődik az Ön régiójában, akkor valójában nem állnak rendelkezésre más megvalósítható lehetőségek.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me